Yengeç burcu kadınları mağara adamı gibi erkekleri sevmezken neden ateş ve hava kadınları seviyor?

Gözlemlediğim kadarıyla yengeç kadınları öyle ahım şahım iri yarı fazla maskülen tiplere çekilmiyor ve öyle talepkâr da değiller. Yengeç burcu dişi bir burç olmasına rağmen bu böyle. Ama ateş ve hava kadınları tam aksine aşırı maskülen görünen erkeklere çekiliyorlar ve çok fazla talepkâr doyumsuz kadınlar. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama dişil burç kadınları asla talepkâr olmuyorlar, konuşmalarınla, bir gülüşünle bile kolayca tavlayabiliyorsun dişil burç kadınları.

Güncellemeler
17 gü
@noluyoofuat denen terazi karısı cevabımdan korktugu için gizli yoruma engellemiş.
Teraziler ilgimi çekmediği için saydıgın hiç bişeyi umursamıyorum. Terazi çirkef bi burç. Sizin dengeniz olsa kaç yazar kendinize ve lafta dengelisiniz. Netanyahu , putin denen mal da terazidir ve herkes nefret ediyor bunlardan. çevremde de var bu tarz teraziler ve sadece "lafta" dengeliler. erkekleriniz de top gibi milletin arkasından alçakça dalan kendini ona buna mafyamsı gösteren özünde ezik ama kalleş tipler
Yengeç burcu kadınları mağara adamı gibi erkekleri sevmezken neden ateş ve hava kadınları seviyor?