Kadının en çok değerli olduğu ve erkeklerin en çok değerli olduğu zamanlar ne zamanlardır? Hangi yaş aralığı?
1 gü
Kadının en çok değerli olduğu ve erkeklerin en çok değerli olduğu zamanlar ne zamanlardır? Hangi yaş aralığı?
Cevap
0Cevap
25-35 herkesin
Erkek ve kadında sence aynı mı bu?
Aynı evet
o yaş aralığına hem gençler hem olgunlar yürüyor
Tabi kişiden kişiye değişen şeyler de var mesela çirkin biri isen hiçbir yaşında parlak dönemin olmuyor sönük kalırsın
Söylediklerinin hiçbirine katılmıyorum ama sadece fikirlerini öğrenmek için sordum. Özellikle kadınların görüşlerini merak ediyorum. Bu konuda erkekler benimle aynı düşünüyor ve daha gerçekçi ve doğru fikirleri var.
Ee erkekler için parlak dönem ne oluyor 40 yaş üstü falan mı😂 onlara 30 lu kadınlar bile bakmıyor günümüzde kadınların geneli 5 aşağı 5 yukarı der olgun seven kadınların da derdi çekicilik değil başka bir sey.
Ahahah son cümlene güldüm.
Evet bak kendi ağzınla itiraf etmişsin aslında. Sen de farkındasın bazı şeylerin.
Ben sana gerçekleri söyleyeyim şimdi.
Kadınlar da 18-24 arası en peak dönemdir.
Erkeklerde ise bu dönem 30 da başlar 45 e a kadar, hatta kendine iyi baktıysa 55 e kadar devam eder.
Bunun sebebi erkek kadında gençliğe, doğurganlığa bakar. Kadın ise erkekde paraya, statüye, hayat tecrübesine, özgüven ve iletişime bakar. Üniversite yıllarında parasız olan erkekler genelde özgüvensiz oluyor. Ama erkek para, statü, güç ve özgüven sahibi olmaya başlıyor 35 inden sonra. Ben 50 yaşındaki bir sürü erkeğin 19 yaşındaki kızlarla çıktığını gördüm. Ünlülerin ise neredeyse hepsi böyle. Leonarda Di Caprio 19 yaşındaki kızla çıkıyor mesela.
Valla para için diyeceksen para icin yaşlı kadına da talip çok ama hani gerçekten tipin iyi olsa paramda varsa yaş sıkıntın olmaz yoksa şimdi 40 ilk kadın var benden kat kat güzel tüm erkekler sevgili olmak için can atıyor yani kadın dul bir de yani kişiden kişiye değişiyor pazarlama gibi düşün
Ne kadar güzel/yakışıklı ne kadar çok paran popüler isen o kadar parlarsin
30 luk işsiz güçsüz tipi de yoksa o erkeği mesela hiçbir kız istemiyor şimdi en güzel yaşı yani ama yalnız mutsuz gecirek
Ya tabi duruma göre değişir, istisnalar vardır ama o 40 yaşındaki kadın eğer genç ve güzelse o zaman durum tabi biraz değişebilir. Mesela benim çalıştığım ofiste 40 yaşında bir kadın vardı ve kadın 25 yaşında gibi duruyordu ve kendine çok iyi bakmıştı ve seksi bir kadındı. Böyle bir kadının tabii ki talibi olabilir ama yaşı öğrenildikten sonra erkeklerin çoğunun ilgisi düşer. Yani erkekler böyle kadınları ancak cinsellik için isteyebilir o da bazıları. Genelde yaşı küçük olan erkekler ister onu da. Çünkü bazı şeylerin hem farkında olmadığı için hem de evlilik düşünmediği için. Olgun kadınlar genelde seks yapılmak için talep görür genç erkekler tarafından ve tabi ki olgun erkekler de aynı şekilde bu olgun kadınlara gidebilir cinsellik sebebi ile. Ama genç kızlar her zaman öndedir ve daha fazla arzulanır. Evlenmek için de daha çok talep görür. Kadınlar için bu durum korkutucu olmamalı. Çözümü gayet basit. 18-23 yaş arasında yaşayabildiğin kadar ilişkiyi yaşayıp 24 te de hemen evlenicen. Ya da yaşın geçtiyse de 25-30 yaş büyük biri ile evlenicen. Mesela 30 yaş bir kadın için erkek yaş aralığı 55-60 olmalı.40 yaşındaki erkek genelde 22-24 yaş civarı kızları tercih eder. Çevremdeki erkeklerin hepsi böyle.
Kadının parası varsa talep olabilir demişsin ama HİÇ ALAKASI YOK. Erkekler kadınların parasını hiç umursamazlar. Bakma internette öyle şeyler yazanlara. Onları yazanlar beta erkekler. Onları da kızlar istemez zaten. Kadının görevi hesap ödemek değil, fatura ödemek değil. Feminen olmak. Yemek ve temizlik yapmak. Erkekler mcdonaldsta çalışan bir kızla evlenebilir, temizlikçi bir kızla evlenebilir. Ama kızlar genelde daha statülü erkekleri ister. Demem o ki. Bakış açın hatalı.
Hiç d düşmüyor özellikle ülkemizde kadınlar bakımlı olsa yeter bin erkek aynı anda yürüyor maalesef çoğu karaktersiz 😅
Ucuzlar duruş yok kendini geliştiren pek yok oyun p* bağımlısı tipler ve kadınlar da ciddiye almıyor çoğunu artık.
Valla erkeklerin hiç de parlak oldunu sanmıyorum nadiren yakışıklı tipler var tüm kızlar da onlara yürüyor başka da yok asik olanlar istisna o da adamına bağlı kendi denginde bulup evlenir.
Valla ben sana şöyle diyim. Avukat bir kızla tanıştım. Kız evime gelecekti. Ama sinirli bir kızdı. Saçma sapan tavırlar takındı daha gelmeden telefonda. Ben de istemedim kızı. Gelme demedim ama o da işi çıktı başla yere gitti. Başka zaman gelicekti. Aradı beni. Ben de yorgunum bir şey yapamayız istersen gel dedim. Hani sg de demedim. Kaba olmamak için. Ama ilgim 0 dı. O da tamam yorgunsan başka zaman yapalım dedi. Hiç aramadım yazmadım kıza. Bak kız avukat, parası çok, arabası lüks. Kendi evi var. Ama yine de hiç istemedim. Açıkçası umurumda bile olmadı. Çünkü bana feminen bir kız gibi gelmedi. Biz erkekler feminenliğe çok bakıyoruz. Tartışan, dominant, liderlik yapmaya çalışan kızları sevmiyoruz. Yaşı büyük kızlar da bana artık çekici gelmiyor eskisi gibi. Hani cinsellik için çok beğendiğim, seksi bulduğum böyle güzel bir tarzı olan ve çok genç görünen bir kadın olursa belki cinsellik için bir şans verebilirim o da belki. Ama onun dışında evlenmek için 25 yaş üstü bir kız tercihim olmazdı herhalde. Hiç düşünmüyorum. Ha her erkek benim gibi düşünmüyordur belki de. Vardır olgun kadın seven erkekler de. Ama Japonyada bir anket yapılıyor erkeklerin hepsi 18-70 yaş arasındaki kızlarda en çekici yaşı 18-24 yaş arası olarak görmüşler. Anketler de doğruluyor dediklerimi
Sen ne istedini biliyorsum yurdum erkeği yoklukta sen begenmedin mesela ama evlenmek için sıra olacak bir sürü adam var çevremde sırf memur diye evlenen çok kadın öldü hem yaşları büyük hemde dış görünüş olarak da iyi sayilmazlardi
Oldu dkdndj
Ama parsı işi gücü var diye isteyen bir sürü ıssız adam da var herkesin kriterleri yüksek değil.
Onların hepsi abaza, beta erkekleri, nefes alsın yeterciler. Kızlar öyle erkekleri sevmiyor zaten
Şu memur olayını anlamadım. Kızlar memur erkeklerle mi evlenmek istiyormuş genelde?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu "peak dönem" veya "değerli olma" kavramı, aslında kişiden kişiye ve hayatın farklı alanlarına göre değişiyor biliyor musun? ✨ Hem erkeklerde hem de kadınlarda, gençlik yılları dinamizm ve fiziksel çekicilikle öne çıkarken, olgunluk dönemleri deneyim, bilgelik ve sosyal statüyle parlar.
Aslında en değerli olduğun zaman, kendini en iyi hissettiğin, potansiyelini keşfettiğin ve huzurlu olduğun her yaştır. Her dönemin kendine has bir güzelliği ve katkısı var. 💖