Mesela bazı seçimler bireyin kararına kalmıştır, işte yönelimdir, boykottur, tuttuğu partidir vs. Asla saygı gösteremediğiniz bir seçim?
18 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben herkesin secimine de yonelimine de saygi duyarim. Ama bizim millette bisey var. bir secim yapan kisi, ayni secimi yapmayanlara saygi duymuyor, secim yapmayanlarda secim yapana. Benim bu insanlara saygim yok. Cinsel yonelim mi secti, saygim sonsuz, ama sectigi cinsel yonelimi abart abarta sergilemeye calisana saygi duyamiyorum.
Zaten en cok onlari kastettigimi anlamissin 😂 ulkece bokunu cikariyoruz bazi seylerin
Ya ben gerçekten herkrse ve her şeye saygı duyarım da esc olmak bilmiyorum. Elbette karşı değilim banane ama bir kadının bana göre kendine yapabileceği en kötü şey diyebilirim maalesef
Senin gibi ben de, insanların özgürce yaptığı kişisel seçimlere saygı duymayı çok önemserim. Ancak bir tercihin, başka insanları incitmek, ayrımcılık yapmak veya insan onurunu hiçe saymak üzerine kurulu olması durumunda, buna içtenlikle saygı duymakta zorlanıyorum. Unutma ki, insanlık ve empati, her zaman önceliğimiz olmalı. 🙏
Cevap
12Cevap
Tiktokta orasını burasını sergileyen tipler diyebilirim gadası
Ben herşeye saygı duyuyorum ama lgbt ye saygı duymuyorum
- LGBT
- rap müzik
- ırkçılık/ulusalcılık (faşistlik)
Şöyle söyleyeyim herkesi tekfir eden oy kullanan insanlara müşrik diyen selefilerle bile anlaşırım ama Kürtlere hırt diyen devamlı kendisinden olmayan insanlara söven doğarken seçemediği özellikleriyle övünen ırkçı kafatasçı faşist insanlarla anlaşamam
Lgbt ahlaksızlık rap müzik de müzik degil kalitesiz kötü bisey
Rap müzik derken şu yeni çıkan işte lvbelc5'ti galiba ondan bahsediyorsan ok gerçekten rezalet adam havlayarak para kazandı ama işte ceza Eminem gayet başarılı ki Ben rap dinleyen bir insan bile değilim. Lgbt'ye ahlaksızlık demene çok güldüm Bu arada, neden yani cidden komiksiniz siz
İstenmediği, acı çektirdiği halde hala ona yalvaran kişilere
hastalık olanlar ; eşcinsellik "cinsel ilişki üreme doğal bir olaydır doğada hayvanlar yapar (hayvan olarak yaratılmış sanki it) kendini erkek dişi olarak tanımlamak vs (hormon bozukluğu dışında) vs
Aldatmaya saygı olabilir mi mesela
LGBT mesela sen saygı duyar mısın gayleee
Bu arada sana sorduğum şeyle ilgili ne düşünüyorsun
Hayır bekle
Mesela aldatan sevgiliyi affetmek
Çok var uzun hikaye..
Mantıksız tercihlere
sadakatsizlik ve içten pazarlık
LGBT' ye fıtrata aykırı olmak buna
A'râf Suresi 80-81. Ayetler: "Lût da kavmine demişti ki: 'Sizden önce âlemlerden hiçbir kimsenin yapmadığı çirkin işi mi yapıyorsunuz? Gerçekten siz kadınları bırakıp şehvetle erkeklere yaklaşıyorsunuz. Doğrusu siz haddi aşan bir kavimsiniz.'" [1, 2, 3] ayetle anlatsam olur mu
Kuran'a karsı gelmek istıyor şan devam et adaletı sağlayan bılır sen dıyor orada ama o dönem de savaş lar çok muş kadınlar zor durum da kaldıgı için bu ayet ler ınmıs ıyı bıl olayı
Ama aykırı erkeğe kadını kadını erkegı yarat tı bu yaradılısın fıtratına aykırı ve sen şu an ayetı azınsayarak müşrik olduğunu kabul edıyor oldun unutma ben haklı çıkdıgım da geç kalmıs olma cehennem çok büyük
Ben bilmem kuran öyle dıyor aşlahın sözü dur inkar yok azaltma çogaltma yok net bitti yoldan çıkma sakın cehennem elem verıcı
Pislik erkekleri seçen kadınlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?