Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Yok hayır.. Kararlarımı düşünerek alırım ve uygularım.. Çabuk olmak zorunda değilim, kendimi asla zorlamak istemem.. Bazı kararları zor aldım yalan değil.. Bazen sen ileri giderken ayakların geri gider ya da tam tersi.. İkilemde kalmak zor ve bu hissi hiç sevmem.. Zihnimi, ruhumu ve benliğimi yoran bir his.. Çok farklı şeylerin saniyede zihnimizde canlanmasının verdiği ağırlık yetmiyormuş gibi bir de karar vermemiz gerekiyor.. Hayat çok acımasız değil mi.. İşte bu yüzden acıma yeteneğimin köreldiğini izlemek zorunda kalıyorum.. Keyifli geceler..
Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı.
Elbette var. Düşünüp düşünüp bi sonuca varamadığım şeyler. Nedenler? Niçinler? Teraziyi dengede tutamıyorum. Hep bi taraf ağır basıyormuş gibi oluyor. Demişkenn; bu şarkı sözlerini paylaşmak istedim Dalıp dalıp atıyorum içime Sarıp sarıp düşünüyorum Yine yanıp yanıp olmazlara düşüyorum Yok, ben akıllanmıyorum 💁♀️
Alamadığım kararlar var ve bunlar beni oldukça zorluyor. Alacağım kararların artısını ve eksisini düşünürken nedenler niçinler kafamı kurcalıyor, böyle sürüncemede kalmak insanı çok yoruyor. Cesaret bulup kararları almam lazım yoksa böyle gitmez, şu an düşünme aşamasındayım iyice düşünüp ona göre kararları hayata geçirmem gerekiyor. Umarım herkes almak istediği kararları bir an önce alıp hayata geçirebilir.
sorunsuz hayat olmaz, en zenginlerin bile bir sorunu mutlaka oluyor, Bill Gates'in eşinin boşanması gibi. bilmediğimiz güncel problemleri riskleri de vardır mutlaka. önemli olan problemin insanı değil, insanın problemi yönetmesi, ne zaman çözülürse çözülsün ciddi bir kontrolü olduğu sürece olumlu sonuca yakındır.
Cok sukur yok. Bir konuya fazla kafayi takarsam gormus gecirmis birine danisirim buda genelde annem/ babam olur. En fazla 2 gun dusunurum sonra karar veririm. Gunlerce bir konuya kafayi takmayi sevmem yorucu oluyor.