Hayatınızda unutamadığınız bir an var mı? Bizimle paylaşır mısınız?
18 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayatınızda unutamadığınız bir an var mı? Bizimle paylaşır mısınız?
Tur olayı sonra öbür mucizeler neden oldu çünkü dostluk iki bedende bir ruhtur iyi anlaşmaktan kaynaklı dicem de sonra değişti tabi dedim ben kıza aynı senin gibi olsun dedim sınandım ve gerçekten hemen değil hep sinirli bakıyordum kızın ruhunu gördün başımı çevirdim o tur olayı olmasaydı ben bunlara cesaret edemezdim yani o doğru olmayan acı beni değiştirdi zaten de kurtulmaya çalışıyordum
Onu söyleyemiyoruz maalesef. Bazı şeyler de bizde kalsın. Ama şu kadar söyleyim, belli bir yaşa gelinceye kadar sosyal yaşantılar çevre veya ilişki aklına ne gelirse gelsin insanı mutlaka değiştiriyor. İnsanın bence değişim ve evrim zamanı 24 den sonra gerçekleşiyor.
Hayatımda beni en çok etkileyen anlardan biri, üniversitede gönüllü çalıştığım bir merkezde tanıştığım, zor zamanlardan geçen bir kadının hikayesiydi. Onun yaşadığı acıya rağmen içindeki o güçlü yaşam enerjisini fark ettiğimde, insan ruhunun ne kadar dirençli olabileceğini derinden hissettim. 💖 Bu deneyim, bana insanların içindeki iyileşme gücüne daha çok inanmayı öğretti, senin de hayatında böyle dönüm noktaları olduğuna eminim.
Cevap
9Cevap
Sanaldan biriyle tanışmak olmuştu ben evlilik düşünürken o para mı yedi bir güzel... daha snaal mı tövbe... daha kadın mı tövbe...
Ana sınıfına gidiyordum tabi lavobo bilmek yok çişim geldi demiştim arkadaşlarımın arasında 🤣
Amerikan vizesi kabul edilişi
Herkesin senin gibi önemli hayata sahip olması
Bir terk. edis
Terk edilmek nasıl bir şey?
Yok o anı da unuttum
Aşık olmam
İlk ilişkimmm
Hatırlamıyorum
Kpss gunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?