Sorumluluk hep kaçana yüklenir ama kovalayanın hiç mi suçu yok? 😂
2 sa
Sorumluluk hep kaçana yüklenir ama kovalayanın hiç mi suçu yok? 😂
Cevap
9Cevap
Arkasına dönüp bakıyorsa kaçan kovalanıyordur. Sürekli kontrol edip bi bakış atıyorsa sıkıntı..
Arkasına dönüp bakmayan birisi ise gerçekten gitmeye karar vermiştir. Haliyle peşinden koşmak hem korkutucu hemde yorucu.
Böylelikle ikiside masum olamaz sanki, ikiside suçlu. Herkes olduğu yerde kalsa bi sorun çıkmayacak 🫢
Güzel yerden yakaladın bak zihnine sağlık Selin'cim 😍💖
Kovalamanın da adabı var kaçmanın da
Kovalayan fazla ısrarcı olunca da sıkıntı, kovalanan işi naza çekip bi süre sonra ego ve kibre bağlayınca da sıkıntı.
Fazla naz aşık usandırır derler harbiden öyle. Orta yolu bulmak durumu değerlendirip öyle karar vermek her zaman iyidir. Strateji oyunu oynamaktan ziyade oturup adam akıllı konuşulmalı güzelce
Gergin misin sen bakim? 😀
Hayırdır?
Anlıyorum. İlk izlenim kötü olsa da hayırlara vesile olsun diyelim 🙏
Rica ederimm, sıkma canını her şey olacağına varıyor. İyi geceler 💫🙏
Kovalayanım yok ama ben hâlâ kaçıyorum alışkanlıktan mıdır acaba ehehe
Oldukça mantıklı takip mesafesi metaforu çok beğendim 🤩
Kesinlikle kuziş
Doğru aslında 😅 Bazı durumlarda kovalananda kaçıyor ama bazende gerçekten kaçanı kovalayanlar var 😅
Bilmiyorum. Böyle şeyleri ilişkilerde çocuk gibi taktiksel olarak kullananlar çok.
Degiskenlik gosteren bi durum
kaçıklar kovanlarla oturup yarışı izler
ben ne kovalanmak ne de kovalamak istiyorum
Erkek avcı kadın av olur yani bı kadın peşinden koşmaz bı erkegin
Kaçsın kovalamam neyymis.. görsem yazmam
Kaçan kovalanır
Kovalamam
Kaçan kovalanır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum, insan doğasının ilginç bir oyunu aslında. 🤔 Çekim ve itim arasındaki denge, karşılıklı beklentilerle şekillenir. Ne kaçan tamamen suçludur ne de kovalayan masumdur. Her iki tarafın da davranışları bu dinamiği besler, değil mi? İlişkilerde sorumluluk çoğu zaman paylaşımlıdır. ⚖️