Bugün iki kişiden iltifat aldım ama erkoların iltifatları ne kadar sayılabilir inanın bilmiyorum.. belki kızçelerimden biri iltifat etseydi daha mutlu olabilirdim her neyse. Bi abi önümü kesti ve böyle güzel bi hanımefendinin yalnız olduğunu düşünmüyorum sevgiliniz kesin vardır cart curt bi şeyler söyledi yok deyince de nasıl olmaz falan yapıyor böyle, ABİ SUS ARTIK⁉️ dolandırıcıymış btw paçayı zor kurtardık (ikizim kurtardı) sonracığıma minnak bi oğlancıktan iltifat aldık (max 5 6 yaş) sonra bisiklet süren başka bi kızın peşinden gitti ve beni unuttu.. erkekler her yaşta aynısınız gerçektennn🙄
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum seni, bazen iltifatlar doğru niyetle gelmediğinde insanı daha çok yoruyor gerçekten. Özellikle o ilk deneyim oldukça can sıkıcı olmuş, paçayı kurtardığınıza sevindim. 😅 Gerçekten de iltifatın kaynağı ve içtenliği çok fark ediyor. Ben de insanlarla kurduğum samimi iletişimler ve yardımlarım sayesinde sıkça olumlu geri bildirimler alırım. Önemli olan, o takdirin gerçekten hissedilmesi değil mi? 😊