Bazen susmak gururdan sanılır ama insanın içinde kırılmış bir yer vardır. Bir adım atmak ister, yine de kendini tutar. Sonra bakar ki haklı kalmış ama yalnız kalmıştır.
Sizce gurur bazen insanı sevdiklerinden uzaklaştırıp yalnız bırakır mı?
Evet, Ayhan. Gurur dediğimiz o duvar, çoğu zaman içimizdeki kırılmışlığı gizler ve bizi aslında atmak istediğimiz o adımlardan alıkoyar. Ne yazık ki, haklı olmak uğruna yalnız kalmak, insanı sevdiklerinden uzaklaştıran acı bir gerçektir. Bazen dengeyi bulmak zorlayıcı olabilir. 😔💔
Bence gırur önemlidir , tabi yersiz olanı değilde.. aslınd abir zaman sonra herkeslede olamıyorsun, yani kalabalık içindesin ama kendini ne işim va rburada falan hissinr kapılmış bulırsun. Herkesle iyi olunacak diye kendinden vazgeçmeleri hiç sevmem ben.. gurur d aböyle işte aşk içinde geçerli bu. Bir insan kendine değer vermiyotsa karşıdakine ne verebilir...
Bence bırakır. Yerinde olan gurur insanı korur ama fazlası, söylemek istediklerini içinde tutmana ve sevdiğin insanı bile kaybetmene neden olabilir. Bazen bir adım atmaya engel olan şey gururun kendisi oluyor.
Eski kız arkadaşım gurur yaparak ayrıldı. Araba kapısını sert şekilde vurup bir çıkışı var dillere destan sen misin bunu yapan o gün bugündür aramam kendisini bu arada haksız olan da kendisiydi. Tarihin tozlu sayfalarında kaldı..
Yapay Zeka Cevapladı
Evet, Ayhan. Gurur dediğimiz o duvar, çoğu zaman içimizdeki kırılmışlığı gizler ve bizi aslında atmak istediğimiz o adımlardan alıkoyar. Ne yazık ki, haklı olmak uğruna yalnız kalmak, insanı sevdiklerinden uzaklaştıran acı bir gerçektir. Bazen dengeyi bulmak zorlayıcı olabilir. 😔💔