Gururun hassasiyeti her zaman öncelikli midir? Bu sese herzaman kulak vermeli miyiz?

Gururun hassasiyeti her zaman öncelikli midir? Bu sese herzaman kulak vermeli miyiz?
Gururu yağmur gibi düşünürsek, zamanında yağması mevsimine uygun yağış anlamına gelir. En iyi seçenek yerine yapılması gerekiyor yani.
Sonsuz gurursuzluk, karakter eksikliğine yol açar. Komple gurur ise, en büyük kayıpları beraberinde getirir.
Aklına başında ve aradaki duygusal ilişkiye katkı sağlayacak gurusuzluk mükemmel olur. Aksi halde kayıp kaçınılmaz.
Gurur herzaman bi kayba kapı açıyor gibi
Anlama kıtlığı yaşayan biri varsa karşında evet
Ya yoksa
Anlama kıtlığı yoksa bakmak lazım adam mı diye, değer mi diye.
Bile bile yapmak diye bir şey var
Manipülasyoncu o
Oynayacağı kişiyi bilse birde hjk
İlk kez tecrübe ediyor belki de, videolarını izlemiştir:)
Bu tecrübeden başarı çıkmaz ama
Gurur yaparsan başarısız olacak gibi
Başarının canı cehenneme
Kim benim gururumu kırarak birsey yaptirabilir ki
Insanlarin hassasiyetleri vardir is ask aile farketmez karşımdaki bunu bilerek ve suistimal de ederek bana gurur yapma ne olacak ki mi diyecek :)
Diyemez :)
Hakikaten utandım:)
Tesekkurler
Ricalar
Gurur her zaman doğru değildir çünkü iyi bir gurur olduğu gibi kötü gurur da vardır. İyi bir gurur başarılarla ya da ait olduğumuz değerlerle gurur duymaktır bu motivasyonu yükseltir ve iyiye ulaşmaya teşvik eder ancak kötü gurur kendimizi başkalarından üstün görme, kibirlenmedir bu da ilişkileri zedeler ve insanı yalnızlaştırır
Tamamen duruma ve kişiye göre değişir. Ne kolay kolay silerim ne de kolay kolay dahil ederim. Hak etmeli herkes onlara verdiğim yeri.
Cevap
15Cevap
evet doğrudur.
Gurur etmek ne demek önce bunu açıklasan keşke sivri başak kadını.
Gurur yapmak
Gurur duymak
Bunları duydum fakat gurur etmeyi senden duyuyorum ☺️
Karşındakinin gururunu hiçe sayacak eylemlerinin olması karşısında gurur etmeli miyiz
TDK'ya da baktınız mı?
Gurur etmek diye bir söz öbeği yok.
Olmaması olmadığı anlamı taşımıyor hjk
Sizi tanımasam neyse...
Sizi tanımasam neyse hjk
Gururum eğer ki söze girdiyse, orada bir bir sıkıntılı durum vardır. Şerefimi yere serecek bir mesele olmasa, gururum beni düşündürmez. O halde gururumu dinlerim.
Uğruna gururu ayaklar altına aldıklarımızın zamanla değmediğini anlıyoruz. Gurur korur ya. İyidir iyi.
Hayır değil. Hemşom ben Eskişehir'e geldim neden tren garında koroyla bando takımıyla karşılamadın beni 😂😂
Şu rakıda ne zaman gurur yapsam ayaklarım havaya geliyor.
gurur saçma bence seven kişi ne olursa olsun gurur yapmamalı
Gereksiz yere olanlar Tabii ki hariç
Gurur etmek ne ya gururlu olmaktır o yanlış kelime seçimi cevaplamiyorum bu yüzden a w kfkfkxmxm
Hangi durumda gurur yapildigina bagli. Yersiz gurur yapilmamali bence.
Her zaman değil
Gurur her zaman iyidir
Gereksiz ise doğru olmaz.
Yersiz gurur insanı sefalete sürükler
Her zaman doğru olmaz
Bazen doğrudur bazen değildir
Haksız isen doğru olmaz
bir yere kadar olmamalı
Evet gurur hep olmalı.
Hayır
Bazen gereklidir gurur yapmak
Yerine göre