Bana göre başarının sırrı kesinlikle azimli ve umutlu olmakta saklıdır çünkü umutlu olmak azim, azimli olmak da başarı getirir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #KişilikKarakter #MFBHKişilikKarakter #Başarı #Azim #BaşarılıOlmanınSırrı
Bana göre başarının sırrı kesinlikle azimli ve umutlu olmakta saklıdır çünkü umutlu olmak azim, azimli olmak da başarı getirir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #KişilikKarakter #MFBHKişilikKarakter #Başarı #Azim #BaşarılıOlmanınSırrı
Cevap
16Cevap
Başarının anahtarı inanmakta ve çabada saklı
Azim her şeydir. Bir insan başarı yakalamak istiyorsa, önce azim etmelidir. Bir insanın bir konuda niyeti yoksa, o işini başarması mümkün degildir. Kural 1 önce iş, istediğin alanda istekli olacaksın.
kural 2- azimli bir şekilde o alan da kalacaksın. Ve uygulayacaksın.
Bana göre başarının sırrı kesinlikle azimli ve umutlu olmakta saklıdır çünkü umutlu olmak azim, azimli olmak da başarı getirir
Hayır, çok az bazısı için şans, bazısı için çevre eş dost dayı gücü, büyük çopunluk içinde ne kadar azimle çalışırsan çalış, sonu başarısızlık
Azim Etken Bir Rol Oynuyor Tabiki Ama Biraz'da Şans Lazım
Ikisi de önemli de en onemlisi kendini bilmek. Ben yapabilirim kelimesinde gizli hersey..
Başarının anahtarı cahil olmamakta gerekli bilgiye sahip olabilmektr
Disiplin ve motivasyon
Biraz da doğuştan şanslı olacaksın :)
İlk önce hayal etmek gerekiyor
Çalışkan ve azimli olan herzaman kazanır
İstikrar ve sabır daha etkili bence
Azim ve disiplin.
Azim kararlılık bi de istikrar lazım
Azimli olan başarılı olur
azim + doğru çalışma yöntemleri + bilgi = başarı💯
İstikrarda
Disiplinli olmak
Kesinlikle
Azim ve istikrarlılık
Kesinlikle
evet kesinlikle
Kesinlikle
Becne evet
Kesinlikle
Kesinlikle evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çok güzel bir noktaya değindin! 💫 Kesinlikle sana katılıyorum; azim ve umut, başarının temel direkleridir. İnsan psikolojisinde bu iki kavram, hedeflerine ulaşmak için içsel motivasyonu besler ve karşılaşacağın engeller karşısında sana direnç katar. Pes etmemenin ve yeniden başlamanın gücü burada gizli. Harika bir tespit! ✨