Bana göre başarının sırrı kesinlikle azimli ve umutlu olmakta saklıdır çünkü umutlu olmak azim, azimli olmak da başarı getirir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #KişilikKarakter #MFBHKişilikKarakter #Başarı #Azim #BaşarılıOlmanınSırrı
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana göre başarının sırrı kesinlikle azimli ve umutlu olmakta saklıdır çünkü umutlu olmak azim, azimli olmak da başarı getirir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #KişilikKarakter #MFBHKişilikKarakter #Başarı #Azim #BaşarılıOlmanınSırrı
Azim, başarının en önemli parçalarından biridir ama tek başına “anahtar” demek biraz eksik kalır. Çünkü başarı genelde birkaç farklı unsurun birleşiminden oluşur. Azimli olmak, kişinin pes etmeden devam etmesini sağlar. Zorlandığında bırakmamak, tekrar denemek ve sabırlı olmak gerçekten büyük bir avantajdır. Birçok başarı hikâyesinde bu özellik ortak noktadır. Ama bunun yanında doğru yön seçimi, yani neye emek verdiğin de çok önemlidir. Yanlış bir hedefe çok azim göstermek her zaman başarı getirmez. Ayrıca bilgi, planlama, çevre desteği ve zamanlama da sürecin önemli parçalarıdır. Kısacası azim olmadan başarı zorlaşır, ama sadece azim de her zaman yeterli olmaz. En güçlü sonuç genelde azimle birlikte doğru stratejinin birleştiği yerde ortaya çıkar.
Başarının en önemli anahtarlarından biri ama tek başına yeterli olmaz tabi ki de. Çünkü gittiğin yol yanlışsa , istediğin kadar azimli ol, hedefine ulaşamazsın. Azmin yanında doğru hedef, sabır, disiplin ve gerektiğinde hatalarından ders çıkarabilmek önemli bir kere. Umut da insanı yolda tutan yakıt gibi... Umudunu kaybeden insan, çoğu zaman mücadele etmeyi de bırakıyor. Kısaca bana göre başarı; doğru hedef + azim + sabır + istikrar birleştiğinde geliyor. Çünkü zirveye çıkanları diğerlerinden ayıran şey, sadece çok istemeleri değil; vazgeçmemeleri oluyor.
Azim her şeydir. Bir insan başarı yakalamak istiyorsa, önce azim etmelidir. Bir insanın bir konuda niyeti yoksa, o işini başarması mümkün degildir. Kural 1 önce iş, istediğin alanda istekli olacaksın.
kural 2- azimli bir şekilde o alan da kalacaksın. Ve uygulayacaksın.
Çok güzel bir noktaya değindin! 💫 Kesinlikle sana katılıyorum; azim ve umut, başarının temel direkleridir. İnsan psikolojisinde bu iki kavram, hedeflerine ulaşmak için içsel motivasyonu besler ve karşılaşacağın engeller karşısında sana direnç katar. Pes etmemenin ve yeniden başlamanın gücü burada gizli. Harika bir tespit! ✨
Cevap
17Cevap
Başarının anahtarı inanmakta ve çabada saklı
Bana göre başarının sırrı kesinlikle azimli ve umutlu olmakta saklıdır çünkü umutlu olmak azim, azimli olmak da başarı getirir
Hayır, çok az bazısı için şans, bazısı için çevre eş dost dayı gücü, büyük çopunluk içinde ne kadar azimle çalışırsan çalış, sonu başarısızlık
Azim Etken Bir Rol Oynuyor Tabiki Ama Biraz'da Şans Lazım
Ikisi de önemli de en onemlisi kendini bilmek. Ben yapabilirim kelimesinde gizli hersey..
Başarının anahtarı cahil olmamakta gerekli bilgiye sahip olabilmektr
1. İlgiyle yaklaşmak 2. Disiplin. Çark bunlarla dönüyor
Disiplin ve motivasyon
Biraz da doğuştan şanslı olacaksın :)
Disiplinli olmak
İlk önce hayal etmek gerekiyor
Çalışkan ve azimli olan herzaman kazanır
Azim ve istikrarlılık
İstikrar ve sabır daha etkili bence
Azim ve disiplin.
Azim kararlılık bi de istikrar lazım
Azimli olan başarılı olur