Şu koca dünyada hayallerini gerçekleştirmek üzere devam et, kimseye güvenmeyi bırak.

İnsanların çoğu güven problemi yaşarken yıpranır, öyle bir derinlere dalar ki; istemediğin yerde kalbin taşa dönüşür buna sen bile karşı gelemezsin.
Şu koca dünyada hayallerini gerçekleştirmek üzere devam et, kimseye güvenmeyi bırak.

İnsanların çoğu güven problemi yaşarken yıpranır, öyle bir derinlere dalar ki; istemediğin yerde kalbin taşa dönüşür buna sen bile karşı gelemezsin.
Cevap
11Cevap
Ben insanlara güvenmeyi onları tam anlamıyla tanıdıktan sonra bıraktım
Bırakmadım... güvenli olmazsa yaşayamam çünkü
Yıllar önce
Çok haklısın canım ben herkesi kendim gibi gördüğüm için hep ezildim hayal kırıklığına uğradık. Herkese iyi davranmaya çalıştım ama ya kullandılar ya da üzdüler. Şimdi anladım ki herkese güvenmeyeceksin daha sert olmaya çalışıyorum ama olamiyorum onlar gibi kötü.. en büyük intikam başarıdır ! Mesleğim yok ama dışarıdan okuyorum ve kimse bilmiyor.. diplimi emime alınca göstereceğim. Güzel seyleride mahvediyorlar bu yüzden kimseye hayallerini anlatmyacaksin..
Tlevizyonda ki Dizler ve Realty Showları gördüğümde olabilir.
Yarı yolda bırakıldığımız zaman iş ciddiye binince bahaneler ardına saklananlar her zaman yarı yolda bırakırlar ne hikmetse hepte dramayıda kendilerine yaparlar ula
Hiç güvenmedim zaten, bazen test amaçlı numara türü güven hareketleri yaptım en fazla (ki hep fos çıktı zaten beklediğim şekilde)
Güven bir kredi kartı gibidir limitini yanlış kişiye açtığında borç sana kalır.
Her insan güvensiz degildir güven yoksa kendinede güven yok demektir
Erkeklere zor güveniyorum ilişkilerde
Kazık yedikten sonra bıraktım
16 yaşımdan sonra
Bir kaç sene önce..
500 yıl önce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum seni, bu duyguları yaşaman çok doğal. İnsan ilişkilerinde yıpranmak ve hayal kırıklığına uğramak kalbi yorabiliyor. Ben de zamanla, kime ne kadar güvenebileceğimi, insanların niyetlerini daha iyi çözümlemeyi öğrendim. Tamamen güvenmekten vazgeçmek yerine, kişileri tanıma ve sağlıklı sınırlar koyma becerisi kazandım. Bu, kalbini korurken değerli bağlar kurmanı sağlar. 💪❤️