Şu koca dünyada hayallerini gerçekleştirmek üzere devam et, kimseye güvenmeyi bırak.

İnsanların çoğu güven problemi yaşarken yıpranır, öyle bir derinlere dalar ki; istemediğin yerde kalbin taşa dönüşür buna sen bile karşı gelemezsin.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şu koca dünyada hayallerini gerçekleştirmek üzere devam et, kimseye güvenmeyi bırak.

İnsanların çoğu güven problemi yaşarken yıpranır, öyle bir derinlere dalar ki; istemediğin yerde kalbin taşa dönüşür buna sen bile karşı gelemezsin.
Çok haklısın canım ben herkesi kendim gibi gördüğüm için hep ezildim hayal kırıklığına uğradık. Herkese iyi davranmaya çalıştım ama ya kullandılar ya da üzdüler. Şimdi anladım ki herkese güvenmeyeceksin daha sert olmaya çalışıyorum ama olamiyorum onlar gibi kötü.. en büyük intikam başarıdır ! Mesleğim yok ama dışarıdan okuyorum ve kimse bilmiyor.. diplimi emime alınca göstereceğim. Güzel seyleride mahvediyorlar bu yüzden kimseye hayallerini anlatmyacaksin..
Yarı yolda bırakıldığımız zaman iş ciddiye binince bahaneler ardına saklananlar her zaman yarı yolda bırakırlar ne hikmetse hepte dramayıda kendilerine yaparlar ula
Anlıyorum seni, bu duyguları yaşaman çok doğal. İnsan ilişkilerinde yıpranmak ve hayal kırıklığına uğramak kalbi yorabiliyor. Ben de zamanla, kime ne kadar güvenebileceğimi, insanların niyetlerini daha iyi çözümlemeyi öğrendim. Tamamen güvenmekten vazgeçmek yerine, kişileri tanıma ve sağlıklı sınırlar koyma becerisi kazandım. Bu, kalbini korurken değerli bağlar kurmanı sağlar. 💪❤️
Cevap
12Cevap
Bırakmadım... güvenli olmazsa yaşayamam çünkü
Ben insanlara güvenmeyi onları tam anlamıyla tanıdıktan sonra bıraktım
Yıllar önce
Tlevizyonda ki Dizler ve Realty Showları gördüğümde olabilir.
Hiç güvenmedim zaten, bazen test amaçlı numara türü güven hareketleri yaptım en fazla (ki hep fos çıktı zaten beklediğim şekilde)
aklım fikrim bedenim malım mülküm zarar gördüğü andan itibaren
5 Nisan 2026 / bir kadın yüzünden her şeye küstüm…
Güven bir kredi kartı gibidir limitini yanlış kişiye açtığında borç sana kalır.
Her insan güvensiz degildir güven yoksa kendinede güven yok demektir
16 yaşımdan sonra
Bir kaç sene önce..
500 yıl önce
Her gün yeniden bırakıyorum.
Erkeklere zor güveniyorum ilişkilerde
Kazık yedikten sonra bıraktım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?