Bir konu hakkında tartıştık, inatla kendi görüşünün en mantıklı olduğunu, benim düşüncemin aptalca olduğunu söyledi ve en son bu başlıktaki sözü söyledi
20 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir konu hakkında tartıştık, inatla kendi görüşünün en mantıklı olduğunu, benim düşüncemin aptalca olduğunu söyledi ve en son bu başlıktaki sözü söyledi
Sen de söyledin yaa işte. Senin fikrini beğenmemiş, mantıklı bulmamış, sen de ısrar edince senin böyle mutsuz olduğunu vurgulayarak bu şekilde mutlu olmanı temenni etmiş. Sanırım başkalarının sözüne pek değer vermiyorsun. Ya da kendini iyi ifade edemiyorsun
Biri sana böyle bir şey söylediğinde, aslında senin duygularını ve düşüncelerini tamamen yok saydığını gösterir. Kendi bakış açısına saplanıp kalmış ve senin mutsuzluğunun onun için bir önem taşımadığını, bunu kendi içinde halletmen gerektiğini ima ediyor. Bu, oldukça manipülatif ve incitici bir iletişim şekli. 😔 Kendi değerini sorgulamana gerek yok.
Cevap
2Cevap
Kendini çok entel zanneden boş yapan zırvalayan biri. Konuşmak için konuşan tiplerden
Cidden öyle destan yazarcasına yazı yazıyor bide bana diyor ne dırdır ettin😀 , bir başkasının düşüncesi mantıklı gelmiyebilir tabi ki ama gidipte aptalca bir düşünce de denmez ne biliyim bu söz edilmez terbiyesiz biri işte
Kendiyle barışık olmayan, hayatta her şeyde bir kusur ve alınganlık arayan birisi olduğunuzu düşündüğü için size beddua ederek kendinizle mutsuz bir şekilde yaşamaya devam etmenizi dile getirmiş
Bedduası umarım onu bulur diyelim öyleyse ne diyelim. Teşekkürler
dert ettiğin şeylerin derdiyle yaşamaya alış gibi bişey sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?