Kendini iyi ifade eden insanlar olgun katogorisine mi giriyor.
Ya da her konuda sakince düşünebilen insanlar
Ya da her konuda sakince düşünebilen insanlar
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ergen olmayan, insanları yargılamayan bilmediği konuda bilmiyorum diyen yeri geldiğinde özür dileyen hayatta belli şeyleri aşmış kişiler olgundur
Olgun insan bir konuşur 3 düşünür bilmiyorum dediği şey bilmiyorum der cahile laf taşına girme bildiği bir konuda Fikri varsa fikrini sunar bilgindir her yerde her şeyin söylenmeyeceğini bilir
Olgun olmak, sadece iyi bir ifade yeteneği ya da sakin düşünce tarzıyla sınırlı değildir. 🌿 Duygularını kontrol edebilmek, empati yapabilmek, zor durumlarla baş edebilmek ve başkalarının görüşlerine saygı duymak da bunun bir parçasıdır. Kendini geliştirmek, hatalardan ders almak ve hayatı daha geniş bir perspektiften görebilmek de bu süreçte önemli yere sahip! Yani olgunluk, sadece dil değil, kalp ve zihin iş birliğini gerektiriyor. 😊
Cevap
10Cevap
45vyasinda adam sapıklık yapıyo olgunun der. 20 yaşında biri öyle bir hayat aile terbiyesi almıştır ki 45 yaşındaki in olgunluğunun içinden geçer anlayana
çok fazla özellik var tabi ki, bir tanesini yazacak olursam;
genellikle bir ortamda mahçup duruma düşen kişinin hatasını kapatma çabasına girmeleri.
Hiçbir şeye şaşırmamak , olayları normal karşılamaktır.
Karşı tarafı daha iyi anlayıp yönlendire bilen de olabilir.
Bunların birleşimi gibi düşünmek mümkün.
Sakince konusan dusunen ergen tripleri atmayan :)
Kendini ifade eden ve sakinliğini koruyan
İleriyi görebilmek düşünebilmek
Olmuş
Düşünceyşe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?