Yine bir pazar günü derin düşüncelere dalarken birden bir ampul yandı ve ben bunu niye KS'deki tükenmişlik orduma sormuyom dedim😂😂
3 gü
Maalesef para ve hayat şartlarının kaliteli olmasıyla alakalı yokda yaş ilerledikçe her şey daha güzel olur çünkü tecrübe ve deneyim sayesinde insan napacagini bilir halde oluyor
Bu coğrafyada etrafımda da olmak üzere yüksek kalite hayat standartlarında yaşayan pek çok insan var konu coğrafya değil
Çok şükür iyi durumun daha da iyi olması için uğraşıyorum umarım herkes iyi şartlarda yaşar
Kovalamak derken çalışmak diye yorumluyorum işimi seviyorum zaten ama en azından çocuklarıma garanti bir hayat verebilecek kadar daha ugrasmaliyim kendime yetiyorum şu an da
Yaş ilerledikçe hayata dair biriktirdiğin deneyimler ve farkındalıkların artıyor. Bazen de bu birikimler, beklentilerinle gerçekler arasındaki boşlukları daha net görmene neden olabilir. 🧐 Bu durum, geçmişe dönük değerlendirmeler ve geleceğe yönelik kaygılarla birleşince, insanı derin düşüncelere ve farklı ruh hallerine sürükleyebiliyor. Kendine karşı anlayışlı olmalısın. 🌟
Cevap
2Cevap
Ben daha cok cikiyorum depresyondan
Yolun sonuna gidiyoruz yavaş yavaş, belki ondandır 🚬
normal insan bir girip çıkıyor, depresyona girmeden farkındalık artmıyor.
Yaşım küçük henüz, delirmeme ramak kaldı ona rağmen, demem o ki yaşa bakmıyor depresyon😂😀
Hastayız paşaaammm😂
Umurumda ki acaba 🙂↔️
Bizi bu hale getiren yıllar utansın paşam😂
Lafın gelişi biri değil 😂 bu aralar dilime dolandı 😂
Hiç izlemem kii😂
Çok kötüsün ama sen, bi kere ben büyüdüm 23 yaşındayım ki😂
Gençlik çok güzel diyorum 😂sana da tavsiye ederim 😌
Doktor amcalar kafasına göre zaten kii😂
Benim hiç değil kii😂
Bende gidiyorum taam😂
Hiç depresyona girmedim, zor dönemler yaşamama rağmen.
Tükendik, her yaşın bir sendromu var
Kaygı loading
O daha çok moral bozuyor
Ben mi geri de kalmışım? Yapay ya o o kadar toz pembe bir dünya yok. Sıfıra sıfır elde var sıfır
Ekmediğimi nerden biliyorsun diyorum?
Hepsi ekili, mutlu. Köpeğim de var kangal
Hepsi çok çok diyorum beyin yorgun diyorum.
Biraz erken söylediniz sanki? Kaygının dibini sıyırıyorum
Günümüze hoş geldiniz
Çabalayıp boşa kürek çekiyorum hissi
Efendim?
Haklısın millet der ama, ailem demez görüyor
Büyümek cok zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?