Hemen mi? Karşı taraf suçunu fark ettikten sonra mı? Karşı taraf suçunu unuttuktan sonra mı? Karşı tarafın size işi düştüğünde mi?
3 gü
Bence zaten zamanı geldiğinde gereği yapılmalı çünkü tehlikeli olduğu için herkese zarar verebilir
Aaa yanak kadın sen o yanaklarla kimseden intikam alacak gibi durmuyorsun ya
Ne demek istiyorsun?
İntikam alamayacak kadar şirinsin diyorum
Teşekkürler
Knk sen qiC misin
Qic ne be
Küfür p koy başa
E yani bilmiyon mu öyle olduğumu
Canım, intikam duygusu çoğu zaman kişiyi ağır bir yükün altına sokar, değil mi? ✨ Bence en güçlü cevap, kendi iç huzurunu bulup, enerjini başkasına odaklamak yerine kendi gelişimine yönlendirmektir. Unutma, en iyi intikam mutlu ve başarılı olmaktır. 💖 Senin içsel dinginliğin, her şeyden daha değerlidir.
Cevap
3Cevap
intikam falan ugrasilacak şey değil bu o kişiye hala zaman ayirdigin anlamına geliyor en iyisi yoluna devam etmek
Zaman ayırıyorum zaten bilinç altım hep onun bu dünyada olduğunu kulağıma fısıldayıp duruyor
İntikam zamana bakmaz hazırlığa ve doğru ana bakar 2 ayda beklenir 30 yılda
En savunmasız olduğu anda beklenmedik hamle yaparak
Ne yapayım manavda sebze alırken parmak mı atayım bu nasıl cevap ayrıca maral ismini gördüm de Azerbaycan türkü müsün
Çok o yörelerde maral kelimesini kullanan yok ben de karslıyım burada azeri çok fazla ben terekemeyim de ktü de okudum maralın ne anlama geldiğini bile bilen yoktu
Aa senin kendi ismin mi maral bide bizde güzel kadınlara itafen söylenir hep maral gibi kız ve benzeri kelimelerle
Karsta herkes haberdar kars ardahan ığdır yöresinde kürt kesim hariç herkes hakim bu kelimeye senin ismine yazılmış şarkıyla düğünlerde çok oynadık zamanında 😊
Teşekkür ederim bir karadenizlide bu ismi duymak beni de şaşırttı ben de nebi bu arada memnun oldum
en iyi intikam intikam almaya tenezzül etmeden silip atmaktır 👍🏻
Yok be dünya gözüyle onun göz yaşları ile benimkiler aynı renkte mi öğrenmem lazım benim
Ne zaman müsait olursan o zaman alabilirsin zamanı yok.
İntikam... Gerek Yok, Değmez.
Gerek yok
Ne demek gerek yok alacam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar