Sizce nasıl intikam alınır?

Arkadaşlar bi kız vardı bu benim bi arkadaşımın kuzeni. Benim olduğum ülke ve şehre geldi ve benden destek yardım istedi kimsesi yoktu. Ben bununla görüştük yardım ettim dostluk yaptım. Bu böyle şükredip duruyordu bana resmen sonra neyse arkadaşlarımız vardı ortak. orada bi oğlan benden hoşlanıyor ve flört ediyordu bu kız da kendi sevgilisi olmasına rağmen beni ve oğlanı deli gibi kıskanıyordu hatta yok bence sana öyle geliyor senden hoşlanmıyor filan diyordu. Ya da başka erkekler beni beğenince de gıcık olup kıskanıyordu. Sonra bana hep alttan alta laf sokmaya kazık atmaya üzmeye başladı. Ben de bunları söyleyip uyarınca inkar ediyor ya da bi şey demedim sen yanlış anladın gibi geçiştiriyordu. Neyse sonra bu oğlan benimle yakınlaşmak istedi öpüştük ve ben reddettim onu. Sonra bu kız dedi bana onun sevgilisi var filan diye. Ben şok oldum oğlan aylardır bana yalan söylemiş bi de düşürdüm seni seviyorum diyordu. Sonra çocukla yüzleştim çocuk pişkin pişkin ne var ya ne olacak zaten uzaktaydık tarzında umursamaz konuştu. Neyse sonra bu kız benim doğumgünüme gelmedi. Yine bana kazıklar attı ve şehirden giderken de her yerden sildi engelledi beni tamam sana artık ihtiyacım kalmadı arkadaşlık kavramlarımız farklı bana yazma filan diye. Şok oldum derildim. İnanılmaz bi travma ve öfke yaşadım ve aylarca geçmedi. Herkese anlattığımda herkes dehşete düştü nasıl bu kadar kötü biri olabilir diye.
Sizce nasıl intikam alınır?