Sağlıklıyım çok şükür aklım var elim ayağım var salgıgım yerinde daha ne olacka? Allah'a Allah'ım şunu da ver bunu da ver onuda ver diyip götümü kaldırmadan dünyayı mı ele gecırecektm?
Ha istiyeceğiz tabi Allah'a verdiği hiçbirşey ağır gelmez isteyin ama hayırlısını isteyin istediğinizi elde etmek için çalışın o zaman herşeyin olur21 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bende şans olsa üvey anne zulmü ile büyümek zorunda kalmazdım. Hakikaten çok sıkıntı çektim.
227 Yorumla- +1 yıl
Allah bütün yetimlere yardim etsin.
Insanin kendini yetisdirebilmeside güzel yetim olupda.
Buda seniin intihaminmis dünyada - +1 yıl
İnan tek üvey anneye sahip olan sen değilsin tabi ki her üvey anne kötü değil çok iyi merhametli olanlarda var mutlaka bende öz annemi küçük yaşta kaybettim uzun süre yıllarca üvey anneyle büyüdüm o hiç bir zaman öz evladı gibi davranmadı hep üveydi ama çok şükür hiç bir zaman isyan etmedim belkide bizim sınavımızda buydu inşallah bundan sonra ailenle mutlu huzurlu bir yuvan olur kardeş hep yüzün güler
bende şans olsa şehir içi dolmuşu hızlı gidip virajdan dönerken karşıdan gelen arabayla çarpışmamak için direksiyonu birden kıran şoför yüzünden 3 kiloluk bebek o kadar korumasızca dururken benim gibi 52 kilo bir insanın uçup 2 takla atıp kafayıda çarpıp tepemde 1.90'lık rus erkeği r u ok? demezdi :D :D
00 Yorumla
+1 yılBula bula grev gününü bulamazdım hastaneye gitmek için. Böyle şanssızım.
78 Yorumla- +1 yıl
oda bişeymi 7 gün boyunca 7 farklı dolmuşa binipte 7 sindede kırık koltuğa denk gelirmi bir insan. çok zor dimi? ama ben başardım...
- +1 yıl
Hahahha sen hepimizden betermissin
@leonardo22 - +1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum.. 15 gün randevu bekledim ve randevu günü grev vardı. @Minakoaiko
- +1 yıl
arkadaşlar bu sadece bir tanesi. daha neler var neler yerlere yatarsınız gülmekten. küçük bir kitaplık malzeme çıkar belki. arkadaşlarım benim şansımlar dalga geçerler yıllardır. kayıkla denize açılsam inek düşer tepeme. bir düzelmedi gitti :))
- +1 yıl
Öyle bir şans ki kutupta değil kutup ayısı, bedevi kovalar inan (:
- +1 yıl
herkes eksiledi güzelim kızı :/
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
205Cevap
Hayatta bir kere olsa da şansınız olmuş ve siz doğmuşsunuz (1 milyon küsur hücre arasından) şimdi şans denilen aslında yapabildikleriniz ve yapmaya korktuklarınız arasında seçim yapma zamanı. Şans demek kaderciliktir ve insanın kendi kaderini kendi çizdiğine inanan biri olarak şansa inanmam.
Saygılar ve iyi hafta sonları!!!00 YorumlaBendeki en büyük şanssızlık ise şu:
Ben X (Banka ismi vermeyeyim) bankasındaki hesabımdan W bankasındaki hesabıma internet bankacılığıyla para göndermek istiyordum. Yanlışlıkla EFT yerine HAVALE tuşuna basmışım. Para benim W bankasındaki hesap numaramın aynısına sahip X bankasındaki kişiye gitmiş. Gel de bende şans var de :D01 Yorumla
+1 yılBnde sans olsa amerika hayllerim, herseyim işim hazirken new haven da vize memurunun elinde son bulmazdi, sans olsa bnde bursumu 3 ay sonra kyk merkziyle zorlu faxlsma sonunda almzdim, bnde sans olsa 770 tl veren kuponum 88 de gol olup gelirken 90 da yemesiyle gitmezdi, eger bnde sans olsaydi... nysee
01 Yorumla
+1 yılBen de şans olsa hayatımda doğru dürüst insanlar olurdu. Sinirimi tepeme çıkarmazlardı. Biraz da benim alttan almamı beklemeyip kendileri alttan alırdı :(
00 Yorumlanankörlük etmek istemem şanlı olduğum olaylar şansız olduklarımdan daha çok ve önemli konular genelde şansız olduğum önemli konu Aşk ama mutluyum önemsemiyorum sanırım olgunlaştım :D
00 Yorumla
+1 yılBende sans olsa anam kız doğururdu.
Hemde böyle afet tas gibi bir sarışın
Sonra zengin de bir koca bulur bir elimde cimbi bir elimde ayna takilirdim oh sefam olsun ulannn..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir Oqlan Bir Kızı Çok Seviyormş
Kız Oqlana'Bana Olan Sevqinı Kanıtlamk İçin
Annenin Kalbini Sök Bana Getir
Köpeqime Atayım
Oqlan Düşündüktn Sonra Kabul Eder ve Annesini
... Öldürerk Kalbini Alır. Hızlı Adımlarla Yürürkn Ayaqı Taşa Takılır
Kalp Bir Yana Kendisi Bir Yana Ayrılır. Oqlan Ayaqa Kalkar ve
Tam Kalbi Alacakken Kalp Çırpınır Ve Sesler Çıkarmaya Başlar
Canım Oqlm Bir Yerin Acıdımı
Anne Yüreqi İşte <300 Yorumla
+1 yılBende şans olsa başkasına veririm. Şansa ihtiyacım yok. Allah'ın tevfiği yeter.
30 Yorumla
+1 yılBende şans olsa; 6 buçuk aylık doğduğumda doktorlar yaşamaz dediğinde onlara uyup mücadele etmezdim Bu kadar acıyı çekmezdim o zaman.
11 Yorumla
+1 yılBende şans olsa ;
-o kadar çok şey var ki yazacak-
yazacak bişey bulurdum11 YorumlaAy'a giderdim.. Çok merak ediyorum şu ayın yüzeyini ya :)
https://www.youtube.com/watch?v=9npaiNjaAio00 YorumlaBende şans olsa böyle sefgilim olurdu :(
https://i.hizliresim.com/LpWr50.jpg29 Yorumla- +1 yıl
Yine +1 olm
+1 yılBende sans olsa ki, hele ki bu zamanda pic, sahtekar ve namussuzun Allah'i olurdum, cunku artik bu tipler revacta.
00 Yorumla
+1 yılBemde Şana Olsa Hiç "Qrip" olmazdım :)
Kulağım, dişim ağrımazdı tabi. O da yok. Ne yapayım :D02 Yorumla- +1 yıl
Sağol :)
Bende sans var cok sukur. d para ev is yeri herseye sahibim baba sagolsun yas 19 ama ofisin basinda patron olarak ben duruyorm islerle ben ilgileniyorum yazlari yurt disina cikiyorum daha ne olsun. d
00 YorumlaSu soruyu soyle cevirsek gokten adriana lima yagsa bana bulent ersoy duser o da yanima gelip yataga atmaya calisir
01 Yorumla
+1 yılŞanssız olduğum halde çok şey elde ettim.
Kim bilir şanslı olsam nasıl olur tahmin edemiyorum. Demek ki hem çok şanslı hem de çok şanssızım :)00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBende şans olsa Anamdan erkek doğardım
Derdim hep :)09 Yorumla- +1 yıl
bende kiz dogardim diyor aksilik iste ters olmus
- +1 yıl
İnsanoğlu doyumsuz işte. @Sitedenbiri :)
- +1 yıl
seni severim sakaryali bastan soyleyim erkek olmanin bir numarasi yok kızsin kiymetini bil derim iyiki erkegim diye 1 kere demedim daha oyle bir guzellik kiyak bir durum gormedim
seni guru gormek isteriz artik 2 :))) - +1 yıl
@Siteninbiri
Herkes kendisi için imkansız olanı ister. Dolayısıyla bizde de bundan vardı bir ara.. Şuanda yok ama..
2. Madde için de aşırı derece kendimi kasmadığım için 9 exper de Kaldım.. bir ara kopukluk oldu filan :) - +1 yıl
@sitedenbiri
- +1 yıl
ben artik hayattan kendim icin imkanliyi bile istemiyorum :((( umutluda degilim umutsuzda
guru ol diye sakasina diyorum senin cevaplarini begeniyorum 1 xper olsanda olur onemli olan sensin :))) - +1 yıl
teşekkür ederim. :) @sitedenbiri
- +1 yıl
rica ederim :)))
Hanfendi eğer şansa inanırsanız, ALLAH ın izni olmadan bazı şeylerin olabileceğini kabul etmişsiniz demektir..
00 Yorumla
+1 yılBende sans olsa türkyemde kalirdim tasina topragina kurban❤️❤️
Ama kismetimiz buralardaymis 😔😔03 Yorumla- +1 yıl
Insalllah tabiki yok olurmu?
burada her zmn ikinci sinifsin burada.
Kültür farki vs. Zor zor offf offf
Bende şans olsa.. da olurdu olmasada :) çünkü ben kendi şansımı kendim yaratırım :)
10 Yorumlavallaha bende şans olmasa şimdi bu yazıyı okuyamazdım
02 Yorumla
+1 yılBende şans olsa bu halde mi olurum
Bende şans olsak azıcıkta olsa param olurudu l*n :D
Bende şans olsa Türkiyede yaşardım
Bende şans olsa burada mı olurdum laan:D
Lanet olsun herşeye00 Yorumla
+1 yılBende şans olsa evin ilk çocuğu değil son çocuğu, olurdum.
Bütün ayak işleri bize yüklenmişti zamanında.21 YorumlaBende şans olsa erkek olurdum. Bunu çok kullanırım. :)
00 YorumlaBende şans olsa biraz daha aklı başında insanlara denk gelirdim
00 Yorumlabende şans olsaydı, bu saçma lanet dünyaya hiç gelmezdim.
00 YorumlaBende şans olsa bebekken ölür melek olur cenneti garantilerdim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl00 Yorumla
+1 yılBende şans olsa çok şansli bir çocuk olurdum. Kime ne lazımsa gelin la buraya derdim.
00 YorumlaBende şans olsa şu an bu mesajı size Paris'ten filan atıyor olurdum :)
00 YorumlaErkek doğardım demicem tabi ki :D
Okey de çifte giderken 1kere kazansam şans bende derim :))05 Yorumla
+1 yılTavlada mars yaparken 1 tane kirigimi 5 bos yere sokardim
00 Yorumla
+1 yıljasmine meakin ile ayni salonda yer aldigim kareografi videom olurdu.
00 Yorumla
+1 yılben de şans olsa konuştuğum her kız geçmişteki kötü deneyimlerinden dolayı beni redetmezdii:(
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılBende şans olsa şans mi o da ne hic tanismisligimiz yok😁
00 Yorumla Beni sevenleri sevebilirdim beni sevmeyenleri de sevmezdim. Dolayısıyla bir sevgilim olurdu ve mutlu olurduk.
00 Yorumla
+1 yılBende sans olsa erkek olurdum -,- bendeki bu sansla beni çölde kutup ayisi kovalar. Oyle bir sans. Gerisini sen dusun -.-
02 Yorumla- +1 yıl
Elini sallasan ellisi
- +1 yıl
Panpa o ayri :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende sans olsa 1 tane 3lu prizim olurdu sarj aletinin kablosu daha bir uzun olurdu rahat ederdim :)))
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılzaten sozun vardi verecektin :)))
samsung biliyorum batarya alacaktinda vazgecmistik :))
Cevap sahibi+1 yılbende fil hafizasi var hatta iki fillik hafiza var
en son ders calisirken birakmistim seni 5xperde 8 xper olmussun :)))
Cevap sahibi+1 yıloyle dogru dedin lokomotif diye kizin biri var 2 haftada guru oldu :))) benim iddiam yok
Cevap sahibi+1 yılbeni hatirladin mi? :)))
Bende şans olsa kız doğardım zengin bir koca bulup işimi sağlam almak için evlenmeden çatır çatır doğururdum : D
02 Yorumlabende sans olsa giremedigim sinava girmek icin raporu alabilmek icin serum yiyip obur gunde sinavin iptal oldugunu ogrenmezdim :/
01 Yorumlaherzaman kullanırım. bende şans olsa zenci doğardım -.-
00 Yorumla
+1 yılAllaha şükür bir sağlık bozukkuğum yok ailemde başımda bende şans var zaten :)))))))))
00 Yorumlaşans olsa düzgün erkek bulurdum bulduğumun hepsi tek gecelik için mi çıkar? bu kadar şanssızım
00 Yorumla
+1 yılbende şans olsa jennifer lopez evlat edinirdi beni.
00 Yorumla
+1 yılBende şans olsa hayallerimle yetinmek yerine sevdiğimin kokusunu içime çekiyor olurdum. Ah ulan ahh
00 Yorumlabende şans olsa isviçrede doğardim. ben baştan kaybetmişim mk. :d
00 Yorumla
+1 yılBende şans olsa ohooohohho oh oh ne güzel ne güzel olurdu :-) 😯
00 YorumlaBende şans olsa milli piyangodan büyük ikramiyeyi kazanırdım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende şans olsa yakısıklı dogardım ya da bende sans olsaydı cok ama cok über zengın bır ailenın cocugu olarak dogardım
01 Yorumla
+1 yılBende şans olsa zaten şanslıyım Allahtan ne istedimse verdi çok şükür zaten ömür kısa huzurlu bir hayat olsun kafi...
00 YorumlaBu sorudaki boşluk bitmez. Çünkü insanoğlu hep fazlasını ister.
01 YorumlaBende sans olsa yumurtaya giren ilk Sperm olmazdim :/
00 YorumlaABD'de dünyaya gelirdim. Çok geniş bir bahçe , tam ortasında triblex daire, önünde 4x4 bir araba...
00 Yorumla
+1 yılBende şans olsa, ahahahahahah ulan söylemesi bile komik. -,-
00 YorumlaBende şans olsa, hayatım ucuz bir filmden biraz daha kaliteli olurdu. -ıssız adam
00 Yorumlabende şans olsa kız doğardım, erkeklerin anasını ağlatırdım
00 Yorumla
+1 yılBende sans olsa son cocuk olurdum. Ilk cocuk abla olmak zor is :) kardesim benim ablam olsaydi. :)
11 Yorumlaher şeye rağmen mutlu olmak en iyisi :) bak bide bu var bende şans olsa anamdan gız doğardım
00 Yorumlabende şans olsa ilk iş günüm yağmur kıyamet olmazdı.(işe gidemedi)
01 Yorumla- Devamını Gör (258)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat