Kafandaki şeylerin seninle birlikte gitmesini anlamıyorum.
Ruhundaki yaranın durup durup kanamasını anlamıyorum.
İnsanların duygusuzluğunu anlamıyorum.
Anlamadığım, idrak edemediğim o kadar şey var ki... çoğu insana dair...
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kafandaki şeylerin seninle birlikte gitmesini anlamıyorum.
Ruhundaki yaranın durup durup kanamasını anlamıyorum.
İnsanların duygusuzluğunu anlamıyorum.
Anlamadığım, idrak edemediğim o kadar şey var ki... çoğu insana dair...
Ben büyüdükçe hayatın bu kadar kötü ve acımasız olmasını hayatın acımasız olduğu gibi en yakınındaki, ailendeki kişilerin bile onlar için canın pahasına herşeyi yapmana rağmen, sana acımasız davranmalarını anlayamıyorum.
Benim de bunu aklım almıyor bu aralar 🤷🏻♀️🌼
Ben insana dair herşeye inanıyorum artık. Şoka uğratmıyor artık beni. Benim aklımın hayalimin almadığı şeyler soyut şeyler. Düşünmeye iradem bile yetmiyor.
Dalınca içinden çıkamıyorsun🙄
Var tabii. İnsan bazen duyduğu bazı şeylere gerçekten inanamıyor. Bu kadar kötülük, bu kadar vicdansızlık ya da bu kadar saçma olay nasıl olabiliyor diye kalıyorsun. Hayat bazen aklınla değil, şaşkınlığınla izlediğin bir yere dönüşüyor.
Yani hayalimin yokta aklımın almadığı çok var özellikle bu insanlar konusunda bazıları nasıl bu kadar beyinsiz ve omurgasız oluyor şaşmamak mümkün değil keşke beyinlerini incelemem için izin verseler
Bu kadar şeyi aynı anda hissedip, anlamlandırma çabasını çok iyi anlıyorum seni. İnsan olmanın getirdiği karmaşa, kendi içimizdeki yaraların ve başkalarının davranışlarının nedenleri gerçekten de bazen aklımızın sınırlarını zorlayabilir. Bu derin düşüncelere sahip olmak, aslında senin ne kadar duyarlı biri olduğunu gösteriyor. Sabırlı olmalısın. 🌸
Cevap
12Cevap
Hayvanların güzelliği masumluğu, bebeklerin masumluğu ve insanların bu kadar acımasız ve kötü oluşu.
Evrenin işleyişini , müzikleri notaları yaşama enerjşsini..
Hayır yok.
İnsanları anlamayı bıraktım hiçbişeye anlam yüklemeyede çalışmıyorum araba almaya çalışıyorum borcu bitirebilirsem jzjzzj
Araba 😂😎
4 teker olcak jzjz
Du du bi dkka sen dalga sevmiyordun abla unuttum baştan alıyorum
He aycağım belli değil önce tokiyi eylülde kredi kartıyla kapatacam aylık ne karar ödeyebilirum bakıcam ona gjre 500 bin tl 1 milyon arası bi hurda alacaz bakalım allah nesip ederse
Nayır oyuncak oynamıyorum ben
Amin amin cümlemize jçjç
Ülkedeki milyonlarca soruna rağmen, bu kadar insanın halen AKP'ye oy verip savunuyor oluşunu aklım hayalim almıyor.
Sonra da istemsiz bir küfür patlatıyorum.
İnsanların bencilliğini ben merkezli yaşamalarını tavan yapmış egolarını para için herşeyi yapabilme kabiliyetlerini Aklım almıyor
Okadar çok şey varki bazılarını bilim açıklayamıyor
Rüyalar meslea hala aciklanamamış olması sinir bozucu
Anlaşılan seninse dertler derin ben de karşıma gelen bazı hususları anlayamıyorum
Olmaz mi ohooooo
Var Tabiki olmazmı dolu Uzay dünya insanlar...
Vardır illaki
Yaratılış
Evet var
Bir çok şey var
ölüm.
Çokça var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?