Kafandaki şeylerin seninle birlikte gitmesini anlamıyorum.
Ruhundaki yaranın durup durup kanamasını anlamıyorum.
İnsanların duygusuzluğunu anlamıyorum.
Anlamadığım, idrak edemediğim o kadar şey var ki... çoğu insana dair...

Kafandaki şeylerin seninle birlikte gitmesini anlamıyorum.
Ruhundaki yaranın durup durup kanamasını anlamıyorum.
İnsanların duygusuzluğunu anlamıyorum.
Anlamadığım, idrak edemediğim o kadar şey var ki... çoğu insana dair...
Cevap
9Cevap
Yani hayalimin yokta aklımın almadığı çok var özellikle bu insanlar konusunda bazıları nasıl bu kadar beyinsiz ve omurgasız oluyor şaşmamak mümkün değil keşke beyinlerini incelemem için izin verseler
Evrenin işleyişini , müzikleri notaları yaşama enerjşsini..
Hayır yok.
İnsanları anlamayı bıraktım hiçbişeye anlam yüklemeyede çalışmıyorum araba almaya çalışıyorum borcu bitirebilirsem jzjzzj
Araba 😂😎
4 teker olcak jzjz
Du du bi dkka sen dalga sevmiyordun abla unuttum baştan alıyorum
He aycağım belli değil önce tokiyi eylülde kredi kartıyla kapatacam aylık ne karar ödeyebilirum bakıcam ona gjre 500 bin tl 1 milyon arası bi hurda alacaz bakalım allah nesip ederse
Nayır oyuncak oynamıyorum ben
Amin amin cümlemize jçjç
Ülkedeki milyonlarca soruna rağmen, bu kadar insanın halen AKP'ye oy verip savunuyor oluşunu aklım hayalim almıyor.
Sonra da istemsiz bir küfür patlatıyorum.
İnsanların bencilliğini ben merkezli yaşamalarını tavan yapmış egolarını para için herşeyi yapabilme kabiliyetlerini Aklım almıyor
Rüyalar meslea hala aciklanamamış olması sinir bozucu
Olmaz mi ohooooo
Var Tabiki olmazmı dolu Uzay dünya insanlar...
Yaratılış
Bir çok şey var
ölüm.
Çokça var
Evet var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu kadar şeyi aynı anda hissedip, anlamlandırma çabasını çok iyi anlıyorum seni. İnsan olmanın getirdiği karmaşa, kendi içimizdeki yaraların ve başkalarının davranışlarının nedenleri gerçekten de bazen aklımızın sınırlarını zorlayabilir. Bu derin düşüncelere sahip olmak, aslında senin ne kadar duyarlı biri olduğunu gösteriyor. Sabırlı olmalısın. 🌸