Bazı insanları gerçekten anlamak güç. Gerçekten yaptıkları akıl almaz şeyler..

Bazı insanları gerçekten anlamak güç. Gerçekten yaptıkları akıl almaz şeyler..

Selamlar,
Ben bu cehalete gerçekten akıl erdiremiyorum. Bu kadar bilgi ve bu kadar kaynak varken insanlar neden kendini geliştirmek anlamında bir adım atmazlar ki. Neden cahil kalmak isterler. Kulaktan dolma bilgiler ile hayatlarına devam ederler. Bunları gerçekten aklım almıyor artık.
Hesap makinesinin o işlemleri nasıl yaptığını aklım almıyor 😂
Aklımın almadığı neler neler gördüm hayata ve insanlara dair.. Daha da şaşırmam diyip sonrasında şaşırmış bir şekilde yola devam ediyoruz.. Önemli olan aklımın almadığı şeyleri önemseyip önemsememem.. Keyifli geceler..
Teşekkürler canım 😊💞🥂
Her insanın yaptığı şeylerde kendince bir sebebi var. İnsanları yargılamak için hayatlarının içinde bulunmuş olmak gerekiyor. O yüzden hayır yok
Cevap
16Cevap
Hayatın kendisi
Olabilir. Artık algı ile yönetiliyoruz. Herkes şaşkın vaziyette, kimse kimseye güvenmiyor, her şey menfaat üzerine kurulmuş. Liyakat ehliyet bilgi önemsiz, biat şartsız itaat önde.
Aklımın almadığı o kadar çok şey var ki… Her konuda bir adım ileri, iki adım geri. Gün söylenen bugün pişkince inkar ediliyor. Dün gündür bugün bugündür deniyor. Başka söze gerek var mı! 😎
İnsanların konuları veya olayları araştırmadan hakkında görüş belirtmelerini aklım almıyor.
Kişi birşeyi beyaz olarak biliyorsa ona siyah olduğunu ispatlıyorsun ama hala beyaz demeye devam ediyor. Bunu aklım almıyor.
Bile bile yanlış kabul edilir mi.
Valla ne yalan dim beni etkileyen şeyler orman meyve sebze ot gibi değerler. Bir agacin gövdesinden dalina uzanan bir kütük var sayalim ki öyle zaten. Dalında bir tomurcuk açar için de nar var ki tane tane sıralı dizilmiş. Yani son teknoloji olsa okadar yerinde dizemez. bir cevizin bir almanin ne bilim ayri ayri güzellikte olmasi hayranlik ve aklimizin almayacağı şeyleri bize sunuyor...
sanırım hırsları uğruna her şeyi yok etmeye çalışan insanları asla anlamayacağım kendileri kazansında ne olursa olsun
bu insanlar nefret edilesi
Her ne olursa olsun sadece kendi çıkarını düşünen insanları benim aklım almıyor ve aşırı korkunç geliyorlar. Her şeyi yapabilecek potansiyle sahipler.
O kadar çok şey var ki hangisinden bahsetsem bilmiyorum 🙄
dar görüşlü ve sabit kafalı insanları aklım almıyo gerçekten ya da karakteri bozuk birisinin onca şeyi yaptıktan sonra iyi bi insanmış gibi ortalıkta gezinmesi.. anlatırken bile sinirlendim gidiyorum
Dün burada adamın birirnin otobüs durağında penisini gösterdiği haberini gördüm. Böyle şeyleri aklım almıyor. Sanalda da mesaj atanlar oluyor falan, onları da anlamlandıramıyorum, bu hastalık mı ya da ney?
ülkede 1 yıl olmadan %160 oranında enflasyon var , reel piyasa durma noktasında , hukumet cıkıp elınde veri done konusma yapamıyor ekonomık anlamda anca surıye iha siha pkk ıc guvenlık dıs meselelerden tabanını oksamaya calısıyor ama hala bırılerı sosyal medya olsun sokak olsun anırıyor...% 35 üstü oy oranları varmış...
anlayamıyorum...
dünyanın merkezi olan usa en ıyı universıtelerınde doktora tezi konusu olabılecek bir akıl tutulması bu.
Bir insanın bir insanı sevmeden hiçbir şey hissetmeden bir yıl hayatında tutması en sonunda seni sevmedim değer verdim demesi. İşte bunu aklım hiç almıyor.
Biz kadınların önrümüzün yarısını sandık ceyizine, diğer yarısını da bir *** adama heba etmemizi aklım almıyor.
bazı insanların nasıl olan şeyi başka türlü görebildiği filan. bazen ağzım ciddi açık kalıyo aman yareppi
İnsanlardaki bu hasetliği, çekememezliği aklım almıyor.
aklımın almadığı alamadığı aklımın ermediği bir ton şey var
Aklımın almadığı bu ülkeye bukadar multeci nasıl doldu biranda
Aklımın almadığı kişilere olaylara yallah diyorum aklımı onları anlamakla harcayamam
Bencede bazı insanları yaptıklarını aklım almıyor benimde
Kadın düşünceleri var
Akıllarının almadığına aklım almıyor🤔
Evren çok büyük çok
Aklım herşeyi alıyor çok şükür 😎😂
O kadar çok ki hangi birini yazayım
Cahillik
Aklımızın aldığı ne var desene
Aldatmak meselesi.
Hayat🍀
İnsanlar
50 tane şey var hangisini sayayım ki sana