Değişmek ve bir şeyleri değiştirmek istiyorum, bunu nasıl yapacağım, yapmalıyım, artık her şey yoluna gitmiyor, hayatım, mutlu olmak istiyorum
11 sa
Cevap
13Cevap
İlk başta kendinde bir değişiklik yap
Tarzını değiştir tipde değişiklik olabilir
Öncelikle yaşadığın yerde değişiklik yap eşyaları yerlerini değiştir
Yoksa Eğer bir kedi al sokak kedisi olabilir
Ortamını değiştir hatta arkadaş çevreni daralt
Ve kendine bir Hobi bul resim müzik vb
Bak hayatın bir anda değişiyor
Yepyeni bir sen olursun
Orası öyle de
Evet bakış açı değiştirmek artık eskısı gibi mal olmamak kalmamak ne bileyim herkes kendı yolunda ilerliyor mutlu bende gencım kendı başındayım ne yapmam gerekıyor bilmiyorum ya kendı değerimi farkına varmak istiyorum napmam gerek bilmiyorum ya ablalarım da evlendı ben tek kaldım
Evlenme derdinde değilim ben
Ne yapmam lazım bilmiyorum ya yolda tek ilerleyeceğim kimsem olmayacak genç kızım artık bunun farkına varmam gerekıyor ve varıyorum, bi arkadaşta yarı yolda bıraktı beni bilmiyorum önceden ya 8 sene bende şunları fark ettim artık kendin olmalısın kendin ilerleyeceksin yolda kımseye ihtiyaç duymayacaksın onu anladım bakış açım şu şekilde değişti ve herkese lafını cevabını verıceksın öyle sessiz canım safla olunmuyor onu anlamış oldum aslında değiştim de bilmiyorum bazen içimde üzüntü var bilmiyorum mutlu olmak ve sevilmek kendı değerimi farkına varmak umarım olur ya bişeye alınmam kırılmam gücenmem işte bu bakış açımı değiştirmem lazım biri bana bişey dese her şey değişecek sankı kendıme gelicem o an iyi hissedilen olucam
Orası öyle ben küçükken çok masum bağlanan birisiydim ya tek bırakınca yapamazdım ya da ne bileyim bir insan terk edince böyle oldu ne bileyim yeri geldiğini zaman başka birisi erkek olsun kız olsun napıcaksın o şekilde değiştim kimseye güven olmayacak şekilde yüz vermeyecek şekilde He eşey anlamda
Dik yürütecek kendı değerimi farkına varacak şekilde
Demi ama hala içimde hüzün burukluk var nedense ya
Bende anlamadım ya içimden üzülüyorum üzülmemek için bellı etmıyorum
Birisi bişey dese iyi olacak
Yok üzülmüyorum zaten içimde burukluk ve hüzün var nedense
Önce kendindeki hayatındaki eksiklikleri belirle en hızlı değişecekleri sırala ve adım adım başla
Ne yapmam lazım bilmiyorum ya yolda tek ilerleyeceğim kimsem olmayacak genç kızım artık bunun farkına varmam gerekıyor ve varıyorum, bi arkadaşta yarı yolda bıraktı beni bilmiyorum önceden ya 8 sene bende şunları fark ettim artık kendin olmalısın kendin ilerleyeceksin yolda kımseye ihtiyaç duymayacaksın onu anladım bakış açım şu şekilde değişti ve herkese lafını cevabını verıceksın öyle sessiz canım safla olunmuyor onu anlamış oldum aslında değiştim de bilmiyorum bazen içimde üzüntü var bilmiyorum mutlu olmak ve sevilmek kendı değerimi farkına varmak umarım olur ya bişeye alınmam kırılmam gücenmem işte bu bakış açımı değiştirmem lazım biri bana bişey dese her şey değişecek sankı kendıme gelicem o an iyi hissedilen olucam
Hayatta kendin olması kadar güzel bir şey yok. Evet insanız bazen birine birşeye ihtiyaç duymamız kadar doğal bir şey yok. Ama şıda bir gerçek birine ihtiyaç duyarsak bunu hakedecek kişi nasir imkansıza yakındır bunu unutmadan karşıdakini seç hayatına... Hiç bir zaman düşündüğünü sonra yaparım deme yapabildiğini yap böyle daha mutlu olursun. Kendin önenli iyi ve süpersin bunu kendine benimset gerisi kendiliğinden seni zaten bulacaktır sırrını anlatma güçsüz olsanda güçlü görün içşne at yanlızlıkta vur kır parçala...
Ne kadar güzel anlattın ya sırrını anlatma güçsüz olsan da güçlü görün
Bunu yaptıkça karşıdakilerin snei kıskanacağını hatta seni örnek göstereceğini görürsün... Ben bunu biraz geç fsrkettim ama zararın neresinden dönersek kardır mantığı ile işe yaradı...
ne demek canım zaten öyleyim yakın dostuma bile anlatmıyorum gelıp bana sırlısın diyor, ama insanın yaslanacak limanı olmalı destek olacak bilmiyorum ben öyle düşünüyorum
İçimde hüzün burukluk var ya
Hüzünü at gecenin sessizliğine aç iyi gelecek bir müzik kendini ver müziğe...
Ötle yapacağım zaten bu yolda kendım ilerleyeceğim artık üzülmüyorum ağlamakta gereksız güçlü olmak lazım umursamak
Ne desem bilemedim ya hep iyi düşünmek lazım
İyi düşünmek değil en kötüyü düşünmek ona hazır olmak gerekir ki darbe almayasın
Orası da öyle ben bunu da düşünüyorum kank zaten o yüzden herşeye hazırım ne varsa isterse döksün gitsin ben gene umursamam takmam alışmışım artık herşeye duygumu mu kaybetmişim ne tövbe tövbe
Ozaman hwrşey hayırlısı bizi bulması dileğiyle iyi geceler
İçerden başla kafadan başla yavaş yavaş dışarı doğru açıla açıla git.
Nasıl olucak
Ne gibi değişimden bahsediyoruz
Bilmiyorum mutlu olmak kendımı farkına varmak bilmem baya baya şey yanı artık bişeyleri değiştirmem gerekıyor eskısı gibi olamaz öyle kal kalınmaz
Örnek veriyorum bakış açını değiştir hayata karşı misal diyorum bir kaç yeni kişisel gelişim kitabı oku, sonra tarzını imajını değiştir misal keman öğren. gibi gibi gibi
Evet bakış açı değiştirmek artık eskısı gibi mal olmamak kalmamak ne bileyim herkes kendı yolunda ilerliyor mutlu bende gencım kendı başındayım ne yapmam gerekıyor bilmiyorum ya kendı değerimi farkına varmak istiyorum napmam gerek bilmiyorum ya ablalarım da evlendı ben tek kaldım
Bir yerden başla.
Eski kıyafetlerini eşyalarını at. Görüşmediğin insanlarla ilgili olanları da aynı şekilde.
Yüz verme değiş tamamen kendıne ortam bı enerji kat
nasıl bir değişim var aklında?
Bilmiyorum mutlu olmak kendımı farkına varmak bilmem baya baya şey yanı artık bişeyleri değiştirmem gerekıyor eskısı gibi olamaz öyle kal kalınmaz
Ypk kı anlattıklarım bu
ilk adımı atacaksın ama bilemiyorsun değil mi
takıldığın konular neler
Yaşın doğru mu Belirttiğin Önce onu sorayım
Bir yerden basla ve birden değişme yavaş yavas
Nasıl olcak bilmiyorum hiç ya
Yaş kaç
Neden degıstırmek ıstıyorsun, yolunda gıtmeyen ne
Sporla başlayabilirsiniz
Ne konuda mesela
Özelden yqzarmısın yardımcı olmak isterim tabiki
Tabı ki de gönderdim istek yardımcı olursan çok sevinirim
Yazabilirmisin
Komedi erkek bay fc
Bence duayla başla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Mutlu olmak ve hayatında değişiklik yapmak istemen çok insani bir durum. Bu yolculuğa başlarken, önce seni gerçekten neyin mutsuz ettiğini ve neyi arzuladığını netleştirmeye odaklanabilirsin. Küçük ama anlamlı bir adımla başlayarak kendine karşı nazik ol. Belki de bu, her gün kendine ayıracağın beş dakikalık bir an olur. ✨ Kendini tanımaya başladığında, gerisi kendiliğinden gelecektir. 🌸