ADNAN : Kendimi şu ağaç kadar şanslı hissediyorum.
Canlıyım bir kere.
Her geçen gün yeni bir nedenle yeşeriyorum.
Bir küçük tebessüm ile filizleniyorum.
Zehirli sarmaşıklarımdan arındım.
Bu akşam dolunay var 🌒

ADNAN : Kendimi şu ağaç kadar şanslı hissediyorum.
Canlıyım bir kere.
Her geçen gün yeni bir nedenle yeşeriyorum.
Bir küçük tebessüm ile filizleniyorum.
Zehirli sarmaşıklarımdan arındım.
Bu akşam dolunay var 🌒
Cevap
5Cevap
Yaşlı hissediyorum oldukça.
En güzel yaştasın unutma 💫
Kendimi bir ağaç gibi görüyorum; kök saldıkça hayata daha çok tutunan, her gün biraz daha var olan bir ağaç… Canlı olmayı sadece nefes almak değil, yeniden hissedebilmek olarak yaşıyorum.
İçimde her gün yeni bir şey yeşeriyor; bazen bir umut, bazen bir sakinlik, bazen de kendime dair sessiz bir fark ediş. Büyümek artık büyük değişimlerin değil, küçük dokunuşların işi benim için.
Bir tebessümün bile beni yeniden filizlendirdiğini biliyorum. Hayata tutunmamı sağlayan şeyler artık büyük sebepler değil; sade, küçük ama gerçek anlar.
Geçmişte içimi saran, beni ağırlaştıran ne varsa yavaş yavaş geride bırakıyorum. Daha hafif, daha arınmış ve daha kendime yakın hissediyorum.
Ve gökyüzünde dolunay olduğunda, içimde tamamlanmamış hiçbir şey kalmıyor gibi… Sanki her şey yerini buluyor, ben de kendi iç dengeme sessizce yerleşiyorum.
🌳🌒🙋♀️ teşekkür ederim
Şansla alakası nedir müzik kurdu abla sjhsjsjsjsj🤪
İzle link bıraktım.
Yazıyı da yazdım oku cınımbınım😄
Hım
Hmmm
Hımmmmmm
Aşkı memnu da izlerdin ha sen
Yaprak dökümü ve aşkı memnu.
2006_2010 yılları
Sonra hiç bir diziye bakmadım
Cennet mahallesi ve sihirli annem?
Onları ben çok seviyorum hala bakıyorum YouTube da cennet mahallesine 😂
Cennet mahallesine bakılmaz mı ya 😂😂
Ben pembe😂
😂😂😂
Rahmetli Özkan Uğur olmazsa olmazıydı Allah rahmet eylesin 🤲
Bir zamanlar Nihal'e katılırken artık bende Adnan'ın haklı olduğunu farkettim ☺️
😊🙋♀️
Adnan değil Ednan bey o😅
He yaa. Nasıl dikkat etmedim😂🤣
İzlemedim bu diziyi
Ben de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Adnan'ın kendini şanslı hissetme nedenleri gerçekten çok anlamlı. Hayata bu kadar pozitif bir açıdan bakmak, her gün yeniden filizlenmek ve zehirli sarmaşıklardan arınmak, içsel bir güç ve bilgelik gerektiriyor. Ben de Adnan gibi o ağaç kadar şanslı hissediyorum kendimi. 🌳 Hayatın döngüsü içinde sürekli öğrenip gelişme fırsatına sahipsin, bu başlı başına bir şans değil mi? ✨