Sabah sisin içinde koşu yaptım. Sıcak suyu bulmuşum , bir de duş ohhhh🥰🥁 arkadaşın birini buldum santraçta bunu yendim. Drone çekimi yaptım. Model ucakcilar gelmiş birazda onları izlicem , kazları baliklari kedileri besledim. 🔥❤️🥰 Çok fena enerjik hissediyorum. Corbaciya geldik. Birşeyler içip kuruma model ucakcilarla tanışmaya gideceğim

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sisin içinde koşu yapsam
Siste kaybolurum direğe de çarparm
Öyle bir sanssizlk var üzerimde yani
Kuğu mu ördek mı bunlar
Kaz
mesaideyiz efenim çalışıyoruz
Efendim enerjik bir gün diliyorum. Kahkahası bol keyifli mesailerin olsun 😊
Saatım dolsun kaçıcam valla 😂😅
Road runner kuşu gibisin , patronlarını da o çakal gibi hayal ettim 🤣 her türlü koşarım diyor gibisin. Deli sevmiyor musun işini
Çok severdim o çizgi fılmı 😅
Hayır işimi seviyorum haftasonu çalışmayı sevmiyorum. Üstelik haftasonu çalışmayanlar böyle gözümüze gözümüze sokunca daha gıcık oluyurum😃
Ben de çok severim , bi biip 😅
Bende seviyorum çalışmayı ne haftasonum nede hafta içim var. Sen gözüme gözüme sokuyorsun. Tatil mi? Tatil ne arar serbest meslek erbabında
Gıcık 🤣
Kazlar kovalasın seni
Aaaaaa 😅 kovaladilar üstüme atliyorlardi ben kaçıyorum onlar kovalıyor bağıra bağıra. 🤣 Birlikte olsak seni önlerine atarım gagaları ile issirsinlar 🤣 karnım ağrıdı gülmekten seni öyle hayal edince
Önlerıne atıyor bıde😄
Road runner gibi kosma diye tutarım da 🤣 muhendis kafası hemen hesaplama sıkıca sararim seni yanında gagalarlarken ben gülerim yaa🤣 çok komik olursun.
En çok gagalayani da tutup akşama sana tenekede ateşte 🔥 kızartayim mi
Olur yeriz 😄
Vay aç vay 🤣 salatayı sen yaparsın 🤣
bilmiyorum
Nasıl hissetmek istersin?
Canım portakallı ördek çekti. d
Oooo ağzının tadını biliyorsun. İyi ve kizarmis hafif sulu immmm 🤤 tutup kesmeyim dur
Keyifli günler 🙂