Aşırı heyecan yapıyorum bazı şeylerde sesim değişiyor, ellerim titriyo…
23 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşırı heyecan yapıyorum bazı şeylerde sesim değişiyor, ellerim titriyo…
Psikiyatri sakinleştirici ilaç verecektir ve bu bir çözüm olmayacak senin için. BDT ile çalışan bir psikoloğa gidersen sorunn kaynağını ve çözüm yollarını sana gösterecektir
Teşekkürler araştırcam
Aynen ben de sağlıkçıyım
Soruda fiziksel belirrtilerden rahatsız olduğunu belirtmiş zaten. Yeteri kadar var merak etme. Psikologların ilaç yazmadığını sadece ilaçların etken maddelerini ve etkilerini bildiğinide bilmen gerekirdi. Ben zaten ilaç tavsiye etmedim psikiyatriye giderse ilaç vereceğini söyledim keşke laf sokmaya çalışmadan önce okuduğunu anlama yeteneğin olsa 😄
Dmeir eksikliği anemisi de ypar mı
@panzram25 ne saçmalıyorsun jsjs tansiyon hastası da beyninde hasta o zman😂
Ben psikiyatriye giderse psikiyatrinin vereceği şeyi söyledim. Gidipde beta bloker kullan diye tavsiyede bulunmadım eğer bu semptomları çok fazla yaşıyorsa verilebilecek birşeyi söyledim ve savunduğun şeyin ne olduğunu veya benim yanlış yönlendirdiğimi düşündüğün şeyi tekrar soruyorum
Git psikoterapi al dedim. Gideceği devlet hastanesinde verecekleri ilaçlar ile tam olarak tedavi etmeyecek yaşadığı şeyin kaynağı sadece beynin o anda vücuda salgıladığı hormonlar ile oluşan fiziksel tepkiler mi? Sosyal fobilerin gelişmesinin temel nedeni insanların daha önce yaşadıkları oluyor. Bunların üstüne gitmeden sadece ilaç tedavisi ile mi sonuç alacaktı? 26 tane yorum olmuş ve ortada hala daha iyi bir önerin yok
Yaşadığın bu durumun seni rahatsız ettiğini anlıyorum. Bedenimizin aşırı heyecan veya stres gibi durumlara verdiği tepkiler çok çeşitli olabilir. Ses titremesi veya ellerin titremesi gibi belirtiler, bir uzmandan destek alarak kaynaklarını anlamana yardımcı olabilir. Kendini daha iyi hissetmek ve bu tepkileri yönetebilmek adına atacağın bu adım kesinlikle mantıklı ve değerli bir başlangıç. 🌿
Cevap
3Cevap
Psikoloğa gitsen daha mantıklı ilaçlık bir şey değil gibi
İlacı var aslında ama ilaç kullanmak istemiyorum
Psikolog izzet güllüyü izle sen bi
Hangi videosu?
Tüşekkür ederim 😊
Ne gibi mesel?
Gitmelisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?