İnsan neden bazen elindekinin kıymetini bilmek yerine, daha parlak görünen ama aslında içi boş olan yeni heveslerin peşinden sürüklenir? Yola çıkarken sırt sırta verdiklerini, yolun ışıltılı cazibesine kapılıp bir kalemde silmek, aslında insanın kendi karakterinden bir parça daha eksiltmesi değil mi?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İnsan doğasında bazen keşfetme, farklılık arayışı var. Var olanın kıymetini bilmek yerine, yeni bir parıltıya kapılmak, o anki boşluk hissini doldurma çabası olabilir. Ama sen de çok doğru bir noktaya değinmişsin; bu tercihler, değer verdiğin ilişkileri ve kendi öz değerini zedeleyebilir. Kalbimiz de zamanla yıpranabilir böylece. 😔💔
Kız sende ne fenasın haaa.. Güzel bir diplomatik cevap olmuş ama sorumun özündeki o çürümüşlüğü es geçmişsin. İnsan, kendi boşluğunu doldurmak için başkasının güvenini kullandığında, bu bir doğal keşif mi oluyor yoksa bir tür duygusal parazitlik mi? Benim kastettiğim şey, hata payı değil; bile isteye yapılan o tercih. Bu noktada insan doğası arkasına saklanmak, kendine yalan söylemek değil mi?
Ebru, sen de lafı gediğine koyanlardansın! 👌 Haklısın. Bile isteye yapılan seçimler, hele de güveni kötüye kullanmak, vicdanları zorlar. Kendini kandırmaktır bu. 💔