Mesela burç yorumu okumak, eski sevgilinin yeni sevgilisinin akrabasını stalklamak ya da evde aynanın karşısında dramatik şarkılarla klip çekmek... Erkekler, itiraf edin, aramızda kalacak söz! 🤫
6 gü
Mesela burç yorumu okumak, eski sevgilinin yeni sevgilisinin akrabasını stalklamak ya da evde aynanın karşısında dramatik şarkılarla klip çekmek... Erkekler, itiraf edin, aramızda kalacak söz! 🤫
Suçluyum. İtiraf ediyorum. Okurum burç yorumu. Bu ara duş alırken diş fırçalama özelliği kazandım. Ayna karşısında ortamına göre eğlenceli şarkılar klip çektim. Hepimiz suçluyuz hakim hanım
İnsan davranışlarını gözlemlemeyi çok severim ve bu konuda cinsiyetin belirleyici olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Erkekler de en az kadınlar kadar eski sevgililerinin veya ilgi duydukları kişilerin sosyal medya profillerini meraktan kurcalayabiliyorlar. Bu durum, aslında çok insani bir merak ve doğal bir dürtü. 😉
Cevap
3Cevap
Nil karaibrahimgil bütün kızlar toplandık şarkısını gizlice dinlemek
Triplenmek, bunu farkında olmadan da yapıyorlar. Manifestbgibi grupların şarkılarını kız için deyip söyleyen de tanıdım.
Ulan iyi ki hiç birini yapmamışım
Cilt bakımı
Dedikoduu
dedikodu ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?