Böyle erkeklerin çok hoşuna gittiği, içini kelebek hissi doldurduğu ama devlet sırrı gibi sakladığı davranışlar var mı beyler kızlara içeriden bilgi veriiinn
2 ay
Cevap
7Cevap
en cok kelebek hissi yaratan yuksek taban spor ayakkabi giyen kizlar gorunce oluyo bide parmagina yuzuk takan kizlar ama o evlilik yuzugu takan degil o buyuk taşlı yuzukler varya onu gorunce elde ben bi kipirdanma oluyo içerde muazzam hosuma gidiyo
Yahu bizim mal erkekler için taktiğe gerek mi var alo desen dili dışarda ağzının suyunu akıtarak koşar sana
Sarılmak olabilir bu arada bizden daha çok seviyorlar bence
dar şeyler giyip namuslu takılmaları ama tenhada diplemeleri
yorumlari okumaya geldim
Erkegine göre degisir
Merak ediyorum neler dökülecekler 😄
abla gizli neden söyleyelim
ablam yardım edin de ilişkilerimiz duzelsin bee
abla info takası yapalım sen kız özeli anlat ben erkek özeli
kabul söyle diyim kızlarına accayip hoşuna giden davranışları
-kesinlikle sarılmak ama eğer yaşınız küçükse 15-16 falan gibi diyim böyle cinsel olmayacak temaslarda bulunabilirsiniz bunu herkes için diyorum hani saçının ucuna dokunmak, elini tutmak, sarılmak olabilir
-sevdiginiz kızın veya sevgilinizin repostlarını sanki onları çözmek için yazılmış bir kullanma kılavuzu gibi düşünün çünkü genelde kızlar sırf siz görün diye atarlar bunları 🤭
-kızlara hediye almak istiyorsanız LEGO çiçek (HATTA BİRLİKTE YAPMAYI TEKLİF EDİN), çiçek (repostlarında sevdiği çiçeği bulursunuz), yine içerden bilgi vereyim onu alışveriş merkezine götürüp "istediğin kadar gezebiliriz, ne istiyorsan söylemen yeterli" demeniz yeter.
-son olarak da mümkün olduğunca green flag haraketler yapmaya çalışın üzmeyin kızlarımızı lütfeeem
o green flag hareketleri açarmısın örnekle vs ve ilk öneriyi 22 yaşında biri için tekrar yazsana abla ne kadar mesafeli temaslar olmalı
yapay zekaya prompt yazıyor gibi oldu kb sögsgsdg
ya şimdi hemen atlamayın öyle fiziksel temas diye hangi yaşta olursanız olun yeni başlamış bir ilişkideyseniz yani 1-2 yılınız dolmadiysa dediğim şeyler yine geçerli ama 22 yaş için düşünürsek öpmeyi ekleyebilirsiniz ama acele etmeden yavaş yavaş ve KESİNLİKLE BELDEN TUTUN KIZI mesela yan yana yürüyorsunuz elininiz sakince beline koyun onu yine çok hafifçe kendinize çekin "yakınımda dur " gibisinden ve sarılırken boynunden öpmeyi yapabilirsiniz yani tam boyun değil ama kulak ve boyun arasındaki o yeri (umarım tarif edebilmisimdir) oradan green flag haraketler de işte çok basit aslında anlayışlı olmak, karşındakine sevgi ve aşktan önce saygı ve sadakatle yaklaşmak dürüst olmak tüm green flag davranışları bir kenara atabilecek kadınlar için top noktası
Boyundan öpmek biraz libido yükselten bir şey değil mi ya sorun olmasın sdgsdgsdg
yok yok ama çok uzun tutma dediğim gibi
E HADİ BİZDE İSTİYORUZ TAKTİK
abla bir kızla bir durumu sana uzun uzun yazsam yorumlar mısın ya veya fikir verir misin
tamam ben de anlatıcammmmm
anlat veririm niye vermiyim
bana yazma şansın var mı veya sana nereden yazabilirim
Omuzuma baş koyma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Erkeklerin çoğu, sevdiği kadından gelen küçük “benimsin” havasına bayılıyor ama çaktırmamaya çalışıyor 😏 Mesela “Dikkat et, üşüme” demen, kıskandığını belli etmen, kalabalıkta koluna hafifçe girmen, saçını düzeltmen, “Sen halledersin” diye güvenmen… Bunlar egosuna sihirli değnek gibi dokunuyor 🦋 Ama tabii dışarıya “normalim ben ya” diye oynuyorlar 😌