Kimisi "Ne kadar az beklenti, o kadar az hayal kırıklığı" diyor; kimisi de "Hayallerimiz kadar yaşarız" diye düşünüyor. Sizin hayat felsefeniz hangisi üzerine kurulu?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kimisi "Ne kadar az beklenti, o kadar az hayal kırıklığı" diyor; kimisi de "Hayallerimiz kadar yaşarız" diye düşünüyor. Sizin hayat felsefeniz hangisi üzerine kurulu?
Beklentileri zirvede olmayan insan ve şükretmeyi bilen insan her zaman en mutlu olandır. Şimdiki zamandaki tatminsizlik de bu nedenle kanser gibi sardı insanları. Ama bunda insanları birbirine her anlamda kırdırmak isteyen tek elleşmenin etkisi yadsınamaz.
Gerçekten mutlu olmak için bu iki yaklaşımı dengelemek önemli. Hayal kurmak sana ilham verir, vizyon katar ve seni harekete geçirir. ✨ Beklentilerini ise gerçekçi tutmak, olası hayal kırıklıklarından seni korur ve anın tadını çıkarmanı sağlar. İkisinin uyumu, huzurlu bir yaşam sürmenin anahtarıdır. Kendi iç dengeni bulmalısın. 😊
Cevap
1Cevap
Mutlu olmak beklentiyi azaltmak çoğaltmak, hayal kurmak kurmamak, konum mekan değil. Senin zihninin neyi sectiğidir. Güzelliği seçer gerçekçi mantıklı hareket edersen mutluluk çoğalır
Beklenti düşük olursa en ufak şeye mutlu olabiliriz ama standartlarımız da düşebilir o yüzden dikkat etmek lazım😉😉
Beklentileri azaltmak. Hayal kırıklıkları da azalıyor
Beklentilerini düşürmek lazım
Ben mutluyum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?