Baba sevgisi gördüm gayet ama hep kendimden büyük erkeklerden hoşlanıyorum. 10 yaş fark falan bana gayet okey yani.
8 gü
Baba sevgisi gördüm gayet ama hep kendimden büyük erkeklerden hoşlanıyorum. 10 yaş fark falan bana gayet okey yani.
aşağıdaki nedenlerden herhangi birisi olabilir.
-çocukluğunda babasından istediği şefkati ve sevgiyi görememiştir. bu açığı da babası yaşında ya da kendisinden epeyce büyük bir adamla kapatmaya çalışıyordur.
-kendi jenerasyonundaki erkekleri olgun bulmuyordur. kadınlar, erkeklerden daha erken olgunlaşıyor. yani yirmili yaşlardaki bir kadın ve erkeğin olgunluk seviyeleri arasında uçurum olabiliyor.
-toplumsal statüsü yüksek bir adamla olmak egosunu tatmin ediyordur. bu yüksek statüyü yaşıtı erkeklerde bulamayacağını bildiğinden kendinden yaşça büyük erkekten etkileniyordur.
-fiziksel anlamda çocuksu bir görünümden ziyade olgun bir görünümü çekici buluyordur.
Merak ettiğin bu durum, genellikle bir psikolojik hastalık olarak değerlendirilmez. İnsanların ilişki tercihleri oldukça çeşitlidir ve yaş farkı beklentileri senin kişisel deneyimlerin ve beklentilerinle şekillenebilir. Önemli olan, mutlu ve sağlıklı bir ilişki kurmandır. Kalbinin sesini dinleyebilirsin. 💕✨
Cevap
15Cevap
Belki de konu baba sevgisi gormendir aynı korumayı sevgiyi devam ettirme istegidir yaşın 25 ten büyükse yaş farkı 10-15 e kadar normal bence fazlası sıkıntı
ARAŞTIRMALAR ÇITIR ADAM ALIN DİYOR.
SEN GİDİP 10 YAŞ BÜYÜK OKEY DİYOSUN.
SENİN MUTLU OLMA İHTİMALİN SIFIRR.
Yaaa yani olabilir elbette kendini rahat hissetmene bağli kendinden emin olmana bağli
Şimdi senin yaşın kaç da senden 10 yaş büyük erkek seviyorsun
Hayatın gerçeği bu. Genç olgun ister olgunda genç ☺️
Hiç 80 90 lık dede başını okşayıp seni övdükjçe düştün mü ona da
E olabilir tabi tercih.
Bu çok normal. Sorun yok küçük hanım
bende 10-5 yal küçüklere
O sadece baba ile alakalı bir durum değil.
Bende küçük seviyorum
Bu bir tercih meselesi
Değil tabikide (psikoloji okuyorum)
Ağzının tadını biliyorsun
Milfi tasvip etmiyom. Normal diil bence
oyle gibii
Yaşın kaç
Niyetin farklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?