İlk gün normal konuşuyorum, diğer gün konuyu saçma yerlere getiriyor, sıkıldık artık, kadınları delikten ibaret görmeyi bırakın, böyle devam ettiğiniz sürece tek olursunuz
4 gü
İlk gün normal konuşuyorum, diğer gün konuyu saçma yerlere getiriyor, sıkıldık artık, kadınları delikten ibaret görmeyi bırakın, böyle devam ettiğiniz sürece tek olursunuz
Valla bu sorular sıktı ya. Bu sitedekilerin çoğu böyle işte anlamıyor musunuz? Değişmiyor işte. Sebebi de belli, 5dakikada cinsel muhabbete başlayan kızlar ve gece olunca gelene geçene foto atan kızlar. Erkekler kendi kendine böyle olmadı kusura bakmayın
Bu serzenişinde yalnız olmadığını biliyorum, pek çok kadın benzer durumlarla karşılaşabiliyor. İlişkilerde saygı ve samimiyet her zaman öncelikli olmalı. Unutma ki iletişimde dengeleri kurmak hem senin elinde hem de karşındaki kişinin farkındalığında. Değişim, bireysel farkındalıkla başlar, zamanla da ilişkileri şekillendirir. 💖
Cevap
13Cevap
Haklısın. Umarım bel altından değil kalpten seven birine denk gelirsin.
zor bu gidişle
Havva Adem devrindeyiz. Kimse kimseyi bulamıyor onca kalabalığın içinden.
öyle gerçekten devir değişti herkes takılmalık peşinde
Aynen
Abicim nerede sal@k nerede p*c varsa onları tercih ediyorsunuz. Sonra da vay şöyle vay böyle diye ağluyorsunuz. Madem kötü tercihler yapıyorsunuz o zaman sonucuna katlanacaksınız.
Ondan ziyade masum görünümünü adeta yedek bir maske haline getirmiş hemcinslerinin varlığı olabilir mi? Ben aklı başında bir kızın kalkıp da bu tarz erkeklere koşacağını sanmıyorum. Bazıları başta iyi görünüyor sonra gevşeyip gerçek niyetini belli ediyor. Bahsedilen şey de bu zaten.
Genelleme yapma at dalgasi ne kadar zirzot eleman varsa buluyorsunuz sonra gelip forumlarda agliyorsunuz q
Kes lan zırtzot eleman diye alnında mı yazıyo cogunuz gizliyosunuz niyetinizi sonradan acıga cıkartıyosunuz engeli yiyosunuz sizin anladıgınız tek dil o
aynen abi makarayız abi ocuz abi piciz abi algı ozurlusuyuz abi maliz abi
Peki erkeklerin cüzdan olarak görülmesine ne diyeceğiz
Onu erkekleri cüzdan olarak görenlere söyle
hepiniz delik olarak görüyosunuz bu gerçek görmüyorum diyen 2 gün sonra mesajda niyetini belli ediyor
Evet haklısın bu yüzden ilk günde normal konuşmamak lazım sksmnsns
Aynen. Al benden de o kadar
Huylu huyundan vazgeçmez
Önce toplumun degismesi gerek
Eşref tek te bizden 10 tanemi var sankim
O dediklerin tek olmaz merak etme yedekleri vardır
Mustehak size 😁
bize bişey olmaz olan size olur yapayalnız geberip gidersiniz
Hakli
Degişmicez 😅😅
Rüyanda
Deliksin