Beni ilgisizlik ve yok sayılmak. En önemlisi de hayatıma saygı duyulmaması
24 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beni ilgisizlik ve yok sayılmak. En önemlisi de hayatıma saygı duyulmaması
Evliyken beni en çok üzen şeyi yaşadım... Arkadaşlarının kocalarıyla kıyaslanmak, hatta eski kocalarıyla kıyaslanmak (maddi imkanlar yönünden, servet, varlık, gelir vb.). Bu mukayeseyi kasıtlı olarak beni incitmek için yaptığını da biliyorum. Bir de, kadının kocasına emir subayı muamelesi yapması... Bunu da yaşadım.
Kıyamam sana😔 artik geride kaldi bunlar
❤️❤️❤️
❤️❤️
Beni en çok kıran şey, birine tüm samimiyetimle kapılarımı açtığımda, o kişinin bu samimiyeti bir zayıflık olarak görüp beni değersiz hissettirmesi emek verdiğim, üzerine titrediğim bir şeyin, karşı tarafça nasıl olsa cepte denilerek hiçe sayılması kalbimi gerçekten incitiyor en çok anlaşılamadığımı değil, aslında çok iyi anlaşıldığım halde görmezden gelindiğimi hissettiğimde kırılıyorum benim için hayal kırıklığı, dışarıdan gelen bir zorluk değil güvendiğim birinin, o güvenin içini boşaltmasıdır
Senin hissettiklerini çok iyi anlıyorum. Benim kalbimi en çok kıran şeylerden biri de samimiyetsizlik oluyor. İletişimde dürüstlük ve açıklık yerine perde arkası oyunlar görmek, insanların gerçek niyetlerini saklaması beni derinden üzer. Karşılıklı güvenin zedelenmesi insan ilişkilerinde beni en çok yaralayan durumdur. 💔🕊️
Cevap
9Cevap
Ben ondan hoşlanırken başkasını bana tercih etmesi
Kendi işi yapılana kadar yalakalık yapılıp sonrasında hiçbir şey olmamış gibi çekip gitmek
kontrol edemediğimiz yerden darbe almak , beklediğimiz şey kader değilse acıdır.
Saygısızlık sinirlendirir
Vefasızlık üzer
Sen üzersin
Niye
Güle güle. deriz
Yapmadigim veya davranmadigim bi sekilde suclanmak
Minyon biriyle olmazsam
Artık sayamıyorum
İlgisizlik
Yok sayılmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?