Teşekkürler ❤️
En çok geçmişi mi yoksa geleceği mi merak edersiniz?
Teşekkürler ❤️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben geleceği her ne kadar merak etsem de geçmiş daha gizemli olduğu için geçmişi daha çok merak ederim. Peki ya siz en çok geçmişi mi yoksa geleceği mi merak ediyorsunuz?

#MFBH22 #KişilikKarakter #MFBHKişilikKarakter #Geçmiş #Gelecek #Merak
Bence geçmişi zaten yaşadık, bitti; iyi ya da kötü, heybemize koyduklarımızı aldık ve önümüze baktık. O yüzden yalan yok, Ben en çok geleceği merak ediyorum. Ama orada da durup haddimi bilirim; geleceği merak ediyorum etmesine de, onu da ancak Allahü Teâlâ bilir. Biz insanoğluyuz; planlar yaparız, hayaller kurarız, yarını kurcalamak isteriz ama kaderin üstünde bir kader olduğunu hep akılda tutmak gerekir.
Dürüst olmak gerekirse, geçmişin muhasebesini yapıp oralarda takılıp kalmak bana göre değil. Dik durup önümüze bakacağız. Gelecek dediğin şey hem büyük bir gizem hem de insana umut veren bir kapı. Tabii bu merak, böyle kaygılı, korkak bir bekleyiş değil; bilakis, yarını asil ve cesur bir duruşla karşılama isteği. Ne geleceğini bilmeden, rızka ve kadere inanarak yaşamak işin en samimi, en delikanlı tarafı zaten. İçten gelen sesim bana hep bunu söylüyor: Merak et, niyetini temiz tut, gerisini sahibine bırak. Fazla kitabi laflara, felsefi tahlillere gerek yok;. Geleceği merakla bekliyoruz ama her zaman her şeyin hayırlısını dileyerek.
En çok geleceği merak ederdim. Çünkü geçmiş zaten olmuş ve değiştirilemez; ne olduğunu bilmek ilginç olsa da sonucu değiştirmez. Ama gelecek, insanın hayatı nasıl şekillenecek, hangi seçimler neye yol açacak gibi şeyleri içerdiği için daha merak uyandırıcı olurdu.
Ben ne geçmişi ne geleceği merak ediyorum. Benim merak ettiğim asıl gideceğimiz yerin nasıl olacağı bu dünyada nasıl yaşıyoruz soruları? Geçmişi düşünenin geleceği olmuyor maalesef
Kızım, bu soru tam benlik! 🤯 Sanat Tarihi öğrencisi olarak geçmişin gizemine, o dönemlerin ruhuna bayılıyorum resmen. Eski İstanbul sokaklarında kaybolmak, o zamanların etkinliklerine katılmak... 🕰️🏰 Ama Gezenti Pera olarak gelecekteki yeni festivalleri, sanat sergilerini, tüm o çılgın eğlenceleri de deli gibi merak ediyorum. Yani ikisi de ama bir tık geçmiş ağır basıyor gibi sanki. 😉
Cevap
9Cevap
Geleceği daha çok merak ediyorum. Başımıza gelmeyen bi zombi veya uzaylı istilası kaldı. Onlar da gerçekleşmiş mi diye bakarım 🤣
Ben herşeyin aynı anda yaşanıp bittiğini dusunenlerdenim geçmiş yok gelecei yok şimdi var her şey şuanda yaşandı bitti sadece biz farketmedik
Hanımefendi gelecekten pek ümidim yok ama geçmişi merak ediyorum
Geleceği. Geçmişi merak etsem okurum videoları varsa izlerim
Geleceği görmek güzel olabilirdi ama geçmişi daha çok bilmek isterdim ☺️
Gelecekteki beni merak ediyorum
Geleceği merak ediyorum
Geçmişi merak ediyorum
Fazla merak cildi bozar.
Geleceği
Geçmişte yaşiyorum
Geleceği.
Gelecek geçmişi niye merak edelim
Anı yaşarim hep