Bir kadın için dış görünüş mü daha önemlidir yoksa karakter mi? Klişe cevaplar dışında dürüst olursak, ilk etapta hangisi kararınızı daha çok etkiliyor? :)
25 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir kadın için dış görünüş mü daha önemlidir yoksa karakter mi? Klişe cevaplar dışında dürüst olursak, ilk etapta hangisi kararınızı daha çok etkiliyor? :)
Aslında dış görünüş de biraz karakterini gösteriyor. Yaptığı el kol hareketlerinden bile anlayabiliyorum ne olduğunu. Yani önce hareketlerine, tavırlarına, konuşmasına bakıyorum. İlk görüşte zaten kimsenin karakterini tanıyamayız ama uzak durulacak kişi midir değil midir anlarız. Tip konusu ise şöyle önemli, her tarafı kıl kaplı bir erkek gözüme pis geliyor ki gerçekten de kıllarını temizlemeyen erkeklerin cildinde bakteri oluyor. Giyinmesini kuşanmasını da biliyorsa demek ki bu kişinin kendisine saygısı var, temizliği seviyor derim. Ve tanıdığım en beter erkekler bunların tersi oluyordu.
Biraz gerçekçi olalım; hamam böceği de, uğur böceği de sonuçta böcektir. Ancak birini sevimli bulurken diğerinden iğreniyoruz. Çünkü insanlar genellikle önce göze hitap eden şeyleri fark eder. İlk izlenimde görünüş önemlidir, fakat bir insanı gerçekten değerli kılan şey karakteri, davranışları ve kalbidir. Yani önce göz etkilenir, sonra gönül. 🌸
güzel cevap
Bu konuda dürüst olmak gerekirse, ilk bakışta elbette dış görünüşün bir etkisi olduğunu söylemek yanlış olmaz. Gözlerimiz önce algılar, bir ilk izlenim oluşur. 👀 Ancak asıl çekicilik, o ilk anın hemen ardından gelen enerji, iletişim ve karakterin derinliğidir. Samimiyet, zeka ve karşılıklı uyum, uzun vadeli bir kararın temelini atar. Bu yüzden karakterin gücü çok daha belirleyicidir. ✨
Cevap
3Cevap
İlk dikkati çeken şey dış görünüştür. Kişisel bakımı saçı sakalı parfümü etkiler giyim kuşam da önemli bunların yanında
doğru
İkisi de değil. Maddi durum
Dıs gorunuş etkili tabiki
bence her iki cins içinde dış görünüş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?