Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu margot robieden başka kadın yok mu 😂 sıfır seksaprlr sahip olmasına rağmen güzel kadın denince başka kadın aklınıza gelmiyor 😂 Avrupa bu kadar abartılmıyordur şu kadın Türklerin sarışın sevdası sağolsun. Keşke daha zevkli olsanız Türk erkekleri olarak🙄 sarışın ve renkli gözlü olmak dışında hiçbir olayı yok sempati falan sıfır. Hepinizi fethediyor olmasını anlamak çok güç😂
344 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞu iki fotoğraftaki kadına çok güzel diyebilmek cidden zevksizlik. Basit yani. Hani bi Scarlet Johnson olur bi Amanda Seyfried bi Emma Stone olur çok güzel dersin de Margot Robbie cidden çok sıradan
Cevap sahibi+1 yılKıskançlıkla yeminle ilgisi yok banel geliyor sarışın ve renkli göz o kadar. Yani Türk erkeklerinin zevkinin bu kadar basit olmasına yaniyorum ben😂
Cevap sahibi+1 yılBen sadece sıfır seksapele sahip olup tüm Türk erkeklerini fethetmesini anlamıyorum😂
- +1 yıl
Öyle deme dostum focus filminde çok seksiydi😌
Cevap sahibi+1 yılYok ya zevksiz Türk erkekleri ben şuraya öyle adamlar yazarım ki dininiz düşer. Neymiş kıvançmış burak mış😂 zevksiz çoğu insan
Cevap sahibi+1 yılDibiniz
- +1 yıl
Yok ya bende onları beğenmiyorum😏 ama magi'nin de hakkını yiyemem. Bende esmer, kavrulmuş latin erkek seviyorum 🙄😂😂
Cevap sahibi+1 yılChace Crawford, David Beckham, Ashton Kutcher, Zac Efron bir de Berk Cankat var o hepsinden yakışıklı😂😂
- +1 yıl
Ayy senin zevkine...😂 Hepsini anladımda berk ne ya öyle bir oyuncu olduğunu bile unutmuşum😒🤦♀️
Cevap sahibi+1 yılZevk herkese nasip olmuyor demek ki😂 adam taş taş hiçbir ülkede bulamazsın şunun gibisini😂
Cevap sahibi+1 yılYüz hatları bakışları inanılmaz çekici gülüşü deli sempatik görsem vurulurum ben buna😂bunu bulduk da biz aşık olmadık hey yavrum heyy😂
Cevap sahibi+1 yılNe alaka açıklamasını da yapıyorum basit yani. Herkes beğeniyor diye ben de mi beğeneyim saçma 😂 Türk insanı zevksiz nokta
Cevap sahibi+1 yılBen birlikte olduğum adamın zevkine de önem veririm mesela sorarım hangi kadınları beğendiğini. Zevksizse yol veririm. Önemserim zevkli olmasını
Cevap sahibi+1 yılOrtada bir kıskançlık var inkar etmiyorum. Ama Margot Robbieyi değil, erkeklerin sarışınlara olan ilgisini kıskanıyorum oyüzden yükseldim 😂 ikisi arasında fark var
Cevap sahibi+1 yılHollywood da abartılmayı hakeden tek bir sarışın var bence. O da Kristen Stewartın sarı olduğu zamanlardaki hâli, geri kalan Hollywood aktrisleri erkeklerin abartılmasını haketmiyor
- +1 yıl
Şu senin berk thor'un türkleştirilmiş hali gibi ama bence onunla uzaktan yakından bir alakası yok olamaz 😂
Cevap sahibi+1 yılAşıığıım kızım dırırırırıııım seviyorum 😂
- +1 yıl
Ben sevmiyorum 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBenim zevkim farklı da olabilir ama yakışıklı yaa😂 mesela erkan Kolçak Köstendili de çok tatlı bulurum ama kas çalışması şart😂😂 tek eksiği vücut acayip karizma olur sonra
- +1 yıl
O bana da çok tatlı geliyor 😂 ama diğeri değil dostum ya onu unut ben sana daha iyi platonikler bulurum. Bu arada sarışın seven erkeklere laf ediyorsun ama sende sarışın seviyorsun🙄😂😂
Cevap sahibi+1 yılHer sarışını değil kiii🙄 berk sarışın değil kumral😂 ama Zac Efronla David Beckham başka😂😂
Cevap sahibi+1 yılBerk cankatın ülüşü çokk tatlı yaa kuğala gibi bir şey adam😂😂
Cevap sahibi+1 yılGülüşü
- +1 yıl
Tabi sen mavi gözlü sarışınları değil kahverengi gözlü sarışınları seviyorsun sende haklısın 😂😂
- +1 yıl
Tam da o sebepten sevmemen gerekir 🙄😂
Cevap sahibi+1 yıl😝😝 kurban ol sen gülüşüne onun😂 sarışınsa renkli göz sevmem doğru valla😂
- +1 yıl
Kuğala gülüşlü bir adama mı?🙄 Sen ol çok isti😂😂yorsan
Cevap sahibi+1 yılAllah aşkına ver bi ünlü bakıyım ordan kumral olsun 😂😂😀 zevkini görelim maksat 😂
- +1 yıl
Ben kumral ve sarışın sevmiyorum tatlım. Ben esmer erkek seviyorum. Platonik olarak sevdiğim bir Kim Taehyung var😏
Cevap sahibi+1 yılGüney koreliymiş kızzz bu. Ben buna yanımdan geçse gözümün korneasının ucuyla bile bakmam😝 Siddharth malhoytra var elimizde esmerse hintli aktör🤔🤔
- +1 yıl
Din dil ırk ayırt etmeden seviyorum 😏
Cevap sahibi+1 yılEsmer dedin esmerlerin şahını attım sana sen hâlâ Kim diyosun😂 Kim, kim? 😂 sidhartın yanında🙄
- +1 yıl
Kim dünyanın en yakışıklı yüz erkeği arasında birinci sıraya girdi canım😏
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 baby face sevmıyom😂
- +1 yıl
Bu baby face değil, baby face atmak isteseydim jeon jungkook'u atardım😏
https://pin.it/1O8B314
https://pin.it/7HDFN4a
https://pin.it/1eJhkxq
Cevap sahibi+1 yılAranılan erkeğe ulaşılamadı lütfen daha sonra tekrar denemeyiniz😂😂 erkek demeye bin şahit bu ne 😂
Cevap sahibi+1 yılNeysee Erkan kolçakta orta yolu bulduysak no problem😂😂
En İyi Cevaplar
Fikret _Dogan adlı şahıs hazımsızlık böyle bir şey olsa gerek. Neyse senin kadınların parasına bakan basit bir garson olduğunu ve kadınlardan geçim sağladığını ve güçlü kadınları bu yüzden aradığını yazayım. Kadınlar gorsunde yorumumu senin gibi para göz adamdan uzak olsunlar
010 Yorumla
+1 yılSen sabah seversin , ben gecenin 4ü 5iyim
21 Yorumla
+1 yılBence feminen kadın ama her insan için aynısı geçerli olmaz
14 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler kardeşim
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 206,8b cevap paylaştı.
u +1 yılAşık olduğum kadın çekicidir ben dış görünüşüne ya da çekici olmasına bakmam. yani ben aşıksam dünyanın en güzel kadını o olur benim için..
10 Yorumla
+1 yılYeri geldiğinde ağırlığını zarif kelimelerle hissettirebilen bir kadın olmalı.. tatlı sert olabilmeyi başarmış, girdiği ortamda zerafetiyle göz dolduran.. ama masaya yumruğunu vurabilen bir kadın çekicilikte tüm kadınlara tur bindirir..
41 Yorumla- +1 yıl
Bu yorum Bİ BOT almazsa KS tüm kepenklerini indirsin.
+1 yılkadına maskülen olan hiç bir şey yakışmıyor bence konuşma hal hareket giyim tavır farketmez , kadın kadın gibi olmalı o kadar
11 Yorumla- +1 yıl
Feminen ağırlıklı olup maskülen tarzıda kendine yakıştırıyorsa güzel bence
+1 yılBen feminen severim. Lakin feminenden daha çekici olanı görüntüsü feminen, yaşantısı maskülen olan fenomen kadınlar.
12 Yorumla- +1 yıl
+1 yılFotoğrafta verilen örneklerin insanları yanılttığını düşünüyorum. Yoksa feminen olmak candır >>>
12 Yorumla
+1 yılİkisinin de anlamını tam olarak bilmiyorum çok mu bilgisizim 😁
12 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah bir ara bakacağım yine de
+1 yılÇevreye maskülen bana kadınsı olursa of derim.😂
11 YorumlaBen maskülen bir kadinim cicekli elbise giymem pembe sevmem.. yani topujluda giyerim jartiyerde ama bu Barbie girl ler midemi bulandirir papatya falan takmam saçima yapacak birsey yok
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyazik %47 nedir awk puuuuu lan ulkede erkek kalmamis.
Hangi yuzle maskuleni sectiniz sizin ben erkekliginize tukureyim
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılEn güzel kadın nerde ne konuşup nasıl oturup kalkması gerektiğini bilen kadındır
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılİkisi de değil ortası kadın gibi olanı makul tavrı ve giyimi ile
20 Yorumla Maskülenden kasıt buysa kesinlikle maskülen. Benim anladığım butch ablalarımız olmuştu yani^^
20 YorumlaBizde ayirim yok abi her kadinin cekiciligi vardir, yeterki bakimli olsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadına kadınlık yakışır ama konuşma tarzıyla maskülen olan kadınlar daha çok sevilir buda bi gerçek
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılfeminen kadın her zaman
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Maskülennn...
29 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Rica ederim güzel matmazel.
- Kişilik & Karakter konusunda 513 cevap paylaştı.
+1 yılMaskülen kadın çok seksi be
11 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 620 cevap paylaştı.
+1 yılÇekici olarak mi anlayışlı yanınızda olmakmı ?
12 Yorumla- +1 yıl
Şeçimler değişmez Teşekkürler
Pick me ve aşırı itici olup kendini tatlı kadın sananlar harici feminem daha iyi
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 32,4b cevap paylaştı.
+1 yılOrta girl
20 Yorumla
+1 yılmaskülen kadın
20 YorumlaErkeksi kadınlar
20 YorumlaFenimen
20 Yorumla
+1 yılMaskülen tarza sahip biriyim
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılFeminen kadın daha hoş bence..
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAğır başlı edepli olacak işte o kadar
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 542 cevap paylaştı. feminen kadın.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbiri, normal kadın
10 Yorumla
+1 yılMaskülen itici bence feminenlik tercihim
11 Yorumla- +1 yıl
O günü hatırlatmayın 🙄
Orta karar her zaman iyidir.
10 Yorumla
+1 yılerkek gibi kadını napıcaksınız
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGereksiz ayrımlar benim için önemli değil düzgün ve tatlı bir insan olması bana daha çekici gelir
10 YorumlaMaskülen >
29 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYahu kadın feminen olur kadına kadınlık yakışır
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 41,4b cevap paylaştı. Maskülen kadın
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkadınsı kadın.
10 YorumlaAkıllı kadın
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılMaskülen
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılmaskulen
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Maskülen kadın 😍
30 YorumlaMaskulen uygun
20 YorumlaFeminen olmalı
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. İkside
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. feminen
10 Yorumla
+1 yılFeminen olsun
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 367 cevap paylaştı. tabiki feminen
10 YorumlaMaskülen Kadınlarla Hayranım
10 Yorumla
+1 yılDaha seksi