Duruma göre değişir.
Bakabilirim. Baktım ki ortam müsait değil, kızda belli ki büyük derecede rahatsız oluyor bakmam. Bakarsamda göz ucuyla bakarım, öküzün trene baktığı gibi değil. O da tahrik olmak için, aklımdan birşeyler geçirmek için değil. Öylesine dikkatimi çeker, ona bakarım.
Yoksa hergün eğilip kalkan onca kişiye baksam, nereye bakacağımı şaşırırım, gözler şaşı olur. Kaç tanesiyle karşılaşıyoruz hergün.
Kazadır, olur.
Gösterenler ayrı. Onlar bas bas bağırıyor bak haydi diye.
https://i.hizliresim.com/1Y0kdj.jpg010 Yorumla- +1 yıl
Bakmanin kazasi olmaz. Normal zamanda bile bakiyorlar cunku :)
- +1 yıl
Bide laf atiyorlar ya bogasim geldi hepsini
- +1 yıl
Öküzün trene baktığı gibi bakanlara yol kenarından çimen atacaksın. Olmadı geçerken çuf çuf çuf diyeceksin.
Laf atanlarada bir ters bakış atacaksın, kendine gel diyeceksin. Hala laf atıyorlarsa ortalığı koparacaksın, herkese rezil olsunlar. Bağıracaksın sapık diye, bir daha yapamasınlar.
İnan bana neler görüyorum hergün. Birçok ortamda, birçok farklı insan biliyorum, görüyorum. Her birinin ayrı ayrı düşüncelerini okuyorum artık. Ve gördüklerimi görsen, laf atmak yine hafif kalmış dersin... - +1 yıl
Allah vermis sende bize ver diyene ne diyeceksin. Sapik mi cuf cuf mu? Yuzunun astari yok bunlarin ahlak yoksunlari..
- +1 yıl
Evet iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim ama bizim Turk erkeklerinin sonu hic de iyiye gitmiyor. Kizlar icinde gecerli bu. Tahrik etmemek gerekiyor erkekleri. Ama inan ben o amacla giymedim. Giyen de cevresindeki ahlak yoksunlarini dusunerek giysin diyorum. Yani bu bakma olayi aslinda tek tarafli degil
- +1 yıl
Ne olursa olsun, tek taraflı olmasada herkes kendini bilmeli.
Bir kadının açık seçik giyinip göstermesi, milletin laf atmasını gerektirmez.
İki gün önce AVM'de bol yakalı bir kıyafet giymiş, sütyen dahi giymemiş bir kadın hiç eliyle elbisesini tutmadan eğildi saniyelerce. Dikkatimi çekti gözümün önünde, baktım. Sonra çevirdim kafamı. Ben böyle bir durumda o kendini bilmiyorsa bende toplum içinde bakarım, utanmam, o utansın diyemem. Öküzün trene baktığı gibi bakamam. Orası bir pavyon değil, AVM. O da rahatsız olduğunda ne bakıyorsun demesin göz ucuyla bakarken. Rahatsız oluyorsa sütyen giysin, eliylede kapatsın. Ama öküzün trene baktığı gibi bakmak ayrıdır, o zaman laf söylersede yeridir.
Bence durum böyle.
Etki tepki meselesi.
O sana gösterir, sen ona bakarsın uygun biçimde.
O sana kur yapar yanaş diye, sen yanaşırsın uygun biçimde.
Veya bir kişi sana ilgisini belli eder, sende ona yakınlaşırsın uygun biçimde.
Herşeyin karşılığını dozunda ayarlamalısın. - +1 yıl
Ben seçmedim seni haa sistem seçti bana göre eic'lik diilsin bil yani :D
En İyi Cevaplar
erkek olunca bakıyosun tabii
biscolata erkeklerine bakan hanımlar varsa bu da olur :)) gayet normaldr..02 Yorumla- +1 yıl
O reklam ama :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla rüzgarda eteği açılıyosa gidip uyarırım farkında olmayan bayan cok gördüm ve kimse çamaşırının gözükmesini istemez.
04 Yorumla- +1 yıl
Saol canim benim. Duyarliligin icin cok tesekkur ederim. Bakarim diyen tum hemcinslerime kapak olsun
Cevap sahibi+1 yılNeyine bakıcam aynısı bendede var hem rüzgarda olan bir durum duyarsız kalamam ki sapıkmıyım ben lez de değilim:))) rica ederim.
- +1 yıl
Anladim canim. Tum kizlarin yapmasi gereken bu aslinda ama boburlene boburlene bakarim diyorlar
Cevap sahibi+1 yılOnların tercihi:)
+1 yıl:D bugun banada oldu aynısı:DD etegımı çekiştiridm gun boyunca:D
01 Yorumla- +1 yıl
Çok pis oluyo dimi :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
119Cevap
Erkek adam bakar bunun sapıklıkla alakası yok! Her an döllemeye hazır yaratılmışız. Hiç bir erkek hormonlarına engel olamaz. Açılan eteğede bakar, kalçada keser, göğüslerede bakar. Ya açmıcaksınız ya da açınca sapık bunlar demiceksiniz. Net konuşurum...
14 Yorumla- +1 yıl
Ahlak yoksunu!
- +1 yıl
defoL pislik
+1 yılevet bakarız =D hatta şöyle bir şey olur o an kanka diyip birbirine yumruk atan insanlar olur biizm bir tane arkadaş kafa attı bana kızı görünce heycandan asdsa bu ülkede damcanaya sokan insanlar var etek açılınca m bakmıycaklar
08 Yorumla- +1 yıl
Damacana mi :)
- +1 yıl
damacanayı duydum bardağı duydum =D poşet var =D tavuk var eşşek var =D bizim ülkede yokluk gidermek için bunları kulanan insanlar var türkiyede aidsin bu kadar yaygın olmasının sebebide hayvanlarla ilişkiye giren insanların çok olması =D
- +1 yıl
Evet yokluktan ama ahlak yoklugundan!!
- +1 yıl
işte o kadar çok abaza ahlak yoksunu insan var ki düşün bir etek açıldı mı nasıl bakarlar
- +1 yıl
Ben onlarin okuzluklerine bakiyor muyum yha. Onlarda bana bakmasinlar :)
- +1 yıl
bencede bakmamaları lazım her kadın etek giyebilir ama işte abaza çok
- +1 yıl
Abazalik degil ahlak yoksunlugu bu
- +1 yıl
her şey denilebilir
bir kıza erkekten çok kızlar bakar bunu unutmayın zira utangaç çekingen dindar erkek bakmaz çok gördüm kızlara bakmayan erkek ama yaşlı genç çoluk çocuk açık kapalı bila istisna kızlar kızlara bakıyyor devamlı
01 Yorumla- +1 yıl
Evet kizlar da bakiyor da hangi niyetle baktiklarini anlamadim. Hic sorma firsatim da olmadi :)
+1 yılben öyle bişi gördümmü bakmam yüzümü cevap ririm öyle bakan insanda sapıklıktan bir farkı yoktur onun bu durumundan faydalanmak demektir
02 Yorumla- +1 yıl
Yani. durumdan faydalanmak gerçekten çok acı
- +1 yıl
))))
+1 yılMadem göstermek, baktırmak istemiyorsun. giymeyeceksin. BIdı bıdı ötme burada. Açık olan şeye herkes bakar. Bunun kızı erkeği yok
05 Yorumla- +1 yıl
Gostermek baktirmak icin mi bir insan etek giyer ya. Gercekten insani delirtirsiniz siz
- +1 yıl
Eteğin mantığı nedir bunu bir araştır. 2. Kısa olduğunu bildiğin eteği bile bile giyen sensin. SOnrada burada bıdı bıdı yaparsın.
- +1 yıl
Daha §ik daha rahat daha zarif daha hos tamam mi. Neyse tartismiycam senle
- +1 yıl
Erkeklerde sort giyiyor kizlar bacaklarima baksin diye mi giyiyor. Daha da cevap vermem zaten :)
- +1 yıl
Amacı, vucut hatlarını sergilemektir. Short-etek giyip, bana bakıyolar demek ayrı bir saçmalık. Zaten o kıyafetin amacı, vucut hatlarını bariz bir şekilde sergilemektir. Öptüm canım. O beynini çerçeveletip duvara astır. Nasıl olsa bir işe yaramıyor Göğüslerine pamuk dolduranda benim dimi? Bide kız numaralarının yüzde 95'i gizli numaralara açıktır. Kapatma olayını bilseler bile kapatmmıyorlar. İlgi görmeyi sevdikleri için.
Bakti ne olacak bakmadi ne olacak sonuç senn kisa etek giymemen olmali 😉
17 Yorumla- +1 yıl
Kisa etek giyme konusunda yasak var da ben mi bilmiyorum?
- +1 yıl
Ben insanlar baksinlar diye giymiyorum tatlim. Ruzgara da gel etegimi ac erkekler baksin demedim. Yani yarin birgun pantolonun yoldaki civiye takilsa ve arkandan kalcana kadar yirtilsa ve tum erkekler bacaklarina baksa bende sana desem ki pantalon giymeyecektin giyersen bakarlar ne kadar sacma oldu degil mi? Su an dusuncelerin bundan farksiz ve cok komik
- +1 yıl
Herkesi kendin gibi sanma o zaman. Giyenlere de giymeyecektin deme hakkin yok. Ruzgar bir talihsizlik benzer birsey herkesin basina gelebilir. Bunlari dusunerek konusmak lagzim, ya da sizin gibilerin susmasi en iyisi...
- +1 yıl
Güzel dedin wuhiyyy
Kız arkadaşımın arkada su yanımda düştü eteği kıçına çıkmıştı çok kötü olmuştum ben bir an refleksle öyle kaldim kız arkadaşım sinir olmuştu :))
09 Yorumla- +1 yıl
Yaaa iste oyle kotu bir durum. Birde kizin durumunu dusun bakanlara mi uzulsun caninin acisina mi yansin
- +1 yıl
Demekki seni kardesi gibi goruyo :)))
- +1 yıl
Cim diye mi. O nasil bir espiri :)
- +1 yıl
Ayyyy igrenc :)
+1 yılBakmam diyen erkekler neden yalan söylüosun anlamiorum etek açılmış vazife belli bakılıcak ama art niyetli ama art niyetsiz. Bakılma nedeni merak ama neticesi bakılacak o kadar...
01 Yorumla- +1 yıl
Yani illa bakilacak bakilmazsa olmaz demi :)
+1 yılyok canım bakarmıyız özellikle rüzgarlı havalardı gözlerimizi kapatıyoruz ki rüzgarın eteğini uçurduğu kızların altını görmeyelim psikolojimiz bozuluyor :)
06 Yorumla- +1 yıl
Hihi kesin oyle :)
- +1 yıl
Yersen :)
- +1 yıl
Yemedi sekerim :)
- +1 yıl
Yemezsen gargara yap beybisi :)
- +1 yıl
Seni sakaci cocuk :)
- +1 yıl
Sen eteğin uçsun o kadar şakacı ben olayım en büyük şakacı sensin üstad :)
Bakmayan erkek varsa ya çok dinine bağlı veya namuslu adamdır ya da cinselliğe ilgisini tamamen kaybetmiştir. Herkes en azından göz ucuyla da olsa bir kez bakar.
02 Yorumla- +1 yıl
Erkek evlenene kadar iktidarsiz olsa ölür mu ya :)
başımı çeviririm istemeden bir durum yaşadıklarında bakmak gurur kırıcı incitici olur
02 Yorumla- +1 yıl
Yani tebrik ederim
asla bakmam https://i.hizliresim.com/GvOYky.jpg
11 Yorumla- +1 yıl
Bu resim iyiydi bak :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakmam mı yaa gözümüz gönlümüz bayram etsin baktıktan sonra hızlıca eve kosarım aklımdan silinmeden eğlenceli düşünüşler ve aktiviteler anlarsın ya :D:D: :DD
01 Yorumla- +1 yıl
Tamam sus sen
+1 yılyalan mı soyleyelim gerçek mi? herkez bakar hiç yalana gerek yok bende. çunku refleks ve secicilik diye kavramlar esastır.
04 Yorumla- +1 yıl
Oha ya bide bilimsel yorum getirmiş olaya :D
- +1 yıl
sasıracak ne var... doğruyu kabul etmek zor mu?
- +1 yıl
Bakmayanlar da var herşey apış arası degil sonuçta!
- +1 yıl
:) gormedigi icin ;)
+1 yılbakmam diyen varsa yalancıdır sen inanma bunlara her erkek bakar kimi belli eder kimi belli etmez ama kesinlikle bakılır :D
012 Yorumla- +1 yıl
O kadar mi ahlak yoksunu bizim turk erkekleri ya
- +1 yıl
her erkek bakar diyorum bunun türkle yabancıyla alakası yok
- +1 yıl
Bazilari bakmaz ya
- +1 yıl
evet @edyline haklı çok üstümüze geliyorsunuz :/
- +1 yıl
bak @edyline yine haklı kızlar bizden daha çok bakıyor :D
- +1 yıl
siz kızlar çok değişik varlıklarsınız zaten :D
- +1 yıl
Hem oyle derler hemde ataerkil turk erkeklerinden sikayet ederler. Milliyetciligi birakin bizim turk erkegi adam olmaz :)
- +1 yıl
Ayrica bakan kizlara da sasiyorum. Neye bakiyorsunuz onda olan sey sende yok mu hay Allahim ya o zaman sizin mantikla bakan kizlarda yokluktan bakiyo. Bence isin asli abazanlik falan degil tamamen Ahlak Yoksunlugu...
göz bu en nihayetinde bakar ama böyle birşeyden rahatsız olmanı takdir ettim kimilerinin giyiminde rüzgara bile gerek kalmıyor
01 Yorumla- +1 yıl
Hediye geldi giymesem olmazdi ama terslik iste ruzgara denk geldik :)
yalan yok bakarim rahatsiz ol olma o havada o gilir mi kiz haha.:d
03 Yorumla- +1 yıl
Hava sonrada bozdu uyuz
- +1 yıl
Ha şöyle yola gel :D
+1 yılEteği kaldıran rüzgar, kısa etek giyen sen,
Olay neden erkeklere patladı anlayamadım :)08 Yorumla- +1 yıl
Zevk alırcasına bakan da siz erkekler!
- +1 yıl
Ayağın takılıp düşsen erkekten bileceksin bu nasıl bir kindir :)
- +1 yıl
Etek giyen suçlu öyle mi? Sizin gibiler yüzünden 1 adım ileri gidemiyoruz.
- +1 yıl
Bizle ne alakası var. Kızlar bile etek açılsa bakarım diyor. Sen gelmiş niye erkeklee bakıyor diye çatmaya çalışıyorsun. Kafayo yemişin
- +1 yıl
Kızlar benden güzel mi çirkin mi diye meraktan bakar. Hem onların bakması pek rahatsız etmez. Ama erkeklr giyecekmiş gibi bakıyor rahatsız edicisiniz yani
- +1 yıl
ozaman ya adam gibi eteğini giyersin ya da etek gitmez pantolon giyersin. Kendi kabahatini başkasına yükleme. Yorum yazan kızların hiç biri güzelmi diye bakarım demiyor. Taraflı konuşma.
- +1 yıl
Offf çok sıkıcısın uğraşamam senle
- +1 yıl
zaten haftada bir yazıyosun bide sıkıcımı buldun beni.. Allahım nelerle uğraşıyorum.
Uzaklara dalmış gibi kafamı gerekli pozisyona ayarlar ve beklerim kşjndvokjs :D
02 Yorumla- +1 yıl
Pis sapik foto da cekseysin bari. Ama bence ozcekim yap :)
Her erkek bakar yani hic telaslanma. Hepsi bakmistir..
11 Yorumla- +1 yıl
OFf ya hic hos degil
+1 yılBen utanırım bakmam gözüm kayar ne olduğunu anladıktan sonra dönerim önüme
02 Yorumla- +1 yıl
Ayyy kiyamam cok mahsumxa :)
- +1 yıl
:D Teşekkürler
bakmam diyip kendinizi kandırmayın boşuna göz bu kayıyo işte :)
014 Yorumla- +1 yıl
Gozune sahip olamiyor musun :)
- +1 yıl
Soruyu haliyle istemeden bakarmisiniz diye sormadim ben
- +1 yıl
Sende guzel cevap ver sekerim :)
- +1 yıl
Kiz gibi yap sen ne yaparsan yap hih :)
- +1 yıl
Bakmayin kardesim rahatsi oluyoz :)
- +1 yıl
Bakmazsan bizim gözümüzde degerin 1 se 10 olur emin ol
+1 yılKızlar bile bakiyorken erkekler neden bakmasin. Gerçi etegin kalmasina gerek zaten tayt vs giyenler çıplak gibi geziyor erkekler onlara bakar.
03 Yorumla- +1 yıl
Kızlar sizin gibi sapık niyetle bakmaz tamam mı
- +1 yıl
Sapıklık ne demektir. bütün erkekleri sapık yaptınız
- +1 yıl
Her ortamdan faydalanmaya kendine pay çıkarmaya sapıklık denir. Üst seviyesi de abazanlıktır oldu mu :)
+1 yılBakmam diyip yalan söylemeyim. Bakmak istemesem bile o rüzgarin esmesindede vardir bir hayir diye inceden bir bakis atarim :)
01 Yorumla- +1 yıl
Bakıyorsunuz da bari kıvırmayın :)
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yıluzun etek giyerim. ruzgar da yine de rahatsiz oluyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Malesef öyle canım ya
bir anlık bakarım sonra tipine bakrım begenirsem seni izlerim :)
03 Yorumla- +1 yıl
Hayda!! Çok igrençsiniz ya
- +1 yıl
Boş boş yorum yapıyorsun. Soru ortada soruya cevap vermem yeterli!
gözüm kaymaz bakmam diyen insan , tiyatrocu olmak istiyordur ya da olmustur.
09 Yorumla- +1 yıl
Bakar misiniz diye soruyorum
- +1 yıl
Evet anlasilmiyor
- +1 yıl
Sana nasihat vercektim. Neyse onemi yok :)
- +1 yıl
nasihaaat ! vuh :) fikir falanda değil. eee demekki neymiş açık sözlü olmaaycakmışsın :D bacım ben dahil her erkek bakar ok. bunu anladın umarım. bakmam diyenlerde göz ucuyla bakar içinden ne geçireceğini var gerisini sen düşün. içten pazarlklı olmaktansa açıkça bakarım daha iyi.
- +1 yıl
Ben onu asagidaki kiza yazmistim sana gelmis ozurdilerim :)
- +1 yıl
Sanirim sorun yok artik
Göz kayabilir. Tek biz değil kızlarında gözü kayıyor :)
08 Yorumla- +1 yıl
Hepiniz kör olun emi :) Amin
- +1 yıl
Begendirmek isteyen kim. Ben evde bile makyaj yaparim guzel giyinirim.
- +1 yıl
Size niye muhtac olalim ya. Cok hayrettin bir seysin :)
- +1 yıl
Kimse kimseye muhtac degil. Nokta!
bnce sadece erkekler değil kadınlarda bakar hatta ben bile bakarım :D
05 Yorumla- +1 yıl
Allahim ya yanlis anliycam en sonunda bari hemcinslerim bakmasin ya :)
- +1 yıl
Bakmam ne bakicam onda olan fazlasiyla bende var :)
- +1 yıl
Iyi o zaman her onumuze gelene, saga sola, dusene kalkana, hoplayana ziplayana bakalim. Bakmaktan bakmaya fark vardir ama o haldeki birine bakanin niyeti bellidir :)
Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. yaşlı amcalar filan bakıyor ya dikkatli dikkatli bende amcalara bakıyorum komik oluyor gülüyorum
22 Yorumla- +1 yıl
Harikasin. Onlarda ayri bir dert :)
+1 yılÖyle gözüm kayar hemen başka tarafa bakarım anlık olur.
05 Yorumla- +1 yıl
Oyarim o gozunu :)
- +1 yıl
Oy da yapacak bir şey yok orada ilginç bir hareketlenme var ister istemez kayar göz.
- +1 yıl
Cok mu ilginc geliyo :)
- +1 yıl
Pantolonu düşen bir erkeğe tepkim neyse aynısı olur.
- +1 yıl
Bakarsın yani :D
+1 yılbir kere gördüsem birdaha bakmam istemeden bakmışımdır baktısamda
03 Yorumla- +1 yıl
Tabi tabi istemeden
- +1 yıl
arkadasım istemeden görmüşümdür dahada bakmam neyini anlamadın?
- +1 yıl
Hihi oyle:)
+1 yılBakmam diyen yalan soyler ya..
Bazi insan vardir utanir hemen baska yone doner..
Ama illaki bir nazar deger o etege:(011 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar etek meraklisisiniz ya :)
- +1 yıl
Siz bizim ates oldugumuzu bile bile giydini o etegi;))
- +1 yıl
Erkekler icin giyinmiyorum tatlim ama siz ne giysek farkli yorumluyorsunuz. Bakmamaniz icin salvar mi giyelim. Yani ya:(
- +1 yıl
Ya yok be demek istedigimi anladin az cok... ayrica emin ol salvarda fena durmaz sizde.. kizlar ne giyse yakisio be..
- +1 yıl
Offf keske erkek dogsaymisim ya. Ona buna bakardim sonra da giymeseydiniz diye kendimi savunurdum
- +1 yıl
Hahahaa catlak seni... kafana canta yerdin;))
- +1 yıl
Bakar bakar kacardim :)
- +1 yıl
Nereye kacion kiz milletinseytan gibi lap diye cikar karsina biyerde..
- +1 yıl
Uydunmu be ne guzel lafliyoduk
- +1 yıl
Günaydın :D
- +1 yıl
Eee gunaydin;)
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTabii, o an hepimiz telefonlara sarılırız, videoya kaydederiz. Bazen pusuya yatar, bir eteğin açılmasını bekleriz.
03 Yorumla- +1 yıl
Offf ne tur tehlikeler altinda yasiyoruz ya.
- +1 yıl
Ciddiye alıp, mizahımı da alamadığınız için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim :)
Yok kesinlikle bakmayiz valla bak hayatta bakmayiz kizlar açar biz erkekler kesinlikle bakmayiz aaa olur mu öyle şey : ))) acayipsin valla
01 Yorumla- +1 yıl
Heee acayibim töbe yaa
+1 yılAllah var bakmazdım herhalde bilmiyorum öyle bir an yaşamadım -,-
02 Yorumla- +1 yıl
Güveniyorum ben sana
- +1 yıl
teşekkürler güven iyidir ^^
+1 yılDiyorsun ki Aslanın önüne ceylan atsak yermi? sence yermi?
14 Yorumla- +1 yıl
Ceylanı isteyerek atarsın ama bu durum farklı. Tamam mı
- +1 yıl
Sonuç olarak etek açılmış mı açılmış.
- +1 yıl
Fırsatçı!
- +1 yıl
Neeeh : )
Kişilik & Karakter konusunda 409 cevap paylaştı. Ben hic senk gelmedim ama haliyle goz kayar bakmam diyen yalan soyler
06 Yorumla- +1 yıl
O goz her yere oyle haliyle kayiyor mu :)
- +1 yıl
Kaymasın bence :)
- +1 yıl
O kayan kişiye dikkat et pişman olabilirsin sonra..
Yardım falan ederiz etek uçmasın diye kötü niyetli bir cins değiliz biz erkekler yardımseveriz
01 Yorumla- +1 yıl
Bakandan yardim edene hix denk gelmedim de :)
+1 yılbakarım refleks olur yanı ruzgarlı havada sende mını gıymeseymıssn bıraz hava durumuna gore gıyın :)
03 Yorumla- +1 yıl
Hava durumunda da bakmıştım ama :D
- +1 yıl
hava durumunun azızlıgıne ugramıssn ozaman. d rüzgar faktoru devreye giremeden önce bakan yok muydu. d
- +1 yıl
Yoktu tabi
Kisa etek giymisse bakarim uzun bir etek giymisse bakmam
06 Yorumla- +1 yıl
Uzun olunca ne degisiyor ki
- +1 yıl
Hic alakasi yok. Kisa giyen baksinlar mantigiyla degil yakistigi icin kisa giyiyor
- +1 yıl
Giyinmek sanattir tatlim. Guzel ve yakisan seyler giymek her zaman onemlidir.
- Kişilik & Karakter konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılaaa ne bakması bacaklarına sarılıp eteği havalanmasın diye tutarım :D
diyecektim kötü bir şaka olur diye demiyorum03 Yorumla- +1 yıl
Bence de deme. :)
- +1 yıl
demedim zaten vazcaydım cevabım: benim olmayan hiçbişeye bakmam
- +1 yıl
Aferim tebrik ederim :)
Karşıdan dar tişört giymiş ve kasları belli olan gelen adama bakar mıydın bakmazmıydın?
03 Yorumla- +1 yıl
Çıplak gelse feriştahı.. Yani bakmam
- +1 yıl
Hımm
+1 yıltamam doğru bir şey değil farkındayım ama bakmadım desem yalan söylemiş olurum.
04 Yorumla- +1 yıl
Bob rosscu seni. Ama bakma. Sen efendi çocuga benziyon :D
- +1 yıl
göz kayıyor ister istemez pek engel olamıyorsun o an:)
- +1 yıl
Aklın fikrin oraya çalışırsa tabi engel olamazsın
- +1 yıl
beni tanımıyorsun ve yargılıyorsun şu an
+1 yılDemekki neymiş ruzgarli havalarda etek giyilmiycekmis :-)
01 Yorumla- +1 yıl
Rüzgarın ne zaman esecegini bilemezsin ama
+1 yılevet bakarım hatta rüzgardan açılmazsa üflerim açılsın diye :D
015 Yorumla- +1 yıl
Senide başına gelirse görürsün üflemeyi :D
- +1 yıl
Gelse keşke başıma da üflesem :D
- +1 yıl
hiç komik degil
- +1 yıl
Komik olsun diye demedim. Rüzgarlı şehir arıyorumbunun için :D
- +1 yıl
İyi o zaman afrikaya git orda rüzgara da gerek yok!
- +1 yıl
öylesi heyecanlı olmuyo. işin heyecanı rüzgar. rüzgar olmadan türkiyede yetiyo
- +1 yıl
KayboL hadi Kaybol :)
- +1 yıl
29 gün bekleyip bu cevabı mı buldun :)
- +1 yıl
Evet başka bulamadım :D
- +1 yıl
Bunada 6 gün sonra cevap vermissin :D bulmana yardımcı olurdum :D
- +1 yıl
Bakalım kaç gün olmuş :D
- +1 yıl
O ney yaw ay olmuş :D
- +1 yıl
vuuu :D
- +1 yıl
wuhuuuuuuu bebeğim :D:D
- +1 yıl
neredesin sen :D
Dürüst Olmak Gerekirse Bakıyorum :D
Sapıklık Felan Değil,, Değişik Oluyo O An...02 Yorumla- +1 yıl
Cok mu degisik oluyo!
Olmaz bacımızdır ceketimi çıkartır sar şunu diye veririm
01 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ederim. Ayni durumda bir yakinimizda olabilir degil mi
bakmazmıyım kaçarmı o fırsat özellikle rüzgarlı havalarda dışarı çıkarım :))
04 Yorumla- +1 yıl
Sapik:)
- +1 yıl
Tamam sus
+1 yılBakılır ama sadece anlık bişey bakarsın etek kalkmış sonra kızın yüzüne bakarsın o takınacağı ifade önemli olan.. Erkeğin bakıp bakmaması değil 😉
01 Yorumla- +1 yıl
Ah bir de anlasam ne anlatmak istion :)
açıldıysa bakarım :d
gerçi açılmasa da bakarım :DD:D:00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılrüzgarlı havalarda eteği kalkan kızları görmek için mekanlarımız var..
baktık hava uygun hemen mekana gidiyoruz !!!:D02 Yorumla- +1 yıl
Terbiyesiz :)
Cevap sahibi+1 yılsende az değilsin !
+1 yılBeste bile yapariz. Haydi rüzgar haydi ruzgar haydiiiiiii tam zamani tam zamaniiii simdiiiiiiii =)
01 Yorumla- +1 yıl
Ded pis sapık :d
+1 yılbakarım ama yardıma ihtiyacı varmıdır diye yanlış anlaşılmasın :D
09 Yorumla- +1 yıl
Tabi tabi hıhı
- +1 yıl
:D ne yani insanlık öldümü :):):))::)
- +1 yıl
Ben geldim. Hanfendi bir ihtiyacınız var mı? bir koşuda koton'dan pantolon alayım mı size :D
- +1 yıl
@yesimdenli4 bak işte beni biliyorsun :) :) :)
- +1 yıl
Hadi ordan :D
- +1 yıl
:) @yesimdenli4 ben yardimseverim o yüzden yani :D
- +1 yıl
Çok mu yardım seviyon :D
- +1 yıl
öyle böyle değil :)
- +1 yıl
Anladım zaten :D
açık g*te herkes bakar
93 Yorumla- +1 yıl
Tamam sus lutfen
- +1 yıl
nihahaha :D
- +1 yıl
Ne guluyon pislik
refleks o ya ben bakmak istemiyorum ama gözlerim dinlemiyo :D
04 Yorumla- +1 yıl
Iradene hakim olamayacak kadar acizsin yani
- +1 yıl
Sen acizsin hemde sapiksin
Gizli Üye(30-35)+1 yılVallah ben bile bakıyorum içimde kalmasın yorum yazalım :)))
02 Yorumla- +1 yıl
Madem oyle bana da yaz :)
- +1 yıl
Bayanlar yazmasın dedim ama.
Gizli Üye(30-35)+1 yılhavanın rüzgarlı olduğunu biliyormuydun giymeden önce yoksa giydikten sonramı rüzgar çıktı bu çok önemli :))
02 Yorumla- +1 yıl
Ona göre mi yorum yazacan. hiçbir bayan rüzgarlı havada etek giymez :D
Cevap sahibi+1 yıl:)) tamam anladım :))
kimisi rüzgarda kasti giyiyor teşhir için kimisi yanlış zamana yakalanıyor bakmamaya çalışırım
02 Yorumla- +1 yıl
Umrım yani
açılan eteğe değilde bağıran hatuna döner bakarım " noluyo hmınaa " der gibisinden.
01 Yorumla- +1 yıl
Tabi tabi. Bahanende o ya
- Devamını Gör (73)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler