artık hiçbir şey istemiyorsun, hiçbir şey umrunda olmuyor, hiçbir güzel haber seni sevindirmiyor,
26 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer artık hiçbir şey istemiyorsun, hiçbir şey umrunda olmuyor, hiçbir güzel haber seni sevindirmiyor,
hayattan bıkmadın dostum, aslında kendinden bıktın. hayat gerçeklerden bihaber yaşayarak, ruhu boğup nefsi yaşatarak geçemez. nefs yaşayıp, ruh ölüyorsa zamanla insanda yaşama dair bir şey kalmıyor zaten.
nefsinden bıktın, onun gözünden baktığın dünyadan bıktın, düşük bilinç ile gördüğün, yaşadığın, yorumladığın her şeyden bıktın... çünkü içten içe biliyorsun, aslında çok büyük işler için yaratıldığını... ama o potansiyel açığa çıkamıyor, bundan bıktın. yalnızlıktan bıktın, allah'a uzaklık yalnız hissettirdi çünkü...
hayat durduğu yerde duruyor aslında, değişen insan. bu yüzden ruhumuz yokmuş gibi davranmamamız lazım. bu yazdıklarımı elbette ben kendimde bizzat gördüm. şu hayatta gerçekten yaşamanın tek yolu peygamber efendimizin yolundan giderek, ruhumuzu allah'a yaklaştırmak. başka yolu yok. bunun için de her gün 15 dk mesnevi okuyarak yaşamaya başlangıç yapabiliriz.
aslinda günlük zikrlerimi yapiyorum, ihlas ayetek´l kürsi, maneviyatsiz bbir insan degilim,
şu an ki durumun birinin eksikliği olabilir mi
herhalde kendi hayatimi hep baskalarinin hayatlariyla kiyasliyorum, veya onlar benim gözüme sokuyor.
sen teksin, sen birsin bireysin, komplexe gerek yok, iyi ol insan ol yeter. şunu unutma sahip olunan herşeyin sonu var fazla takılma, sahip olduğun şeyler için minnettar ol.
elinden gelen herşeyi yap ve zamanı iyi değerlendir.
“kendini başkalarıyla kıyaslarsan, kıymetsiz ya da acımasız olabilirsin. çünkü her zaman kendinden çok daha iyi ve çok daha kötüler olacaktır. sağlıklı bir disiplinin ötesinde, kendine iyi davran. sen de en az ağaçlar gibi, yıldızlar gibi, bu evrenin bir yavrususun; burada olmaya hakkın var.” *
bizim gibiler en çok kendine acımasız…
Okadar iyi geldinki, sanki Allah gönderdi. Ve son cümlen beni anladiginin göstergesi.
kendine karşı acımasız olan insanlar, genelde başkalarına karşı çok vicdanlı ve anlayışlıdırlar.
şunu unutma"herkes her şeyi bilerek isteyerek yaptı" onlar senin gibi düşünmedi umursamadı sen düşündün umursadın ama kabul et artık bazı şeyler geç anlaşılıyor bu saatten
sonra kendine çeki düzen vermezsen bu döngüden cıkamazsın kendi kendinesin kimsen yok her insan bunu er ya da geç anlar "Allah kimsesizlerin de sahibidir"
Allah'tan başka kimseye güvenme sen 10 verirsin onlar sana 1 verir ama sen 10 verdiğini unutursun sana 1 veren kişi birini unutmaz
Evet, bu hisler insanı zaman zaman yakalayabilir, inanın bana. Hayatın getirdiği yoğunluklar, beklentiler veya belirsizlikler böyle bir içe kapanmayı ve zevk almama durumunu tetikleyebilir. 🍂 Önemli olan, bu duyguların aslında birer işaret olduğunu fark etmek ve kendine bu süreçte nazik davranmaktır. Herkesin zaman zaman mola vermeye ihtiyacı olur. 💖
Cevap
17Cevap
yoo hayattan neden bıkayım o kadar savaştım uğraştım tadını çıkarma zamanı gelmişken neden vazgeçeyim
Her insanın belli bir dönemi vardır tatsız tuzsuz geçen herşeyin var olsada hiç birşeyin tam değilmiş gibi
Çevreni değiştir kurslara felan katıl belli değişiklik iyi gelir
bazen oluyor öyle ama hayat herşeye rağmen güzeldir..
Yeni insanlar tanı sosyal çevreni değiş. Bunlar geçecektir
Yok olmuyo 2 el clash royalde japon tokatliyom duzeliyom
Evet bazen dönemsel geliyor insana böyle hiç bir şeye takayım kalmıyor
Evet son 1 haftadır böyleyim
sanki kimse beni anlamiyor, sanki baskalari icin yasiyorum, böyle mektup yazip baska devletleri gezmek istiyorum kimseye sormadan,
Olduğu zamanlar oldu.
30 lu yaşların güncellemesi böyle
Evet öyle zamanlar oluyor insanın maalesef
Dönemsel mi
uzun zamandir, sanki kendimi hayatta sürüklüyorum,
Evli misin
yok
İyi onun stresi yok
evet yoksa hic toparlanamazdim herhalde öyle bir sorumlugum yok ama maalsef milletin o konuda bana baski da baya var
Evet, Oluyor.
Hep oluo
Çok nadir oluyor
Oluyor
Tam olarak...
Bazen
Kaç yaşındasın sen t
26
Ailenle mi yaşıyorsun
evet cok kisitlandigimi düsünüyorum ayrica
Ne gibi mesela ne oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?