Evet ben bu hayatı istiyordum oldu veya olmuyor dediğiniz oldu mu?

Evet ben bu hayatı istiyordum oldu veya olmuyor dediğiniz oldu mu?
Merhaba, evet benim de maalesef hayattan sıkıldığım zamanlar çok oluyor. bu sıkıldığım anlarda genelde dizi film izlerim genelde. çünkü dizi film izlemek bana iyi geliyor. ama insanlardan daha çok sıkılıyorum. yani aslında hayat güzel de işte boş kişiler olduğu için maalesef yaşamak hiç keyif vermiyor hiç bir şekilde. sevdiğim insanlar olsaydı o zaman bu kadar sıkılmazdım hayattan belki de. hayattan sıkıldığım zaman da zamana bırakırım kendimi çok kasmam bir şeyler yapmak için zaman içinde zaten tekrar keyfim yerine gelir o zaman da bir şeyler yapmaya başlarım zaten. ve hayatımı değiştirmeye odaklanıyorum her zaman için
Evet ben de oluyor kardeşimi çok düşünüyorum takıyorum o hayattan zevk alıyor geziyor tozuyor ama ben onu düşünmekten uyuyamıyorum hatta ailemle bile sürekli papaz oluyoruz çünkü kardeşim daha 20 yasinda ve hayatı tam bir ikizler burcu gibi yaşıyor yani kafasına göre toz pembe düşünmekten onu korumaya çalışmaktan yoruldum tek istediğim biran önce işe girip evlenip çoluk çocuğa karışıp ailesini kurup önüne bakması tek istediğim bu ya ben sevgilimi annemi babamı hatta kendimi bile çoğu zaman unutuyorum onu sürekli düşünmekten acaba başına iş gelir mi acaba arkadaşları iyi mi iş bulabilir mi doğru adamı bulup evlenir mi oda evlenmek istiyor ama diyorum yani acaba düzgün güzel bir hayatı olur mu diye ama emin olun okadar yoruldum ki hani sonu yok bu yorulmanin tarif edilesi birsey değil maalesef anlatılmaz yaşanır
oluyor
istediğim şeyler olmuyor çabalıyorum olmuyor hayal kuruyorum olmuyor
olmuyorsa olmuyor ne yapalım diyorum devam ediyorum ne yapabilirim ki
Çok hayal kırıklığına uğrayan biriyim hassas bir yapımda var bu durumlarda çabalarımı çok anlamsız bulurum ama yinede kendimi şenlendirerek geçirmeye çalışırım
Cevap
34Cevap
İnsanlardan sıkılıyorum, hayattan sıkılmıyorum her şey on numara beş yıldız :D bırakın arabamın tekerleği dönsün, yollarıma çıkmayın.
Yalnız değilim ki.. ben niye yalnız kalamıyorum, büyük sıkıntı. Bi ara yalnız kalırsam enine boyuna düşüneceğim shdjsj
Mümkün olmalı, olacak. Ben yalnızlığı sevmem :D
Zamanı gelince üff diye üfleyeceğim 😌
nedenmiş o 😅
Yok ben anlamadım 😅
Peki 😬
Olunca doğaya çıkıyorum
Denizi görünce insanın fıtratı fıkrası oluveriyor
Sabah erken kalkma zorunluluğu soğutuyor beni mesela..
Sus tamam.. 😂
Oluyor bir sigara yakıyorum düşünmeye başlıyorum..
😇bıtkınlık modu iyi bilirim
kanaatkarım sabırlıyım sessizce ama derinden hedefe ilerlemeyi severim
Bana kalsa zaten hiç gelmezdim ki mecburi gidiyor işte, gittiği yere kadar.
İstediğim şeylere sahibim. Ancak bazen sıkıldığım oluyor, evet.
İstediğim şeyler olmayınca evet sıkılıyorum bunalıyorum daralıyorum ☺️
Hayat değil de beni daha çok insanlar sıkıyor yoksa hayat yaşamak için gerçekten çok güzel
Hayattan değilde insanlardan sıkıldığım zamanlar oluyor
Genelde modum düşük oluyor, hayat yoruyor gerçekten
Çok sıkılırsam alkol alıyorum, geçiyor.
Bazen herşeyden, bazen de hiçbir şeyden.
son 2 yıldır hep oluyor
Şu 5. Madde yokmu. Onu yapsam çok iyi olur
Keşke hiç bu yalan Dünya ya gelmeseydim
evet, bazen oluyor.
Evet özellikle son günlerde fazlasıyla
Olmuştur.
Allahın dediği olur diyip mücadeleye devam
Her zaman sıkılıyorum bu değişmiyor
Her zaman eğlence de sıkar
Bir şekilde hayattan keyif almayı başarıyorum
Evet ve geçiyor. bunlar geçici şeyler
Oluyor tabii ki. Hayatım hep kısır döngü..
oluyor tabi ama geneli güzel
Evet her insan gibi
Uyandığım her sabah
bazen
Evet bazen
Oluyor
Evet
evet bazen tat almıyorsun geçiçi bir süreç
Sürekli.
Oluyor bazen
bazen
Evet tam da şu an