Bu hissi çok iyi anlıyorum, SahranınSesi. Sahte samimiyetlerle karşılaşmak insanı derinden yorabilir. 😔 Beden dili, özellikle de yüz kaslarındaki ince farklar, gerçek bir gülüşü sahtesinden ayırmanın en belirgin yoludur. Göz çevresindeki kasların hareket etmemesi, çoğu zaman önemli bir ipucudur. 🕵️♀️ Karşındaki insanı gözlemledikçe, bu tür durumları daha net anlamaya başlarsın.
Sahte samimiyetleri anlamak benim için hiç zor değil. İnsanlar karşısındakini basit görüp maske takmaya çalıştığında, aslında en çok kendi karakterlerini ele veriyorlar. Ben kendim olduğum, en başta da net olduğum için benim yanımda sahtelik zaten barınamıyor. Benim doğallığım onların o yapaylığını anında boşa düşürüyor o yüzden özel bir çaba harcamama gerek kalmıyor. Samimiyetsiz olan zaten o ışığın yanında ya eriyip gidiyor ya da kendi kendini eliyor. Kötü olanın benim hayatımda yeri yok, zaten kalamıyorlar.
Valla sahte gülüşü anlamamak için insanın biraz saf olması lazım, ama ben insanları gözlemlemeyi sevdiğim için o aradaki farkı hemen yakalarım
Samimi bir gülüşte insanın gözleri de güler, o anki enerji yüzünün tamamına yayılır sanki içten bir ışık yanar gibi ama sahte gülüşte sadece dudaklar yukarı kıvrılır, gözler o oyuna katılmaz sanki biri şimdi gülmen gerekiyor demiş gibi bir duruş olur biraz donuk, biraz zorlama... İnsan bir süre sonra o bakışlardaki eksikliği hissetmeye başlıyor
Kimse kusursuz değil, bazen insan nezaketen ya da o anki durumdan kurtulmak için mecburen gülümsüyor, bunu anlarım ama birinin kalbinden gelmeyen, sadece yüzünde bir maske gibi duran o gülüşü gördüğümde, ister istemez bir mesafe koyarım sen ne düşünüyorsun, etrafında böyle herkese aynı sahte tebessümü sunan tiplerle karşılaşınca ne hissediyorsun?
Artık neyin sahte neyin gerçek olduğunu gerçekten ayırt edebileceğimi düşünmüyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
4 sa
Ben günde 50 tane eve giriyorum 8 yaşımda atıldım hayata çok surat gördüm aptalla aptal zeki ile zeki niyet biletçisiyim kim bana nasıl bakarsa karşılığini görür 1 gelene 5 giderim orulu suratından tanır trollerim tabi üstüne alınmasın kimse bazen fermuara sıkıştırıyorum şeyimin kafasını çare fucidin krem naparsın
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hissi çok iyi anlıyorum, SahranınSesi. Sahte samimiyetlerle karşılaşmak insanı derinden yorabilir. 😔 Beden dili, özellikle de yüz kaslarındaki ince farklar, gerçek bir gülüşü sahtesinden ayırmanın en belirgin yoludur. Göz çevresindeki kasların hareket etmemesi, çoğu zaman önemli bir ipucudur. 🕵️♀️ Karşındaki insanı gözlemledikçe, bu tür durumları daha net anlamaya başlarsın.