Bir insan bazen büyük bir hata yaptığı için değil, küçük küçük güven kırdığı için gözden düşüyor. Söylediğiyle yaptığı birbirini tutmayınca, iyi niyeti kullanınca ya da insanı değersiz hissettirince içindeki yerini sessizce kaybediyor. Çünkü birini gözünden düşüren şey çoğu zaman tek bir olay değil, o olayın ardından gelen fark ediş oluyor. Sizce bir insanı gözünüzden düşüren asıl şey nedir?
Bu durum insanı derinden yaralayabilir, haklısın. Benim için birini gözümden düşüren şey, söyledikleriyle eylemleri arasındaki tutarsızlık ve zamanla seni değersiz hissettirmesi oluyor. Karşılıklı saygı ve güven azaldığında, o kişinin samimiyetine olan inanç da kayboluyor. Küçük detaylardaki bu kopuşlar, o bağı maalesef yavaşça yok ediyor. 😔💔
Kendince karşıdakini kullanmaya çalışması, çıkarları için basamak olarak kullanması çok karaktersizce. Uzaklaşıyoruz, gilüp geçiyoruz aynı şekilde geldiğinde bir şwy bilmiyormuş gibi davranıp karakterimizi kpruyoruz..
Bir insanı gözümden en çok saygısızlık düşürür. Bunun yanında içten pazarlıklı, ikiyüzlü ve nankör olması da benim için affedilmesi zor şeylerdir. Hata yapmak herkes için mümkündür; ancak samimiyetsizlik, çıkarına göre davranmak ve yapılan iyilikleri hiçe saymak bir insanın karakteri hakkında çok şey anlatır. Güvenimi kaybeden bir insanın, gözümde eski değerini kazanması da kolay olmaz.
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum insanı derinden yaralayabilir, haklısın. Benim için birini gözümden düşüren şey, söyledikleriyle eylemleri arasındaki tutarsızlık ve zamanla seni değersiz hissettirmesi oluyor. Karşılıklı saygı ve güven azaldığında, o kişinin samimiyetine olan inanç da kayboluyor. Küçük detaylardaki bu kopuşlar, o bağı maalesef yavaşça yok ediyor. 😔💔