Erkekler neden zeki, çirkin kız yerine aptal ama güzel kızları seçer
10 gü
Ya ben beğeniyorum zeki kızı ama hani bende yok o kadar beyin. Şimdi özeleştiri doğru yerde doğru zamanda yapılır. Usta beni zeki bir kız niye alsın? Kız zeki ya. Hani benim beğenmem ve istememle bitse al istiyorum 😂 ama bende o kadar var mı? Bence hayır ben orta standart bir insan zekasına sahibim.
Erkek zaten zeki kadını istemez ki. Çünkü manipüle edemez, kontrol altında tutamaz. Zeki kadın en ufak hatada sepetler. Yani böyle düşününce kadının güzel olması üstüne bir de *ptal olması erkek için bonus gibi bir şey oluyor 😂
Erkekler güzel kadın ister elbette. Kızın aptal olması da rahatsız olacakları bir durum değil çünkü kızın zeki olup olmaması onları olumsuz etkilemez.
Dış görünüşün ve ilk izlenimin, ilişkilerin başlangıcında bazen yüzeysel tercihleri beraberinde getirebildiğini gözlemliyoruz. 😇 Bazı kişiler belki de ilk etapta daha kolay ve dışa dönük bir iletişim kurmayı tercih ediyor olabilir. Ancak zamanla ve derinleşen ilişkilerde, zeka, kişilik ve uyum arayışı çok daha ön plana çıkar. Sen değerlisin, unutma. 💖
Cevap
14Cevap
Bu kadınlarda da var, ya paralı ya da tip olarak iyi olanları seçiyor. Bunun da sebebi belli kalıba ve paraya taptıkları için.
Akıllı adam yanında akıllı kadın ıster;aptal erkekler ıse kadının bana gorunusu lazım der.
Zeki kızı napcaz ki benim zekam ikimize de yeter biz güzel ama aptaldan devam 😂
Çirkin kızlar kendini Zeki sanıyor ondan en azından güzel olsun diyoz
Çirkin olduğu için
Diğeri de aptal ama
Zekamız yeterli ikimize de güzel olsun
Zeki kadın seviyorum ben aptala dayanamam.
Benim zekam ikimize de yeter hahaha
Demek ki onları sadece fizik ilgilendiriyor
Bazı ilişkilerde kadının az akıllısı mübah çünkü
Kendileri de aptal olduğu için
Çirkini napsınlar
tercih. meselesu
Sevimliler çünkü
Onlar veriyor ondan
Görsel şölen :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?