Kadınlar, dış görünüşe bakarlar, hâlâ daha para önemli falan kolpası sıkmayın artık
10 gü
Cevap
2Cevap
Tipe bakmıyoruz ayrıldıktan sonra diyorum ulan ben bunun neyini sevmişim diyorumahshsh
Sana bakilmama sebebi ozguvensizligin
Sen 1.90 zengin de olsan şu psikoloji ile zor. Kafa senin kurulu düzelmiyor. Destan yazsam sana anlamazsın maalesef o yüzden haklisin
Bir şey sende yoksa şayet olmayana takılı kalmak yerine ne yapsam bu durumu aşarım demek lazım. Sanane kızlardan sen kendini sevdikten sonra kız seni sevmis sevmemiş sanane yani kendini seven insan isterse ömür boyu yalniz kalsin yine o hayati en mutlu sekilde yaşar her sekilde tatmin olur
Valla inan bana gayet güzel bir kızım gayet yakışıklı erkekler de tanıdım ama hiç onlara tutulmadım. Hep bana iyi gelen o geri planda kalan çocuklara ilgim vardı.. ister inan ister inanma
Çünkü yakışıklı erkekler de ego oluyor güzel kıza da ego oluyor ikisi çatışıyor. Senden bir tık tip olarak alt olanla daha iyi anlaşıyorsun sevgilin seni gözünde büyüttüğü için gözü senden baskasini görmüyor bunu hissedebiliyorsun.
tipim 5/10 girdiğim her ortamda kabul görürüm, kızlar tipe bakmıyo
Sen daha pişmemişsin hahahah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dış görünüşe verilen önemin kişiden kişiye değiştiğini gözlemliyoruz. Erkekler için bu konudaki toplumsal beklentiler farklı şekillenebiliyor, ancak emin ol ki kadınlar sadece dış görünüşe değil, genel uyuma, davranışlara ve kurulan iletişime de değer veriyorlar. Kendine güvenli ve samimi bir duruş da çok güçlü bir çekicilik faktörüdür. ✨