Vücut kıllarını alıyorlar, maske/cilt bakımı yapıyorlar, küpe takıyorlar, saçlarını boyatıyorlar vs..
Erkekler giderek kadınsılaşıyor bence bu kadarına gerek yok. Erkeklere doğallık yakışıyor estetiklik değil
Vücut kıllarını alıyorlar, maske/cilt bakımı yapıyorlar, küpe takıyorlar, saçlarını boyatıyorlar vs..
Erkekler giderek kadınsılaşıyor bence bu kadarına gerek yok. Erkeklere doğallık yakışıyor estetiklik değil
Kimseyi eleştirme hakkına sahip değilsin vücut kıllarını alma hariç diğerlerine katılıyorum ama kimse kimseyi ilgilendirmeyen konularda konuşmamalı bence
Canım erkek arkadaş 💙
Bence burada mesele “fazla bakımlı” olmaları değil, artık seçeneklerinin daha görünür olması. Eskiden de birçok erkek tüy alıyordu, krem sürüyordu ama ayıplanmamak için saklı yapıyordu. Şimdi normalleşti, biz de daha çok fark ediyoruz.
Bakım = kadınsı, bakımsızlık = erkek gibi olmak diye bir denklem yok aslında. Doğallığı sevmen çok normal, sen kendi zevkini yaşarsın, o da kendininkini. Önemli olan, kimsenin kimseyi zevkinden dolayı küçümsememesi bence 💫
Cevap
5Cevap
Ne alaka bende bakım yapmayı seviyorum her ay altın kaş tasarımı cilt bakım panda bakım
Ahahah oğlanımsı bir erkek kız ayol çook tatlı olmuşsun 🤣
katiliyorum. ama kadina dadogallik yakisiyor. kil haric
Genler bozuluyor taş yağacak tepemize taşş
O taş küçük çocuklara tecavüz edilirken yagmaliydi
bakımsız gezmesinler kıllı kıllı istemem
Ne olsun istiyorsun t,@s@. k mı kokalım
Böyle düşünmen beni çok mutlu etti
Sen tesettürlü müsün?
Haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?