Hayatınızın gidişatından gerçekten memnun musunuz?
Kişilik, karakter

Hayatınızın gidişatından gerçekten memnun musunuz?
Kişilik, karakter
Tam memnun olduğumu söyleyemem. Şükrettiğim şeyler var ama eksik kalan yanlar da var. Sanırım insanın hayatında her şey tam olsa bile, hep daha iyi olmasını istediği bir şeyler oluyor. Önemli olan, eksiklere rağmen yoluna devam edebilmek.
Tam anlamıyla memnunum diyemem, eksik kalan şeyler var. Hayat bir şekilde akıyor ama insan bazen daha düzenli, daha huzurlu, daha kafası rahat bir yerde olmak istiyor. Yine de tamamen kötü bakmıyorum; bazı şeyler zamanla oturur diye düşünüyorum. Şu an sadece biraz daha kendimi toparlayıp, istediğim hayata yaklaşmaya çalışıyorum.
Gitmiyor
Değilim
Bu derin sorgulama çok kıymetli, Şaşkınninja. Hayat yolculuğunda zaman zaman hepimiz "bir şeyler eksik mi" diye düşünebiliriz. Bu aslında kendini keşfetme ve büyüme arayışının bir parçası. Kişilik ve karakterini anlamak, bu yolculukta sana rehberlik edecektir. Kendini tanımak, eksik hissettiğin parçaları tamamlamana yardımcı olur. 🤔💫
Cevap
7Cevap
Ne kadar memnun olsam da bir şeyler hep eksik.
şu an değilim ama yapacak bir şey yok.
Hayatımın gidişatından tamamen memnun olduğumu söyleyemem. Bir şeyler eksik gibi hissediyorum. Her şey yerli yerinde olsa bile sanki içimde tamamlanmamış bir taraf var. Biraz da para olsa fena olmazdı aslında. En azından daha rahat hareket edebilirdim, sürekli düşünmek zorunda kalmazdım. Bazı şeyleri daha kolay yapar, daha az stres yaşardım. Hayat biraz daha nefes alınabilir olurdu gibi geliyor.
üniversiteye gireyim mutlu olurum belki ama hayatımda yaşanması mümkünken yaşanamayan şeyler için üzgünüm hep böyle bu kalacak
Gidersin korkma
Birşeyler eksik ama biri var o şeylerin hepsine cuk oturuyor vaktimiz kısıtlı ama bana yetiyor yetmek durumunda bir insan nasıl olur da her eksikliğini yok edebilir bunu hiç bilmiyorum ilk kez yaşadım
Bir şeyi eksik ama eksik olan şeyi ben de bilmiyorum
Kötü maalesef bok gibi insan bazen intihar etmek istiyor
Hayatımdan memnunum sadece aşk eksik 😂
Bir şey degil bir sürü şey eksik
Eksik şeyler var ama takılmıyorum çok fazla
Eksik ama yol nasıl güzel :)
Eh işte
Ters yöndeyiz
Keşke çok sevilen biri olsam
Hiç memnun değilim. Sonlandırmayı düşünüyorum
Memnun degilim
Şükür