Evde oturuyorum sıkılıyom, hiç bir şey yapmayınca başım ağrıyo. Çalışıyorum yoruluyorum, Allah'ım sen yardım et.

Evde oturuyorum sıkılıyom, hiç bir şey yapmayınca başım ağrıyo. Çalışıyorum yoruluyorum, Allah'ım sen yardım et.

Aslında düşünürsek baya sene sonra yani 2 yıl sonra yine sınavlar oldum Allah korusun düğündeki olay İstanbul'da ben o kafada değilim Allah da yardımcı oldu 4. yol kesmede hemen değil eski anı canlandı trabzondaki eski anı canlandı onu hatırladım üstüne mesafeyi gördüm çok garipti bunu yapan epifiz beziydi hep sinirlendim kurtuldum kuzenimden şüphelendim ve aynen doğru çıktı gözlerime bakmalar süzmeler ve en son büyük tuzak kurması ve benim bu kez yukarı kata çıkıp tuzağa düşmemem nasıl oldu çünkü yeteneklerim var bende bilmiyordum epifiz bezi sayesinde ôğrendim ne oldu bana bakıp arkadaşıyla konuşuyor burası garipti zaten sonrası daha garipti çok ısrarcı yani ne demek istiyorum sezmesem Allah korusun işim bitmişti Allah korudu ve aynen doğru çıktı
Bilmiyorum ya halimize şükür ama bu gece hiç modum yok
Evde oturmak bazen insanın kendisini kaybolmuş hissetmesine neden oluyor. Sanki hiçbir şey yapmak istemiyorum, ama bir yandan da her şey duruyor gibi. Bir yandan çalışırken yoruluyorum, bir yandan da “Allah’ım sen yardım et” demek geliyor içimden. Ne yapacağımı bilemiyorum. Bir yandan işin stresinden çıkmak istiyorum ama bir yandan da sadece bir şey yapmadan vakit geçiremiyorum.
Ama belki de biraz sohbet, biraz eğlence, bir şeyler yaparak zaman geçirmek lazım. Hem belki bu sıkıcı anları birlikte daha eğlenceli hale getirebiliriz. Özel mesaja bekliyorum, belki birlikte güzel bir şeyler yaparız. 🙂
Cevap
31Cevap
Şükür ki hayatımın gidişatından memnunum. Çok daha iyi bir hayatım olacak inanıyorum. (灬º‿º灬)♡
Memnunum evet kafa nereye biz oraya..
Kafa iyi, ben iyi shdhs
Memnunum şükür ama dediğin gibi açıklamada bazen ortası olmuyor😅
Bu gün modum müq 🥳 bulaşıcıdır dikkat et
Hep müq olsunn🧿🪩✨🤗
Çok şükür diyelim.. Daha iyi olabilir miydi, elbette ama buna da şükür.. Elim, ayağım tutuyor, gücüm yerinde, ihtiyaçlarımı karşılayabilecek sorumluluğa da sahibim, daha ne olsun..
Beybim inşallah ferahlığa ereceksin kışın sonu bahar 🌱. Ben de memnun değilim. Ama belki de bizim şikayet ettiğimiz yaşam bir başkasının hayalidir. 💕🌾🌠
İyi şeyler hiç beklemendik anda gerçekleşir, plansız gelişir. Mısırını al filmini aç işine git gel en iyisi inan 😌💕
Son zamanlarda pek iyi şeyler olmuyor hayatımda ama yavaş yavaş halledecem hallediyorum her şey güzel olacak inanıyorum 🙏
Teşekkür ederim 🌸
Çok şükür. Zor şeyler yaşadım, babamı kaybettim. Güçlendim manevi olarak. Şimdi iyiyim. Annemle geçinip gidiyoruz.
şu an orta'da hayat diye bir şey kalmadı en azından şimdilik 😄😄😄aşırı sıkıldım yoruldum , bunaldım of çok sıkıcı hayat, bunaldım ama halledicem
Tempolu geçtiği için memnunum
Evde durmak akıl işi degil
memnun olmaya calisiyorum memnun olmak için her gun yeni seyler deniyorum ve boyle mutlu oluyorum
Bazen çok bunalıyorum ama bazen de olmayanlara üzülmektense olanlara mutlu olmayı seçiyorum.
Memnunum sağlıkla sınanma gerisi hallolur emin ol ben ameliyat oldum biraz işimden uzak kaldım o yoğunluğu bile arıyorum biliyormusun ama yinede bu güne şükür diyelim🙏😇
Evde oturuyorum sıkılıyom, hiç bir şey yapmayınca başım ağrıyo. Çalışıyorum yoruluyorum,...
valla süpersin. Senden bi tane daha yok :)
Sabırsa sabır, azimse azim.
Sadece kendimi baz alırsak evet güzel mutluyum 🤭🤭
Az kalsın herşeyi mahvediyordum ailem sayesinde toparlandım 🫂
Bakalım hayırlısı.
Bazen sabrım zorlaniyor ani sonra işte gecici genel olarak memnunum buyul resimde detaylar iste bazen kotu olabiliyor
senin ki anlık panik la biraz renk olsun hayatında düzelir
Hayır. Gidişatta değişmesi gereken çok şey var.
Teşekkürler ❤️
Memnunum çok şükür. 😌
Memnun değilim hâlâ yaşıyorum
Buna yaşamak denirse sksmkz
Yaşamak ve YAŞAMAK arasında çok fark var
Çok şükür hala yaşıyoz
Memnunuz efenim
Olsun canoo
Evet maşallah müq 🧿🧿
Ben de 😇
Aşksızlık krizinden kafam bayağı bozuk, onun dışında her şey normal.
Şu anda değiliz sevgili bulup renkli yaşam gerekir
şu an değilim karmaşık hep
Çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz..
Memnun olmasakta yapacak bişey yok eceli bekliyoruz
Ömrüm evde tükeniyor genel olarak mutsuzum
Durgun hayatı o kadar çok özledim ki
Her şey yolunda
şikayet etmek ne haddimize şükürler olsun her halimize
Allah'ı bop. bol. zikir et namaz kıl.
Memnun değilim
Şükür diyelim
İstediğim gibi gitmediği için maalesef değilim..
Tam olmasam da şükür
Eveet memnunum
Değilim iyi olması için dua ediyorum
Bana da dua edermisin abla
Ederim.
Allah gönlündekini , birine iyilik ettiğinde sana versin🤲
Yaa Allah razı olsun ama ama gönlümde hickimse yok yalnızca bu ara canımı sıkan ve huzursuz eden üzen. bir şey var. Rabbim hepimizin imtihanlarini kolaylastirsin yüreğimize inşirah ferahlığı versin insaAllah.
Amin inşallah duan kabul olur, gönlündeki demekte kastım arz niyetin ne ise onu demiştim , huzursuz olduğun konuyu paylaşabilirsin dua ederiz
Anladım Hayırlısı ve sağlıkla âmin ecmain. Allah razı olsun. Paylaşılacak bir şey değil çok teşekkür ederim. Ederseniz de sevinirim sağ olun 🥲.
Sizde sağolun Allah yardımcın olsun inşallah
Amin hepimizin..
Pek memnun sayılmam
evet memnunum
Memnun değilim
Pek degil
Değilim. Yaş ilerledikçe keyif alamaz hale geldim.
Hobi edin
Memnunum Allah'a şükürler olsun
Değilim
Eh işte
Hayirrr memnun değilim
Değilim
Hayiiiiiiiiiiiiiirrrrrr
evet memnunum
harikayım
Sayılır
Değilim
Hayır değilim