22 yasindayim, yakisikli ve spor yapiyorum ama hala cok yalniz ve mutsuzum, sizde de boyle bir bosluk hissi var mi?

Güncellemeler
10 gü
22 yaşındayım bütün işlerim ters gidiyor dışarı çıkmaya başladim hep evdeydim çok yalnızım hiç arkadaşım da yok sevgilim de olmadı beni anlayan hiç kimse yok herkes benim canımı sıkıyor yalnızlık da bir yere kadar çalışmıyorum da çalismak istemiyorum pek iş imkanı da yok adam akıllı sahil kasabasında yaşıyorum hayatsizim kimse benim derdimi anlamıyor herkes kendini düşünüyor hergün moralim bozuluyor mutlu çiftleri görünce ben bunları yaşayacak ne yaptım dedemle yaşiyorum böyle
Güncellemeler
10 gü
Herkes darliyor beni yok iş bul yok git çaliş sosyalleş diye s*ktuğumun yerinde sosyalleşecek insan var sanki kafayı yiyeceğim ya keşke birisi beni Amerika ya işinlasa Norveç veya İsveç de yaşamak istediğim ülkelerden biri bıktım bu yaşantıdan herkes sağlıkli ve mutlu dolaşıyor birde bana bakın sürekli mutsuzum.
22 yasindayim, yakisikli ve spor yapiyorum ama hala cok yalniz ve mutsuzum, sizde de boyle bir bosluk hissi var mi?