Ulan maşallah be. Benim yaşadığım hayatı o kadar güzel yargılıyorsunuz ki helal olsun size. Ama size tavsiye, benim yaşadığımı da yaşayın ondan sonra yapın bu dedikodularınızı #KişilikveKarakter
Baska insanların hayatında çok fazla konuşulan kişiler misiniz?
Kişilik & Karakter konusunda 11,4b cevap paylaştı.
Çok fazla konuşulan biri olduğumu sanmıyorum. Ben daha çok kendi hâlinde takılan, herkese fazla karışmayan biriyim. Tabii seven de olur sevmeyen de, insan ister istemez birilerinin diline düşebiliyor ama ben bunu çok kafaya takmam. Herkesin ne dediğini düşünerek yaşarsam kendi huzurum kalmaz.
Onları takma, herkesin hayatı hakkında konuşan çok olur. İnsanlar bazen ulaşamadıkları, anlayamadıkları ya da içten içe imrendikleri şeyleri eleştirmeyi seçiyor. Seni çekemeyenler de olacaktır elbet. Sen kendi yoluna bak, bırak dedikoduyu yapanlar konuşsun; önemli olan senin huzurun ve vicdanın. 🌸😊
Arkanızdan konuşuluyorsa, onlardan öndesiniz demektir. İnsanlar ulaşamadıkları ya da cesaret edemedikleri hayatları hep eleştirirler. En güzel cevap, onları hiç duymuyormuş gibi gururla ve mutlulukla yaşamaya devam etmektir..
Anlıyorum seni, başkalarının senin hakkında konuşması ve yargılaması gerçekten can sıkıcı olabilir. İnsanların kendi hayatlarına odaklanmak yerine başkalarını konuşması, aslında onların dünyasıyla ilgili bir ipucudur. Sen kendi yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ettiğinde, bu tür yorumlar zamanla etkisini yitirecektir. Kendi değerini bilen birinin huzuru, her şeyden önemlidir. 🌟
0
2 Yorumla
Soran
9 gü
Ulan İrem ne çok konuşmayı seviyorlar. Allah iyi ki bunlara ağız ve dil vermiş. İlle de konuşacaklar
Herkesin hayatında konuşulup konuşulmadığımı tam olarak bilemem ama şunu biliyorum eğer birilerinin dilindeysem, bu ya çok doğru bildiğim bir şeyi savunurken birilerini rahatsız ettiğim içindir ya da kendi hayatımda bir şeyleri başardığım içindir