Eskiden çok konuşurdum sevilirdim ama şimdi yerinde konuşuyorum doğruyu söylüyorum insanların canı sıkılıyor o yüzden az seviliyorum. Önemli olan insanlara yalaka olmak değil doğruyu göstermek. Yoksa bende bilirim herkes gibi kral çıplak iken kıyafetin çok güzel demeyi ama yapamıyorum işte. Doğru tektir ve söylenmesi bilinmesi gerekir.
1
3 Yorumla
Soran
5 ay
Evet bende öyle hiç sevilmem yeri gelince konuştugum pof pof yapmadığım için ama böyle daha iyiyim Rabbim sevsin gerisi boş ✨🙏
Reel yaşamımda insanları önyargı sahibi yapacak kadar suskun ve mesafeliyim. Bildiğim konularda bile cümlelerimin heba olacağını düşünmediğim insanlarla haşır neşirim.
Az ve öz konuşurum. Laubaliliği sevmem. Sert görünürüm biraz ve çekinir etrafımdakiler. Ve bu da saygıyı getirir. Hürmet gösterirler. Soru sormaya çekinirler.
Ben daha çok yerinde konuşanlardanım ama yakınlarımla bayağı gevezeyim itiraf edeyim 😂 Normalde dinlemeyi severim, ortamı tartarım, sonra gerçekten katkı sağlayacaksam konuşurum. Susmayı da küçümsemem; bazen en güçlü şey, söylememeyi seçtiğin cümledir. Ama bildiğimi de saklamam, ukalalık yapmadan paylaşırım 😌💬