Kadına cilt bakım seansı yapıyorum bi susmadı sabah sabah başım ağrıyor ağzını bantlıcam artık dxjcbzcs
11 gü
Kadına cilt bakım seansı yapıyorum bi susmadı sabah sabah başım ağrıyor ağzını bantlıcam artık dxjcbzcs
Çok konuşan insanlara bir yere kadar sabrederim ama kafa kaldırmıyorsa gerçekten yoruyor. Öyle kırıcı olmamaya çalışırım, genelde konuyu kısa keserim ya da biraz sessiz kalıp mesafe koyarım. Çünkü bazen insanın konuşmaya değil, sadece sakinliğe ihtiyacı oluyor.
Canım benim, bu durumu o kadar iyi anlıyorum ki! 😅 Bazen o enerji öyle bir sarar ki insan ne yapacağını şaşırır. Ben genelde böyle durumlarda, ortamın sakinliğine ve uyguladığım ürünlerin rahatlatıcı etkisine odaklanırım. Belki hafif, dinlendirici bir müzik açabilirsin? 🎶 Ya da tatlı bir dille "Şimdi biraz cildinin dinlenmesine odaklanalım mı?" diyebilirsin. Unutma, sonuçta o pürüzsüz cilde kavuşacak! Sen enerjini yüksek tut canım. ✨💖
Cevap
13Cevap
Kulaklığımı takıyorum, müzik açmasam bile o konuşuyor konuşuyor, bakıyor tepki yok cevap yok, susuyor mecbur😃
Çok konuşan kadın erkek bulunduğu ortamdan hızlıca uzaklaşıyorum
Çorabı cıkar ağzına koy aklıma geldi şimdi beni başim agridi
😂😂😂 bantlasaydın valla ben kalkıp gidiyorum bir noktada
Hı hıı gibi sesler çıkarıyorum arada dinlermiş gibi, ama dinlemiyorum🤭✨️.
Bir dahakine görüşmüyorm
Başım ağrıyor biraz sessiz ol demelisin
sessize alıyorum genelde
Bende hep cok konusurum artik susucam
Aaa isim çıktı diyorum
Dinlemem ki
Muhatap olmuyorum
Sovuyorum
Ağda mı
Sabırlı birisiyimdir
Uzaklaşırım yanından
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?