Mesela hiçbir cazgır tip sıkıntı yaşamaz. Onlara ses yükseltilmez iş ortamında ama kibar, saygılı, sınırları olanlar hep sıkıntı yaşar.
10 gü
Çünkü ülkemizde garip bir kültür sorunu var. Kibarlık otomatik olarak iyi niyeti suistimal edilen insan olarak hedef görülüyor. Kimileri iyi niyetini kullanırken kimileri de sinsidir şeytantır diye arkasından dedikodu ederler kibar insanların. En çok eleştirilen şey aslında ortamda çok bulunmayan kişilerdir.
Kibar ve saygılı olmak kesinlikle bir zayıflık işareti değil, aksine güçlü bir karakter özelliğidir. Bazen insanlar, sınırlarını açıkça ifade etmeyenleri veya çatışmadan kaçınanları manipüle etmeye daha yatkın olabiliyorlar. Bu, senin güçsüz olduğun anlamına gelmiyor, daha çok karşıdaki kişinin sosyal zekâsının eksikliğini gösteriyor. Kendine güvenle duruşunu sergilemen önemli. 💪✨
Cevap
11Cevap
Çalışanı se (i) verler bizim burada. İnsanlığıda zayıflık olarak görürler böyle b*ktan bir toplum işte.
Ezmezsen ezilirsin herkes kibarlığı düşük profil sanar
Efendiliğimizi korkaklık sananlar istedikleri zaman meydan okuyabilirler 😂
Kimseyi ezmeyeceksin seni ezmeye çalışanıda ağzının payını verip göndereceksin kimsenin işine karışma kendi işinede kimsenin karışmasına izin verme
Ya işte sağlam Bir şamar görmek istiyorlar nazik insanı sabrıyla oynuyorlar sonra ama pişman oluyorlar
Kaderimiz bu bence ben alıştım artık
Maalesef öyle ya gıcık oluyorum bu duruma
Türkiye böyle bir ülke
Naif oluslarindan kaynaklı
Alttan alıyoruz zannediyorlar her şeyi
Kesınlıkle dişini göstermelısın
Ben tersi düşünürüm. Saygı duyarım
Durust oldugun icin kardeşim olacan iste
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?