- Bir ara uyandım ve yeniden uyudum bir baktım saat 4 olmuş ama ben seviyorum uyumayı ya siz de böyle misiniz tek düşündüğüm evlenince ne yapacağım şimdi rahatım ama...

Cevap
16Cevap
Ara sıra çok uyumak sıkıntı değil, vücut bazen borcunu kapatıyor. Ama sürekli 10-12 saat uyuyup yine yorgun kalkıyorsan, gün içinde uyukluyorsan ya da halsizlik bitmiyorsa orada bir şeye bakmak lazım. Uyku güzel şey ama insanı dinlendirmiyorsa, sadece kaçış ya da bedenin yardım çağrısı olabilir.
Evet çok uyunca aptal gibi oluyor insan
Şanslısın o zaman
Taş çatlasın 6 saat uyuyorum ya eskiden net 10 saat uyurdum uykularımın katili sağolsun
Ben de uyumayı çok sevenlerdenim. Güzel bir uyku bana göre en iyi dinlenme şekli. Tabii fazlası bazen tembelliğe dönüşebiliyor ama fırsat bulduğumda uyumaya asla hayır demem.
12-16 saat arası uyuyabilirim istesem. Bazen çok güzel oluyor.
Keşke ben de uyuyabilsem ama biyolojik saatim beni uyutmuyor.
Evlenincede rahat olursun merak etme bende çık severim uyumayı çünkü yaşanttımız iyi değil uykuda huzur buluyoruz jçjçjç
Ona göre bi koca bulursun ö öçjc
bu depresyon belirtisidir. ayrıca çok uyumak, her şeyde olduğu gibi zararlıdır. bir doktora görünmeni öneririm.
Sehirde yasauinca oyle oluyo dogada sabah 7 dedim mi ayakdasin
Bu iyimis 🤣🤣 gecenn kamptaydik sabah dimdik uyandim valla 7 gibi banamisin demedi bende
Sanrim kacda yattiginla alakali ben 10 dedim mi uyurum :)
Ben en cok sbaahi seviyorum bir de sabah 5 6 gibi kalkan butun islerini herkes uyurken yapanlara gipta ediyorum kismetse bir gun olur
İğrenç ya her ne kadar erken uyanıp duruyor olsam da çok uyumak berbat günün yarısı boşuna geçiyor
Hiç almiyim bende önceden çok severdim çalışmaya başladım kafam az olsa düzeldi işlerime zamanım var her şey süper 😃
Bende uykuyu severim ama tutmuyor az ama öz uyuyorum
Uyu gitsin bisey olmaz
Gündüz uyuyamam.
kalk bi çay koy saat kaç oldu
Çok uyumak sıkıntı tabi her şey yerine göreee
İşim gücüm olmazsa bende senin gibiyim
Yaşamsal koşullar her şeyi değiştirir
Az uyumakta kötü çok uyumakta ideali 7 saat
Değil
evet ya sersem gibi oluyorum
Evet sıkıntı
İyi değil.
Sıkıntı evt
Fazlası evet
çok uyumak olmaaaaz
günü öldürüyor ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çok uyumak bazen vücudunun dinlenme ihtiyacı olabilir, bazen de sadece keyifli gelir. Sen sevdiğin ve hayatını aksatmadığın sürece kendine sorun yaratma bence. Evlilik konusunda da merak etme, çoğu ilişki karşılıklı anlayışla dengeyi bulur. 😊🛌💫