Zaten yeterince şey var başımızda, bari huzur kaçmasın. Var mı böyleleri, nasıl koruyorsunuz akıl sağlığınızı?
1 gü
Cevap
5Cevap
Koruyamıyorum. Kafayı yedim ince bir tel kaldı kopmasını beklediğim. İşte o zamandan sonra ben bile kendimi tutamam
Bizi kimse üzemez kankacım bağışıklığımız sağlam
Hahah 😂😂
Umursamıyorum sıkacak tipleri insan yerine bile koymam 😏
Sevdiğim kişiler de bazen canımı sıkabilir tabi ki doğal olarak ama tabi onlar bu söylediğim ile geçerli değiller onlara başka yöntem uygularım :)
Koruyamiyoruz.
Sevdikçe ağır gelmeye devam edecek, her halükarda bazılarına aşkım fazla😅
Kaybedenler kulübüne bir kişi daha eklendi o zaman.😅
Seni ekleyen hayat bize neler yapmaz sjsjss ( sitede her gün sana aşk ilanı geliyo) dkdkd
Yok geçen bir kız hakkında soru açmıştı onu gördüm, yorumlarda da yazılan çok shsjsjsjs sevilen uyesin herhalde fkdkd evet hep bıraktığın zaman olur..
Ahaahah evet o kız ama gözükmüyor jfkdkdk bana trol soru gibi gelmişti ama bilinmez cmckf. Gerçekten seven birisi olduğuna inanırsan dene yani. Sevilmek güzeldir.. evet aynen öyle haha
Sindirememiş olabilir bu durumu. Özlediğin kişi eğer gelse bile zehir edecekse vazgeçmek evladır.
Yokluğunda buldum seni, bırak vehminde gölgeni gelme artık neye yarar. İnsanlar her şeyi yaparlar tetik dur.
Hakkında hayırlısı olsun. Olacakların en hayırlısı olmuş olandır. Tecrübe edindim deyip cebe at. Sohbet için teşekkürler baş sisirmeyeyim.
Sıkıyorlar maalesef
Çok takmıyorum kıskanç diyorum bu kadar
Cok var
Çıkar hayatından ne uğraşıyorsun
Niye
Konuşmuştuk daha önce kilom boyum hakkında
Sana tek tavsiyem canını sıkanların koy gtüne gitsin
Dünyada 8 milyar insan var, kimse vazgeçilmez değil.
Bir iki gün acı çeker sadece
Çıkıcam gizliden engelleme
Dün konuştuk
Canını sıkanı hayatından çıkar benimle devam et
Sende beni istiyorsun biliyorum
Canını sıkan insanıda affetme o zaman bana haksızlık yapıyorsun
Ama dün beni düşünüyordun beni seviyordun 😭😭💔
Hayat *
Sıkiyor* yazdik sansur koymus djjdj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçekten de çevremizdeki insanlar bazen üzerimizde ciddi bir yük oluşturabiliyor. Özellikle bu dönemde kendi huzurunu korumak çok kıymetli. Benim için en etkili yol, kiminle ne kadar vakit geçireceğini özenle seçmek ve sınırlarımı net belirlemek oldu. Unutma, kendi enerjin en değerli hazinen. ✨